![]() |
Cevap: Pankartlarımız için sözler üretelim!!
[QUOTE=Kibrisli;483418]Evet gardaş senin sözünüde şu şekilde pankart yapabiliriz...
GEÇEN YIL FRAGMANDI, FİLM YENİ BAŞLIYOR....[/QUOTE] KUSURA BAKMASSAN RESMİ ALABİLİRMİYİM KARDES VALLA SÜPERMİS ALIYORUM YAZIDA GÜZEL;) |
ne para ne tff ne de hakemler
erkek adam yalnız gider bizans pontus kolpaları(nakarat) seviyoruz birer birer(nakarat) erkek geliyor erkek kaç ulan fener alacağın var aç ulan fener şampiyon biz olacağız(nakarat) ağlamayın lan i.neler(nakarat) ölümüne ölümüne ölümüne sivas gider ölümüne alayına kralına sivas gider |
durduramassın engelliyemezsin
sen bu takımı asla yıldıramazsın aman bir oynar kıskanan çatlar muhtaşem goller atar gözler anlar kameramanlar çeksin medyaya versin bu canlı görüntüler youtube ye girsin herkez bilsin bi takım var bu takım rakipsiz bir numara İsmail Yk - Bir Numara şarkısından uyarladım;) |
biden benden olsun yapabilirsem fener macında :)
[B]Arogones mehmet senin Tamerin Olacak!! [/B] |
[QUOTE=GokhanTurna;482705][B]Benden bi kaçtane;[/B]
- Bi Biskrem versem gol atarmısınız Mehmetim:D [B]- Sinemalarda bu yıl:[/B] [B]Flim :[/B] Şampiyonluğa giden yol [B]Senaryo :[/B] Mecnun Otyakmaz [B]Yönetmen :[/B] Bülent Uygun [B]Oyuncular :[/B] Mehmet,Kamanan,Balili,Petkoviç vs. [B]Sponsor :[/B] Büyük Sivasspor Taraftarı [B][COLOR="red"]Not:[/COLOR][/B] Filmin serileri yapılcaktır:D[/QUOTE] bence bunlar çok anlamlı ve güzel hele 2. olan daha çoık hoşuma gitti saol |
42 sene oldu
artık vakit doldu bu sene şampiyon şanlı yiğido. |
[B]4 Büyüklerin Korkusu
4 Eylülün Grurusun General Bülent Uygun Ve Askerleri[/B] |
[B]SİVASIM BAK İŞTE
YIGIDOLAR HER ZAMANKI YERINDE[/B] |
sevmek cay olsun sevilmek seker yiğidolar çayı şekersiz içer...;););););)
|
Günahkarrr stadların tövbekarrr taraftarları yiğidolar:);):D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:01. |