![]() |
Cevap: ASKER YİĞİDO by_hunter
[QUOTE=YuNuSPaSa58;482294]güle güLe hacı.. ßiraz zorLanacan İlk ßasta ama alısırsın zamanLa...
ßende askerim ordan ßiLiyom:D[/QUOTE] valla zorda olsa o yoldan herkes gececek alışacaz artık dedıgın gıbı elden baska bişi gelmez :D |
Hayırlı teskereler kardeşim, Allah yolunu açık etsin. Güle güle git, güle güle gel !.
AYK |
[B]Allah hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin.hayırlı teskereler.[/B]
|
Hayırlı Tezkereler dilerim. Hangi Şehir Acemi Birliği...
Şimdi Gördüm Kütahya'ymış Kaç Gün Acemi Birliği?? |
[B]hayırlı teskereler yasin abi Allah kavuştursun..[/B]
|
[QUOTE=by_hunter;482277]kütahyaya gidicem nasıpse havacı olarak...[/QUOTE]
[B]Kardeş öncelikle Vatan Borcu Namus Borcudur Bu kavram içerisinde Her Türk Genci olarak Seninde zamanın gelmiş ve gidiyorsun Yüce Mevlam yar ve yardımcın olsun Bundan tam 21 sene önce Ben Kütahya daydım Jandarma olarak Giderken bitermi diyorduk şimdi geriye bakıyorumda 21 sene olmuş dile kolay Sayılı gün çabuk geçer günleri sayma yeter Şimdiden hayırlı teskereler Allaha emanetsin kardeşim[/B] |
[B]ALLAH yolunu açık etsin hayırlı tezkereler [/B]
|
[QUOTE=oguzhan_1616;482479]Hayırlı Tezkereler dilerim. Hangi Şehir Acemi Birliği...
Şimdi Gördüm Kütahya'ymış Kaç Gün Acemi Birliği??[/QUOTE] walla bende bılmıyorum kac gun oldugunu gıdınce gorecez :D |
[QUOTE=by_hunter;482643]walla bende bılmıyorum kac gun oldugunu gıdınce gorecez :D[/QUOTE]
70 gun falan olması lazım acemi birliğinin |
güle güle git güle güle gel..umarım temennilerinin tamamı gerçekleşir..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:06. |