SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hani Nerde Anadolu Kardeşliği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25313)

yusufaydin 04.05.2009 11:20

Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği

Su kardes lafini birakin ne kardesligi hickimse Sivasin sampiyonlugunu istemez,dun gorduk antepi nasil oynadilar mucadelerinde buram buram tesfik kokuyordu almislar prim vaadini olumune oynadilar.Sonrada mac sonu antepli oyuncu cikmis ben Sivasin sampiyon olmasini istiyorum diyor utanmadan,ama Allahin izniyle herturlu zorlu sartlara ragmen SAMPIYON OLACAGIZ.
Bu arada tesekkurler FENERBAHCE.....

oNuR 04.05.2009 11:30

[B]Sivasspor'umuzu Tsl'de destekleyen tek tribün Ankaragücü tribünüdür.Anadolu kardesliği hikaye..Biz demiyoruzki anadolu ekiplere bize yatsın..Bize karsı nasıl mücadele ediorlarsa besiktasa,galatasarayada öyle mücadele etsinler..Maç öncesi lehimize tezahurata yapan,maç sırasında da besiktasa verdiğimiz tepkiyi ıslıklayan yanar döner antep taraftarını kınıyorum![/B]

H_Turan 04.05.2009 11:30

Fener bizi Daha çok istiyor dün gösterdi:D

svs ayhan 04.05.2009 11:31

biz artık kendi yağımızla kavrulalım dostuda düşmanıda biliyoruz yanımızda gözükenler arkamızdan vurabilir ama çekirge bir sıçrar ikincisinde b..ka saplanır o yüzden sloganımız değişti artık bu sene şampiyon iç anadoludan

bgürsoy 04.05.2009 11:36

yanar döner taraftar istemiyoruz.. adi insanlardan dost olmaz bize..

alaybeyi 04.05.2009 11:38

Bütün bir Spor Medyasında köşe başlarını tutmuş iri cüsseli spor yazarı ağabeylerin sekiz hafta evvel ŞAMPİYON ilan ettikleri Beşiktaş gerçeği ortada dururken, birilerinin buna rağmen çıkıp büyük bir safdillikle ŞAMPİYON SİVAS şarkıları söylemelerine ve iyi niyetli ANAOLU KARDEŞLİĞİ masallarına inanmaları doğru bir tarif ile biraz saflığıda aşıp aptallık sınırlarını zorlarken, Sivassporumuzun dün Gaziantep'de atlattığı ucuz kaza nedeni ile bütün Sivasspor Camiasına geçmiş olsun diyorum.
Efendim, boyalı büyük medya gerek gazete, dergi ve gerekse TV ve radyo yolu ile Beşiktaş'ı haftalar öncesinden Şampiyon ilan etmediler mi?
Sekiz hafta önce Spor Basınımızın duayenleri(!) lider Sivasspor olmasına ve arada Beşiktaş ile altı puanlık bir fark bulunmasına rağmen o gece ağız birmliği ederek Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bilimsel(!) verilerle açıklamadılar mı?
Bütün bu ortada çevrilen fırıldağı görmezden gelip de, birileri hala ANADOLU KARDEŞLİĞİnin edebiyatını yapabiliyorsa pes!...
Ortada dört maç kaldı, ŞAMPİYON olmak isteyen çıkar takır takır yapar maçını ve alır puanları ilan eder şampiyornluğunu...
Şampiyon olmayı birilerinin himmetine bırakırsanız o birileri gün gelir maskara eder sizleri.

