SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25552)

erol_58 17.05.2009 02:52

Cevap: Maçı Değerlendirelim

bilica tum kamanan helal olsun bunlara elin yabancısı adeta kendini yırtıyor savaşıyor.

holigan 17.05.2009 03:01

[COLOR="Red"]Maçın yıldızı kimdi ? macim yildizi tabiki herve tum.ama haftalar sonra kendine gelen ve zahmet buyuran kamanam.ilk hafta bir sisirdik adam futbolu unutttu bu haftada oynamasaydi heralde sivastan tekme tokat kovarlardi.bilikada iyiydi geleni vurdu hic eski bilica gibi degil her vurdugum top iki dakika gecirir düsüncesindeydi. oyun kurma adina degil degil ama galibiyet adina fena degildi.hayrettinde iyiydi.musa her haftaki gibi kaleciyle karsi karsiya yine lüzumsuz bir vurus.lidere yakisan bir vurus yok.skor adina herkes fena degildi.ama bu yorum 1-2hatrina eger bu maci yenemeseydik.buraya yazacagim yorum insallah sampiyon olamaz bu takim derdim.

Maçın en kötüsü kimdi ? macin en kötüsü, bunu yazmaya gerek görmüyorum yukardaki yorumlarin hemen hepsini okudum.okuduklarimdan etkilenerek degil ama ligin ikinci yarisinda bana trabzon maci haric bir mac gösterebilecek olan varmi mehmet yildizin iyi oynadigi bir mac.elbette yok.biz sivaslilar olarak ona yeteri kadar müsamma gösterdik hoca yeteri kadar sabretti ama artik yeter sabrimizi tasirma yildiz,kendine gel adam ol seni sivas adam etti kiymetini bil.kredini tüketmebak bizim sabrimiz tükendi.sana galibiyet sonrasi bile böyle yazabiliyorsak gerisini sen düsün.bize sampiyonluk lazim degil ama bizim verdigimiz emege karsi biraz saygi göster.senden zaten futbolcu olamaz ama sivasin sivaslinin degerini bil lakayit hareket etme.

Maçta göze çarpanlar ? petkovicin ben ekranin karsisinda bas bas bagirirken o topu eline almasi ben olsaydim kalede ben bile yapmazdim öyle bir hata gecen hafta kapattigi köseden iki gol yemesi bile bundan mantikliydi.

Ne gibi eksiklerimiz var ? bizim futbolcularimiz üzerinde sampiyonluk stresi olmasin diye sampiyon olmasakta olur gibi bir tavrimiz vardi ama onlar bunu ciddiye aldi galiba.bu takim sampiyonluga oynar gibi degilde sanki gazozuna oynar gibi bir halleri var.beyle kendinize gelin iki hafta kaldi ligin bitmesine ve siz lidersiniz lidere yakisir gibi oynayin.trabzon karsisinda oynadiginiz gibi oynayin da biz ligi besinci bitirelim önemli degil.ama bu takimin hacettepeyle formalarini degistirsek kimin sampiyonluga oynadigi kimin haftalat önce küme düsmeyi garantiledigi belli degil. galiba ruh eksikligi var.macnur baskanim agirliginizi koyma zamani geldi galiba.baskanimizin agirliginin eksikligi göze carpiyor yani.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? gollerimiz cok temiz calisilmis gibi duruyor.sisirme toplarla degil akillica goller attik.kahreden bir macti galip geldigimiz halde sanki kursagimizdan gecmedi ama olsunayaklarina saglik yüreklerine saglik.allah yardimciniz olsun diyorum ve bir güzel sey daha vardi atladim galiba gereksiz demecler olmadi galiba bülent hocadan mac sonrasi.bunada sükür tabiki.

