![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu maçı da alarak yerimizi korumuş olduk.Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık.
|
MAÇIN EN İYİSİ BENCE BLİCA İDİ DESEM YALAN OLMAZ.GÖRÜNMEZ KAHRAMAN.İBRAHİM DAGAŞAN ORTA SAHANIN YILDIZI İDİ.TUM AGIR OLMASINA RAGMEN MAÇA AGIRLIGINI KOYUP MAÇIN ALINMASINDA EN BÜYÜK PAY SAHİPLERİNDEN BİRİYDİ.SEDATIDA UNUTMAMAK LAZIM GAYET İYİYDİ...
ABDURRAHMAN DA İLERLEYEN HAFTALARDA TAKIMLA İLK ONBİRDE ÇIKARSA SİVASSPORUN DAHA İYİ OLUCAGINI DÜŞÜNÜYORUM..... |
[B]3 puanla dönmemiz çok iyi oldu gelicek maçlara iyi hazırlanıp galibiyete daha yakın olmalıyız.[/B]
|
Maçın yıldızı kimdi ? bilica-mehmet yıldız-herwe tum
Maçın en kötüsü kimdi ?musa Maçta göze çarpanlar ? sivas taraftarı Ne gibi eksiklerimiz var ? atack yaparken biraz daha hızlı olmamız gerekiyor. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? sivas her zamanki gibi lider böyle devam etceğine inanıyorum Taraftar nasıldı ?idare eder |
dedikya ama dymayanlar için bi daha diyelim en büyük sivas en büyk sivasspor,
var mı ötesi. |
yenilmemizi bekleyenlere kapak olsun
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ? SEDAT-BİLİCA
Maçın en kötüsü kimdi // KAMANAN Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? sağ kanatta ve sol kanatta ataklarımız Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler // İLK YARIDAKİ OYUNUMUZ İKİNCİ YARIDA YOKTU Taraftar nasıldı // hiç seslerini duyamadık[/B] |
GELİYORUZ:..................................................................................
|
Maçın yıldızı kimdi ? Sedat,Tum,Murat Erdoğan
Maçta göze çarpanlar ? Sahaya siyah formayla çıkmamız |
Maçın yıldızı kimdi :takım halinde SİVASSPOR
Maçın en kötüsü kimdi : takım halinde DENİZLİSPOR Maçta göze çarpanlar :taraftarları bizden bile kötü :D:D:D:d Ne gibi eksiklerimiz var ? :hiçbir eksiğimiz yok çok iyceğiz Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : hakettik ve kazandık Taraftar nasıldı : gittikleri için teşekekkürler ama seslerini duyamadaık ne yazıkki |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:29. |