incifatih27 04.05.2009 11:46

SELAMLAR ÖNCELİKLE MAÇ İÇİN YORUMUM SİVASSPOR ÖZELLİKLE İKİNCİ YARIDA ÇOK VASAT Bİ FUTBOL SERGİLEDİ İYİ OYNAYAN TARAF ANTEPSPORDU VE KAZANDI ERDAL GÜNEŞ KARDEŞİM SENİ TAKDİR EDERİM YAZDIKLARIN ÇOK DOĞRUDUR BEN ANTEPLİYİM ANTEP SİVAS MAÇINDA SİVAS TRİBÜNÜNE OTURDUM İYİKİDE OTURMUŞUM SİVASI DESTEKLEDİK YALNIZ BEN DEGİL BENİM GİBİ ONLARCA ANTEPLİ VARDI İÇİNİZDE BUNDAN EMİN OLUN İ... SİVAS OLAMASIN ŞAMPİYON DİYE TEZAHÜRAT YAPAN İ...LER YÜZDE Bİ MİLYON BEŞİKTAŞLIDIR YİNE SİVAS ALEYHİNE TEZAHÜRAT YAPAN BAZI GRUPLAR VARDI ONLAR COLUK COCUK ANTEPE GELEN SİVASLI TARAFTARLARI TAKDİR EDERİM GALEYANA GELMEDİLER ÇİRKİN TEZAHÜRATA ALKIŞ İLE KARŞILIK VERDİLER,,,, SAMİMİ SÖYLÜYORUM BUGÜNE KADAR BELKİ YÜZÜN ÜZERİNDE ANTEP MAÇINA GİTTİM MİSAFİR TRİBÜNÜNDE BENİMDE İÇİNDE BULUNDUĞUM TRİBÜNDE SİVAS TARAFTARI KADAR KALİTELİ TERBİYELİ VE SAYGILI TARAFTAR GÖRMEDİM İYİKİ ANTEPE GELDİNİZ ŞUNDAN EMİN OLUNKİ HAS ANTEPLİLERİN GÖNÜLLERİ SİVASSPORDAN YANADIR ANTEPİN YÜZDE 40 I ÇEŞİTLİ BÖLGELERDEN GÖÇ GELME ONUN İÇİN İÇİMİZDE HER TÜRLÜ İNSAN VAR ANLAYIŞLA KARŞILARSINIZ UMARIM BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZ İNSAN YÜZÜNE (HAYVANDA DENİLEBİLİR) ANTEP İÇİN GENELLEME YAPMAYINIZ UMARIM SİVASSPOR ŞAMPİYON OLUR ŞAMPİYON OLSADA OLMASADA SİVAS SPORU SEVİYORUZ... BAŞARILAR DİLERİM SAYGILARRR

sivaslim58 04.05.2009 11:46

bende antepteydim.maçtan önce şehirde gezdik.herkez inşallah yenrsiniz diyordu.burda bjk taşa antebin maçı 3-0 gibi bir skorla verdiğini söylediler.bir tane pozisyonları bile yokmuş.kendi insanları antepspor için maçtan önce ağza alınmayacak küfür söylediler.sonra biz maçta 1-0 öne geçince satılmış antep i... hakem sonra öne geçtiler.iii ... sivas olamazsın şampiyon.sadece tek kelime fransızlar antepi gerçekten işgal etmişler.

ready 04.05.2009 11:51

[B]şehirde gezdigimiz zaman büyük abilerle dayılarla sohbet etme fırsatımız oldu kimi gönlünden sivassporun şampiyon olmasını ister kimi de sırf laf olsun diye söyler anadoludan şampiyon çıksında bu sivas olmuş bursa olmuş veya bir başkası olmuş farketmez şu üç büyüklerin hegomanyasını kıralım anadolu şehirlerinden de başarılar gelsin[/B]

H_Turan 04.05.2009 11:58

Anadolu kardeşliğine inanmayın Anadoluda kimse Sivassporu istemiyor Çünkü Kendileri Şampiyon olmak isterler olamadıklarından kimsenin olmasını istemezler o yüzden bilenirler taraftarda aynıdır Sadece Büyük takımlar fenerbahçe ve galatasaray taraftarları Beşiktaş olacağına Sivas olsun diyorlar bu da güzel tarafı Hangi anadolu takımı bu sene bize bilenmediki Kayseri den tut konyaya sonra ankasraspora.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:14.