Taraftar nasıldı ? beyler ben 38 yasindayim 8 yasimdan beri maca giderim.bizim seyircilerimize taraftarlik kursu verilmesi lazim.bizim insanlarimiz maci seyrederken bazen bir tane densiz kalkiyor **** hakem diye bagiriyor macin sonuna kadar ayni tezahürat devam ediyor veya oynadigi takim kimse mesela hic küme düsme potasinda olmayan bir takima bile kümeye diye tezahürat ediyoruz yani ekrandan bakarken öyle kültürsüz öyle seviyesiz ve öyle basit duruyorki yaa beyler yapmayin allah askina antipatik olma zamani degil biz gönülleri fethettik.birakin kim gidiyor kümeye kim kaliyor veya hakem hakkinda cirkin tezahüratlari hos olun hos görünü organize olun taraftar gibi olun .bursa taraftarini ankaragücü diyarbakir besiktas trabzon eskisehir taraftari gibi olun takimi sürükleyici tezahüratlar yapin aptalca olmayalim.taraftar gibi olalim.biz iki senedir sampiyonlugu kovalayan bir sehrin taraftariyiz.demekki artik futbol sehrimizin üstünde üst kurmus biz ne kadar farkinda olmasakta bizde artik futbol taraftari olalim.LÜTFEN.

Maç hakkında genel yorumunuz ? KAZANDIK !!!!!!!!!!!!!!!!!! AMA bugün besiktas kaybedebilir biz lider kalabiliriz.unutmayalimki hacettepeden daha iyi iki takimla daha macimiz var.bu macin tekrarini ne g.birligi yer nede galatasaray.[COLOR="Red"][/COLOR][/COLOR]

holigan 17.05.2009 03:20

[QUOTE=vedat58;519153]sagol yozgatli kardesim insallah dualarimizla diyorum ama , gözüken köy klavuz istemez hesabi , haftalardir futbolumuzda bir degisiklik göremiyoruz , hep ayni oyuncular , ayni senaryo , ayni sistem , yani acikcasi sivasimiz ümit vermiyor , maci seyrederken ölüp ölüp diriliyoruz , bu sivas bizi kalpten götürecek , inanirmisiniz bugün galip geldik ama sevinemiyorum , belki sampiyon oluncada sevinemiyecem , benim sivasim son zamanlarda oynadigi futbol beni korkutuyor , ümit vermiyor , cok zorlaniyoruz, cok top kaybi yapiyoruz, ayamizdaki toplari rakiplere pas olarak veriyor sonra o verdimiz topu geri alabilmek icin cirpiniyoruz, söyle kaleciden top alipta kisa paslarla rakip kaleye kadar gidemiyoruz, yani kontrollu futbol oynayamiyoruz , pas yaparken yardimlasma da yetersiz kaliyoruz, dua edelimde gencler galatasarayi yener de ligdeki yerini saglamlastirir yoksa haftaya zor bir mac daha bizi bekliyor olacak, bizim kalan iki macimiz cok daha zor maclar olacak , simdiden bülent hocamizin rakibimizin ne gibi zaaflari var nerelerden gol bulabiliriz ve rakibimizi nasil yenebiliriz bunun analizini iyi yapmasi gerekiyor , eger biz genclerbirligi karsisinda böyle sisirtme toplarla oynarsak , simdiden söyleyim ayni istanbul belediye ye yenildimiz gibi yeniliriz , zaten bizim en zayif yanimiz cok top sisirtmek ve ayaga az pas yapmak , gencler maci cok önemli lütfen bülent hoca takima iyi futbol oynat[/QUOTE]

arkadasim nankörlük etmeyelim bu takim lige ciktigindan beri ilk basin icinde bitiriyor ve iki senedir sampiyonluga oynuyor nedemek sampiyon olsakta sevinemiyecegiz.kendi adina yorum yap bu takim sampiyonluktan fazlasini hak etti.varmi bir benzeri anadoludan iki yil üst üste sampiyonluk kovalayan bir takim veya bileginin hakkiyla sampiyon olan bir taki iste besiktas eger koceli macindaki kiyakcilik olmasaydi biz garantilemeistik bile simdi sampiyonlugu.bu takim sadece sahada degil bütün kahpeliklerle cirkefliklerle savasan sahada oynayan bir takim batan elbette kötü oynayip mac kazanabilmeli bu büyük takim olma yolunda büyük bir atilimdir.yorum yaparken dikkatli olalim .

