![]() |
Cevap: Gaziantep - SivasSpor
kadro cok güzel insallah bugün bu macida alip sampiyonluga biraz daha yaklsamis oluruz
|
[B][COLOR="DarkRed"]gazi antepe giden taraftarla bugün inşallah 3 puanla sivasa gelecekler.tüm dularımız yiğitlerimiz sivasspor için.[/COLOR][/B]
|
allah yar ve yardımcımız olsun namertlere karşı
|
g.antep iyi takım...zor olacak kazanmak, ama Allahın izni ile kazanacağız...eminim ki bizim galibiyetimiz antepli kardeşlerimizi de mutlu edecektir...
|
Arkadaslar ligtv den daha yeni mac oncesini izledim hala izliyorum..
Bize ayrilan bolum.. full dolu.. 1200 sivasli taraftar varmis..(Spiker soyledi) Oyle de gozukiyor.. tribunlerde haraketlilik var.. super bisey.. sivasdan 10 otobus kalkmis(Spiker soyledi) |
[B][U]Bu Maçı Kazanacağız..Taraftar Muhteşem..
Bugün fb -bjkyide yenerse sivasspor şampiyon..[/U][/B] |
HEMSERILERIM BEN DE BIR SEYE DIKKAT CEKECEGIM KAPI BIR KOMSUMUZ KAYSERI VE KONYANIN YAPMIS OLDUGU CIRKEFLIKLERIDE GORDUM GORDUK FAKAT ANTEP TARAFTARINI VE YONETIMINI CANI GONULDEN KUTLUYORUM DAVRANISLARINDAN DOLAYI BIZ KIMSEDEN MAC ISTEMIYORUZ ALLAHIN IZNIYLE OYNAR ALIRIZ HER TAKIMDA MACINI OYNASIN ALABILIYORSADA ALSIN KIMSE BIRSEY DEMEZ AMA BIZIM BEKLENTIMIZ ANTEPIN GOSTERDIGI ADAM GIBI TAVIR KAYSERI VE KONYANIN YAPTIGI GIBI SIVAS A GELINCE SEFERBERLIK ILAN ETMEDILER VE INSALLAH MACTA TEMIZ BIR SEKILDE BITER
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN |
Cevap: Gaziantep 0 SivasSpor 0
HA BU ARADA SU BEKIRIDE GOZUMUZDEN KACIRMAYALIM BIZDE OYNAR VE BASARILI OLUR BENIM FIKRIM
|
yüce mevlam yar ve yardımcımız olsun şu namertlere karsı hadi be yigidom
|
[B]ggggggggoooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll
mehmet yıldızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:34. |