![]() |
Cevap: Hayrettin İddiali Konuştu
Madem galatasarayi yenip sampiyon olacagiz. Bu aciklamayi illa yapmam gerkiyorduysa Bunu Haftaya yapsan daha iyi olmazmiydi. Bu Hafta Galatasarayin Besiktasla maci var. bu aciklamanin bize bir yarari yok sanirim cinconlar bu hafta kargalara yatar. Sampiyonlugu senin kadar bizlerde istiyoruz. bonkörce dagittigimiz poanlardan ve sampiyonlugu kargalara hediye ettikden.sonra biraz isler zorlasti biz iki maci alalim besiktas kaybetmedikce bir anlam ifade etmiyor sevgili hemsehrim.
|
[QUOTE=yigidogurbettee;520128]Yine büyük konuşmusuz erken konusmusuz bişeyler olumsuz gıdecek.! 2 hafta açıklama yapmayın çalışın çabalayın 6 puan alın. ne açıklama yapıp durursunuz anlamıyorum.![/QUOTE]
AYNEN HEMSERIM BIR LAF VARDIR KELIN ILACI COK OLURSA YA DOTUNE YA BASINA SURERMIS BIZIM FUTBOLCULARDA AYNEN OYLE MALZEME COK NEDE OLSA KONUSSUNLAR BAKALIM BIZIM OYUNCULAR KENDILERINE YA GERCEKTEN COK GUVENIYOLAR KALDIKI EN TEHLIKELISI BU TOPARLANMALARI ZOR OLUYO YADA HIC BISEY BILMIYOR GAZA GELIYOLAR MANTIKSIZ MANTIKSIZ ACIKLAMALARLA HEP SOYLEDIKLERININ TERSI OLDU YAV KESKE ONLARIN DEDIGI OLSA AMMA OLMUYO ONLARI DEDIGIYLE DEGIL ONLARIN OYNAMASIYLA DEDIKLERI OLUR AMMA OYNAYAMADIKTAN SONRA BOL KESEDEN BEN BILE KONUSUYOM ICRAAT OLMADIKDAN SONRA BIZE ICRAAT GOSTERIN BIZI UTANDIRIN BEN UTANMAYA RAZIYIM YETERKI SIZ CIDDI OLUN.... |
şampiyon olacağımıza canı gonulden inanıyorum
|
iyi demiş hayrettin. ya ellerinden gelen gayreti göstersinlerde gerekirse olmasın şampiyonluk yeterki galatasaray maçının 90. dk sına kadar canlarnı dişlerne takıp oynasınlar. açık konuşmak gerekirse futbolcularımızın son haftalardaki performansları hayrettinin bu sözlerni pek inandırıcı kılmıyo
|
hepimizin tüm yigidolaraın da iddalı olması gerek hayrettın gibi o idda o istek şart inşallah istedigimiz sonuca ulaşırız
|
son dakka son saniyeye kadar şampiyonluk ümidimi yitirmedim yitirmeyeceğim
|
[QUOTE=abircan;520187]son dakka son saniyeye kadar şampiyonluk ümidimi yitirmedim yitirmeyeceğim[/QUOTE]
aynen üstat son maçlar bitene kadar pes etmek yok... |
inşallah bu iddaalı konuşmalar futbolunada yansır sakatlığın etkisini umaım kısa sürede üzerinden atlatır.
|
yine bizinkıler demeclere baslamıs.bu konusma yasaklarını hıc mı tınlamaz bunlar. onemlı olan buralarda konusmak degıl hayrettın bey.. sahada konusunda bızde dınleyelım..dedıklerın ınsallah gerceklesır..
|
HAYRETTİN ZOR ARTIK ZOR ZOR SİZ O FIRSATI TEPTİNİZ GARDAŞ HAYATINIZDA BİRDAHA GÖREMESSİNİZ O FIRSATI ARTIK
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:15. |