SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25410)

SenSetik 08.05.2009 08:19

Cevap: ŞLde Olimpiyat Stadına Hayır

mümkünse Sivas'ta oynanmalı ama 2. alternatif Kayseri olabilir..

ready 08.05.2009 08:31

[B]ustam güzel yazmışsın sivasda eksiklikleri görüp derhal olaya müdahe eden insanlar olsaydı sivas bu halde olmazdı[/B]

tykinik58 08.05.2009 08:39

Şampiyonlar liginin SİVAS'ta oynanmasının SİVAS'a ve SİVASSPOR'a katkılarının bu derece fazla olacağı bir durumda neden OLİMPİYAT veya Kayseri Kadir Has Stadları düşünülüyor ki, ben bu yaşıma kadar 40 sene beklemişim SİVASSPOR'um şampiyon olacak hatta Şampiyonlar Ligine katılacak,
yapılabilecek düzenlemeyle bu güzel organizasyonu (her yönüyle güzel) SİVAS'ta yaşamak varken SİVAS'a SİVASSPOR'a kazançları olacakken elimizin tersiyle yiteleyip de bir 40 sene daha beklemeyi kendi şahsım adıma düşünmek bile istemiyorum. Bence anıyla şanıyla SİVAS'ta oynanmalı. İstanbul'da Olimpiyat Stadı dolduran 10-15 bin seyircidense buradaki 15 bin seyirci daha etkili olur.Olimpiyattaki 10-15 bin seyirci 70 bin kişilik stadda, 4 Eylül stadındaki 2-3 bin kişi kadar kalır. Sonra İstanbul'daki Sivas'lı hemşehrilerimiz bunca senedir 3 büyükler denen takımlarla bu tadı çok tatdılar. Lütfen bu zevki 3 - 5 kuruş masraf için büyüklerimiz elimizden almasınlar. Ne yapılması gerekiyorsa hep beraber el atalım, 4 Eylül stadı mı tadilattan geçirilecek yardım kampanyaları düzenlensin sponsor vb. ayarlansın saygıdeğer iş adamlarımız yardımcı olsun veya federasyonyan ödenek talep edilsin. Diğer yandan da yeni stad için alarma geçilebilir vs. vs. Ben inanıyorum "SİVASSPOR"um bu sene "ŞAMPİYON" olacak ve Şampiyonlar Ligine kalacak. Ben ve benim gibi Sivas'ta bulunan Sivas'lılar da bu maçları zevkle heyacanla SİVAS'ta izleyeceğiz, izlemek istiyoruz.

BekirBayrak 08.05.2009 08:41

[I][B]Arkadaşlar bunun ikinci bi alternatif durumu yoktur
Maçlarımızı ya SİVAS ta oynayacağız yada SİVAS ta oynayacağız.
Yönetimimiz bunun için gerekli tüm önlemleri alacağından hiç şüphem yoktur...[/B][/I]

ErdalGüler 08.05.2009 08:48

[B]Tabiki Sivas'ta olmalı. Başka bir yer kesinlikle olmamalı.[/B]

ready 08.05.2009 08:53

[QUOTE=tykinik58;515203]Şampiyonlar liginin SİVAS'ta oynanmasının SİVAS'a ve SİVASSPOR'a katkılarının bu derece fazla olacağı bir durumda neden OLİMPİYAT veya Kayseri Kadir Has Stadları düşünülüyor ki, ben bu yaşıma kadar 40 sene beklemişim SİVASSPOR'um şampiyon olacak hatta Şampiyonlar Ligine katılacak,
yapılabilecek düzenlemeyle bu güzel organizasyonu (her yönüyle güzel) SİVAS'ta yaşamak varken SİVAS'a SİVASSPOR'a kazançları olacakken elimizin tersiyle yiteleyip de bir 40 sene daha beklemeyi kendi şahsım adıma düşünmek bile istemiyorum. Bence anıyla şanıyla SİVAS'ta oynanmalı. İstanbul'da Olimpiyat Stadı dolduran 10-15 bin seyircidense buradaki 15 bin seyirci daha etkili olur.Olimpiyattaki 10-15 bin seyirci 70 bin kişilik stadda, 4 Eylül stadındaki 2-3 bin kişi kadar kalır. Sonra İstanbul'daki Sivas'lı hemşehrilerimiz bunca senedir 3 büyükler denen takımlarla bu tadı çok tatdılar. Lütfen bu zevki 3 - 5 kuruş masraf için büyüklerimiz elimizden almasınlar. Ne yapılması gerekiyorsa hep beraber el atalım, 4 Eylül stadı mı tadilattan geçirilecek yardım kampanyaları düzenlensin sponsor vb. ayarlansın saygıdeğer iş adamlarımız yardımcı olsun veya federasyonyan ödenek talep edilsin. Diğer yandan da yeni stad için alarma geçilebilir vs. vs. Ben inanıyorum "SİVASSPOR"um bu sene "ŞAMPİYON" olacak ve Şampiyonlar Ligine kalacak. Ben ve benim gibi Sivas'ta bulunan Sivas'lılar da bu maçları zevkle heyacanla SİVAS'ta izleyeceğiz, izlemek istiyoruz.[/QUOTE]

yeni bir stad yapılana kadar uefa kriterlerine uygun 4 eylül stadyumunu yeniden onararak eksik yerlerini bakıma alarak sorun çözülebilir istanbulda veya başka yerde oynanan maçın sivasa fazla bir geliri olmaz gerek gelecek seyirci onların yapacagı harcamalar sivas da kalır..

kangallı58 08.05.2009 09:40

Bunun tartışması bile olmamalı bence tabikide sivas'ta oynanmalı belki bir daha sampiyonlar ligine katılma sansını yakalayamayız tabi bu en kötü ihtimal ama kesinlikle sivasta oynanmalıdır.

iboabim 08.05.2009 09:48

olmaz kardesim sivasta oynanmali maçlar eger eksiklikler varsa tamamlanir
el alem bir diyar gorsun
el aleme rezilmi olalim sdatlari bile yok diye??????
kuçuk muçuk idare eder;)

MERİTHAN58 08.05.2009 09:51

Yönetim açıkladı Şampiyonlar ligi maçları Sivas'ta oynanacak diye.
Çok gereksiz bir konu bence milleti boşu boşuna geriyorsunuz.

Abdullah DuMaN 08.05.2009 10:01

[B]Sivas halkının en büyük hakkı bu tabiki Sivasta oynanmalı[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:06.