![]() |
Cevap: Baskkentte Hacettepe Maci Icin Toplaniyoruz
[B][QUOTE=Kibrisli;518351]Bende Ankara'da olacağım... Maç öncesinde bir toplantım var ancak erken biterse Sıhhiye'de yanınızdayım yoksa Stadda...[/QUOTE]
bekleriz hocam kizilay ulus guzergahinda nereye yetisebilirseniz....[/B] |
[QUOTE=Kibrisli;518351]Bende Ankara'da olacağım... Maç öncesinde bir toplantım var ancak erken biterse Sıhhiye'de yanınızdayım yoksa Stadda...[/QUOTE]
[B]Burak abi Ankarada kesin görüşelim ;)[/B] |
[B][QUOTE=besyo_cu;518371][B]Burak abi Ankarada kesin görüşelim ;)[/B][/QUOTE]
Forma atki ne varsa kap gel agam :) Guzel olacak guzel... Kizilaydan Ulus a kadar yuruyuse bekliyorum seni de :)[/B] |
[QUOTE=besyo_cu;518371][B]Burak abi Ankarada kesin görüşelim ;)[/B][/QUOTE]
Tabii Osman'ım.... Elbetteki görüşecez, sadece maç izlemeye gelecek değiliz ya... Dostlarıda göreceğiz:) [QUOTE=myway;518371][B]bekleriz hocam kizilay ulus guzergahinda nereye yetisebilirseniz....[/B][/QUOTE] Galiba Ulus'a yetişebileceğim en erken... O da olmazsa artık stadta buluşacağız... |
yolunuz açık olsun son nefes son nefese kadar tezahürat...
|
ankaradaki yiğidolardan ricam,pazar günü de ankaragücü-beşiktaş maçında ankaragücü taraftarı yanında bulunarak ankaragücü ne destek vermeleridir.inanıyorum ki biz hacettepe yi yeneceğiz,beşiktaş a da ankaragücü çelme takacak ve tekrar lider
olacağız |
o maca gitmeden donulurmu abicim ankaradan
saldir ankaragucu :):) |
gidecek herkezın yuregıne saglık sımdıden..
|
haydi yiğidolar son gün yarın takımımıza tam destek olmak için tüm yiğidoları ankarada karşılamaya hazırız bekliyoruz
|
kızılaya belki yetişemiyebilirim ama sizlere tacettin dergahında katılırım malum işten firar edeceğim o gün duamızı eder ordan stada yürürüz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:20. |