![]() |
Cevap: Bu Sene Kim Şampiyon Olur
sivasspor sampıyon olur barcelona yı sıvasa getırır o gelmesse mancester gelsın
|
[B][COLOR="DarkRed"]fazla yoruma gerek yok çünkü şampiyon[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/B]
|
[B]beşiktaş şompiyon olayacağını anlayınca fortis türkiye kupasına yöneldi beşiktaş da bunun peşini bırak tıysa artık zorluk yok bu kupa bizimdir ŞAMPIYON SİVASSPORUN dur !
[/B] |
[B]beşiktaş şompiyon olayamayacağını anlayınca fortis türkiye kupasına yöneldi beşiktaş da bunun peşini bırak tıysa artık zorluk yok bu kupa bizimdir ŞAMPIYON SİVASSPORUN dur !
[/B] pardon yanlış yazım :D |
tÜRKCELL SÜPER LİGİN yani kralı [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR][COLOR="White"]SPOR[/COLOR]
|
böyle bir fiksürle şampiyon olunmazmı yha
SİVASSPOR (60 PUAN) Gaziantepspor (D) İstanbul BŞ Hacettepe (D) Gençlerbirliği Galatasaray (D) BEŞİKTAŞ (59) PUAN fenerrbahçe Ankaraspor (D) Ankaragücü (D) Galatasaray Denizlispor (D) TRABZONSPOR (53 PUAN) Kayserispor Kocaelispor (D) Bursaspor Eskişehirspor (D) fenerbahçe GS ve FB zaten hiç saymıorum bile ŞAMPİYON SİVASSPOR ...... |
[QUOTE=emi61;511391]ben trabzonsorluyum ama yürekten sivassor un şampiyon olmasını istiyorum artık bi dur demenin zamanı geldi istanbul hakimiyetine değil mi yiğidolar...?o da inşallah bu sene olacak..biz kolbastı oynayamadık ama sizinle halay çekeriz artık kupayı kaldırınca...sivas olacak bence ama her seneki malum son dakikaa oyunları olmaz inşallah...[/QUOTE]
.....................doğru sölüyon ............................... |
................SivasSpor.................
|
................. .YeNi Kral Sivasspor.........................................
|
ŞAMPİYON SİVASSPORDA BİRİNCİ KIM BILMIYORUM BU LİGDE BANA GORE COKTAN SIVAS IM SAMPIYON OLMUSTUR
TESEKKURLER TUM SIVASSPOR CAMIASINA |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:50. |