vedat58 17.05.2009 03:45

Yüce rabbim bu sene sivasimizin eline cok firsatlar verdi eger biraz akilli olsaydik, bu basariyi sadece kendimizde aramasaydik, simdi baska takimlardan medet ummazdik , bu bize ders olsun , birdaha agimiza dilimize sahip cikalim , mütavazi olalim , kibirlenmeyelim , kimseyi incitmeyelim , ve kimseyi kücümsemeyelim , herkese saygili olalimki , herkesten saygimizin karsiligini alalim , eger hocamiz bu sene fazla lavbali konusmalar yapmasaydi , simdi sivasimizi milyonlarca taraftar destekliyor olacakti , zararin neresinden dönülse kärdir hesabi , bundan sonra daha dikkatli olalim bin düsünelim bir konusalim , lütfen sivassporumuz ve taraftarimiz daha fazla antipati kazanmasin , ne kadar dikkatli olursak o kadar sivasimizin hanesine arti olarak yazilacaktir , bu sene hakkaten sivasimiz basari yakalasada biz taraftarlar biz sivaslilar baya yiprandik , cok heyecanli bir lig yasadik ve yasiyoruzda , geriye kalan iki macimiz da cok zor maclar , yüce Rabbim yardim elini biz gariban sivaslilarin üzerine uzatir insallah, sivasimiz sampiyonlugu hak eden tek takim , Allah hak eden sivasimiza sampiyonlugu insallah tattirir, heleki biz gurbetciler her zaman burda basimiz egik dolasirken bu sampiyonluk bizlerin basini dik ve gururla dolasmamizi sagliyacaktir, ve ayrica sivasimiza sivassporumuza tarih yazdiracaktir , burdan bülen hocamiza sesleniyorum ,. hocam lütfen takimi daha iyi oynat , oynayamayan oyuncularimizi dinlendir, formsuz oyunculari dinlendir , ve sisirme top oynatma , ayaga paslar yapan oyun tarini oynat, lütfen hocam , daha birak yenilgiyi beraberlige bile tahammülümüz yok , hocam sizden sampiyonluk bekliyoruz ,koskova sivas sehri milyonlarca gariban sivasli , nefeslerimizi tuttuk hayalimizdeki sampiyonlugu bizlere yasatin , gönüllerin sampiyonu degil gercek sampiyonluk istiyoruz

Kasim58 17.05.2009 07:28

[QUOTE=skynet;519057]Macin en kotusu malesef Mehmet Yildiz'di. Hakem son veridgi kirmizi karta cok hataliydi. Sunu kabul etmeliyizki maci zora sokan bizdik. Golu ilk yarida bulmamiz gerekirdi. Futbol acisindan cok kotu bir mac oldu, ama artik futbol degil skor onemli; maci aldigimiz icin seviniyoruzz.
Her nekadar yazmak istemesemde, Mehmet Yildiz icin bir cift lafim var. Professiyonel oyuncu ofsayt nedir bilmiyorsa, 6 defa ofsayta dusmesini kendisi artik sorgulamasi lagzim. Bu kadarda olmaz her atagimiz Mehmetin Offsatiyla kesiliyor, heycanimiz kursamizda kaliyor. Lutfen artik Mehmet ofsayt nedir nasil dusunulmez ogren. Bak senin icin anadolunun yetistirdigi en buyuk oyuncudur diyoruz avrupa capindasin diyoruz. Bir zahmet sac bas yoldurma.[/QUOTE]

Evet macin kötüsü mehmet,mehmet,mehmet,yine mehmet pes be mehmedim sana diyecek birsey kalmadi artikta bizdede sacbas kalmadi yolmaktan.Her insanda form düsüklügü olur normal ama bu sendeki nedir ölü topragimi atildi üstüne anlamadimki?Ligin ilk yarisindan buyana tik yok olmadigi gibi güzelim o pozusyanlarida öldürüyorsun,birtane adam gec neolur,bir futbolcu bukadar ofsayta düsermi ALLAH askina?Eskiden seni iki kisi tutardi kollarindan sen yine pasini verir yada golunü atardin ve o iki kisiyi sürükler götürürdün NE OLDU SANA???

Abdullah DuMaN 17.05.2009 09:48

[B]Maçın yıldızı kimdi ? Yannick Kamanan

Maçın en kötüsü kimdi ? Sezer-Mehmet

Maçta göze çarpanlar ? Olmayan penaltı var muratın cezası düzeltilir belki

Ne gibi eksiklerimiz var ?-Çok heyecanlı ve stresli oynuyoruz

Taraftar nasıldı ? Taraftarımız gereken ilgiyi gösterdi

[/B]

giants 17.05.2009 10:06

Maçın yıldızı kimdi Tüm Defans Oyunculari.Kamanan.Murat. Onur.Tum

Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet yildiz. Musa

Maçta göze çarpanlar ? Onur ve Kamananin gayreti

Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahada daha derli toplu olmamiz gerekiyor pres yapabilen. rakibin oyununu bozan. birbiriyle yadimlasan. derinlikleri gören forvetine ve defansina yadim eden bir takim görüntüsü vardi bu macata ama hücümda sürekli Mehmet yildizi aradilar bircok top bu bicimde kayboldu.

