![]() |
Cevap: BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN BULUŞUYORUZ.
[QUOTE=06kaan058;494009]ya ne olur güzel bişeyler yapalım anladık mı biilemiyorum bu macı kaybedersek liderlik gidecek şampiyonluk gidecek trabzonsporu görüyoz taraftarını alalım kardfeşim bizde meşale filan davulla panlartla sokalım 50 60 tane meşale akşam maç birde statıu yakalım yigido gençlik dedimdiii bizim aklımıza gelecek vaybe dedittirecegimizz bişeyler olsun yeter kuru kalabalık olmasınnn lütfennn rica ediyomm ne olur birde leyleyley diyib duruyoz degişik bişeyler yapalımm[/QUOTE]
[B]Kardeş davul ile pankart tamamda meşale yasak biliyorsun alsak bile yakan kişi 1250tl para cezası var ayrıca kulübede ceza var.Merak etme maçda çok iyi olacağız..[/B] |
[B]Arkadaşlar 12 de heykeldeyız yatmak yok........[/B]
|
Ahmet abi benim dershane var ben direk stadda gelecem malesef :mad: kusura bakmayın abi ama izin alabilirsem 3:30 da ordayım .
|
[QUOTE=furkancfc;494427]Ahmet abi benim dershane var ben direk stadda gelecem malesef :mad: kusura bakmayın abi ama izin alabilirsem 3:30 da ordayım .[/QUOTE]
tmm koçumm.................................. |
o kadar gurup ismi sayılır, ben bir tek yiğido gençliği görüyorum statda...adam gibi susmadan destek veriyorlar...helal olsun size...sadece sayıları az ama inşallah artar...
gençler ben erzurumdayım, malesef çok istesem de gelemiyorum...zamanında çok bağırdık bu takım için o statta...çok sesimizi kaybettik...şimdi bizim nesil yaşlandı...tribünler sizin, siz varsınız...ASLANLARIM, YİĞİTLERİM, YIKIN O STADI...SALLAYIN....TARAFTAR GÖRSÜN CÜMLE ALEM...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN... |
Ben Tum Sivaslilari Gormek İstiyom.Olene KAdar Destek Vermeyiliz Olumune Sivasspor !!
|
[QUOTE=YiğidoGençlik;492324][B]Bu maç bizim için çok ama çok önemli maçı alabilmemiz için taraftarımızın desteği çok önemli.Bunun için herkesi ama herkesi Kale Arkası Gar tarafına bekliyoruz... [/B][/QUOTE]
İzmit'deyim maalesef evde eli kolu bağlı oturuyoru. Kardeşlerimden, abilerimden tekbi ricam var Allah rızası için bugün o stadı BEJEKinin başına yıkın. 90 dk bir saniye bile susmayın. ben burada bursa fb maçlarına gitim ve inanın gırtlak patlatım. ne olur arkadaşlar susmayın. susanı da yanınzda barındırmayın ne olur yıkın şu stadı |
yıkın o stadı yıkın allah aşkına
|
Teşekkürler artık bundan sonraki haftalarda dahada iyisi olacak tüm taraftarları yiğodo gençliği kutlarım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:35. |