Forvete iliskin ise sadece sunu söyleyecegim Mehmet yildiz artik ilk onbiri hak etmiyor. cünki oynamiyor. hoca belki sunu düsünüyor üzerine adam cekiyor
bosluk yaratiyor. ama bu adam asist yapmiyor artik sürekli toplari eziyor .ortassaha defans her topda onu araniyor. Allah askina bir tane pas ver hacet macinda egois ve bencilligi olmas en az 3 yada 4 atardik caza sahasinda ayagina gelen uygun durumda bulunan ceza sahasindaki arkadasina degil geri defansimiza atiyor yani kolay olani yapmiyor en zor olani yapiyor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Mehmet Yildiza ragmen Kazandik.

Taraftar nasıldı ? Harika ve Mutlu

Maç hakkında genel yorumunuz ?

Ayşegül 17.05.2009 11:01

[QUOTE=vedat58;519187]Yüce rabbim bu sene sivasimizin eline cok firsatlar verdi eger biraz akilli olsaydik, bu basariyi sadece kendimizde aramasaydik, simdi baska takimlardan medet ummazdik , bu bize ders olsun , birdaha agimiza dilimize sahip cikalim , mütavazi olalim , kibirlenmeyelim , kimseyi incitmeyelim , ve kimseyi kücümsemeyelim , herkese saygili olalimki , herkesten saygimizin karsiligini alalim , eger hocamiz bu sene fazla lavbali konusmalar yapmasaydi , simdi sivasimizi milyonlarca taraftar destekliyor olacakti , zararin neresinden dönülse kärdir hesabi , bundan sonra daha dikkatli olalim bin düsünelim bir konusalim , lütfen sivassporumuz ve taraftarimiz daha fazla antipati kazanmasin , ne kadar dikkatli olursak o kadar sivasimizin hanesine arti olarak yazilacaktir , bu sene hakkaten sivasimiz basari yakalasada biz taraftarlar biz sivaslilar baya yiprandik , cok heyecanli bir lig yasadik ve yasiyoruzda , geriye kalan iki macimiz da cok zor maclar , yüce Rabbim yardim elini biz gariban sivaslilarin üzerine uzatir insallah, sivasimiz sampiyonlugu hak eden tek takim , Allah hak eden sivasimiza sampiyonlugu insallah tattirir, heleki biz gurbetciler her zaman burda basimiz egik dolasirken bu sampiyonluk bizlerin basini dik ve gururla dolasmamizi sagliyacaktir, ve ayrica sivasimiza sivassporumuza tarih yazdiracaktir , burdan bülen hocamiza sesleniyorum ,. hocam lütfen takimi daha iyi oynat , oynayamayan oyuncularimizi dinlendir, formsuz oyunculari dinlendir , ve sisirme top oynatma , ayaga paslar yapan oyun tarini oynat, lütfen hocam , daha birak yenilgiyi beraberlige bile tahammülümüz yok , hocam sizden sampiyonluk bekliyoruz ,koskova sivas sehri milyonlarca gariban sivasli , nefeslerimizi tuttuk hayalimizdeki sampiyonlugu bizlere yasatin , gönüllerin sampiyonu degil gercek sampiyonluk istiyoruz[/QUOTE]

sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına...

58_babacan_58 17.05.2009 11:20

[B]BİRAZ DAHA GOL POZİSYONLARINI İYİ DEĞERLENDİRİRSEK BİZİM AÇIMIZDAN İYİ OLUR.[/B]

FANATIK YIGIDO 17.05.2009 11:27

bu macta oyun anlayisimiz cok guzeldi iyi kontrollu oynadik benherzamanderim gol yemesek 90dakkanin icinde heran atabiliriz ve atiyoruzda maci izlerken cogu arkadaslar sivas kotu oynuyor diyolardi bana bende dedimki ikinciyarida boyle oynarsak kesin 3pugan bizim bana gulduler bufutbollami diye bende dedimki nakadar hakli oldugumu mac sonunda goreceksiniz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:11.