SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Taraftara Sitem! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25679)

ilhan581 26.05.2009 11:51

Cevap: Taraftara Sitem!

[B][CENTER]Maç bittikten sonra tam takım trübünlere gelmek için yola çıktılar oradan bülent hoca el kol areketi yaptı takımı götürdü ama nekadarda sivasspor buraya diye yırtınsak fayda etmedi!!![/CENTER][/B]

hiko58 26.05.2009 11:54

VE MECNUN BAŞKAN ŞUNUDA İTİRAF EDEYİM SANA SEN SİVAS İÇİN BİR VELİNİMETSİN. SANA ŞÜKRAN BORÇLUYUZ. SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN. SENDE BÜYÜKSÜN BAŞKANIM.

BÜLENT UYGUN SİVASLA OYNAMA GİDECEKSEN GİT. KENDİNİDE SİVASIN ÜSTÜNDE GÖRME. KAYBEDİLEN PUANLAR HEP SENİN HATALARIN SONUCUDUR.

adres58 26.05.2009 12:10

[B]Arkadaşlar artık bir takım sitemleri bırakalım. Tamam haklısınız. Çünkü buraya kadar 2 sezondur gelip ayak oyunları ile veriyoruz yada vermek üzereyiz şampiyonluğu. Ama bazı şeylere alışmalıyız. Bu yönetim ve bu teknik kadro bazı maçlar haricinde başarılıdır. Mehmet Yıldız ise iyi topçudur ama yetersizdir bu da doğru fakat o bizim kaptanımız. İyi de olsa başarısızda olsa o bizim canımız ciğerimiz. Bizlerin eleştirme hakkı vardır. Onlarında mutlaka eleştirme hakkı olacaktır. Bu böyle diye işi hakaret ve çıkmaza sokmanın bir manası yoktur. Sizleri anlıyorum. Çok büyük bir meblağı kaybettik (yaklaşık 10 milyon Euro) Birde şunu düşünün bizim arkamız sağlam değil. Kalemşörlerimiz yok. 3-5 cengaver ayrı ayrı maçlarda ortaya çıkıyor böyle götürüyoruz maçları. Ama adamlar topyekün saldırıyorlar. Kimse kusura bakmasın biz içimizden yiyoruz birbirimizi. Artık büyüme yolundayız ve bazı radikal kararların alınması lazım. Sezon başından beridir söylüyorum. Seyirci topluluğu ile yürümez bu iş. Taraftar topluluğu ile yürür. Bizde yok. Kuvvetli ekonomi ile olur. Bizde yok. Bizim belkide herkesden fazla işadamımız var ama hepsi ilgisiz. Ama adamlar bir kongre yaptığında bir çok zengin adeta yarışıyor. Siz sadece sahada olan olaylara bakıyorsunuz ben dahil. Ama artık lig bitti bitecek. Önümüzde Avrupa var. Yani geçen seneden bir basamak belkide 2 basamak çıtamız yükseldi. Artık bunları bırakın evvela taraftarları birleştirip tek ses olalım. Maddi açıdan daha iyi projeler üretelim (yönetimin işidir mutlaka).. Bakınız bir süre önce kampanya yaptık ama maalesef foss çıktı. Yönetim daha ne yapsın. Türkiyede en ucuz maçlar bizim maçımız. Ama biz eleştiriyoruz. Bazı şeyleri şapkayla önümüz arasında düşünmemiz lazım. Herkes haklıdır mutlaka. Mehmet Yıldız iyi değildir son maçlarda Hocamız hatalıdır buda doğru. Ama biz çokmu haklıyız. Herşey karşılıklı. Artık bırakalım bunları. İlerisine bakalım. Tedbir mutlaka alınacaktır ben buna inanıyorum. [/B]

cenk5821 26.05.2009 12:12

cagirilmadimi ben mactaydm ve kendi izleigim tarftan cagirldi ama gelmediler herkede tribiune bile gelmedi diye sitem ediyordu biz cagirdik siz gelmediniz:mad:

cenk5821 26.05.2009 12:14

[QUOTE=ilhan581;522050][B][CENTER]Maç bittikten sonra tam takım trübünlere gelmek için yola çıktılar oradan bülent hoca el kol areketi yaptı takımı götürdü ama nekadarda sivasspor buraya diye yırtınsak fayda etmedi!!![/CENTER][/B][/QUOTE]

ewt arkadsmda yazmıs yanlısım yok bulent hoca basknalrın oldugu tribune sonra soyunma odasina indiler cagirdik

alix_özdemir 26.05.2009 12:27

Bu seneye kadar; hatta bu senenin ilk haftaları da dahil taraftar istenen düzeyde değildi. Fakat daha sonraları ve özellikle son haftalarda taraftar bence isteneni yaptı. Burada taraftara birz haksızlık yapılıyor. Sanki takımda psikolojik olarak "Bakın biz neler yaptık, taraftar hiç bir şey yapmıyor." havası oluştu sanki.

oNuR 26.05.2009 12:28

Bende maçtaydım ve maçta olan arkadaslarımın söylediği: Çağırdık ama gelmediler :S

giants 26.05.2009 12:38

Mehmet Sen gözünü kirpmadan yalan söylüyorsun Takimin Taraftarinin büyüklügüne bakki sana yalancisin demiyor.

Bu konuda ben bir kac arkadasin yazmasini bekledim Kaldiki

Bu durumu sadece stad da olanlar görmedi yayinci kurulusda bu durum tüm ciplakligiyla gösterdi sizin nasil soyunma odasina cagrildiginiz. görüntülendi

ne diyelim Allah Hocani ve seni islah etsin bizi bu sene yaktiniz. her seyiniz bitti simdi taraftara sivasliya saldiriyorsunuz.

Dağcı 26.05.2009 13:01

[COLOR="Blue"]Taraftarı suçlamak gerçekleri değiştirmiyor. Kimse günü kurtarma derdinde olmamalıdır. Futbolcusu, yöneticisi, teknik adamları ve taraftarı büyük düşünmelidir. Artık ortada bir SİVASSPOR gerçeği var. Gelecek sezonun planları şimdiden yapılmalı ve herkes üzerine düşeni yerine getirmelidir. [/COLOR]

yigido_sampiyon 26.05.2009 14:07

mehmet yıldız şu lafın ederken bi defa düşün...insaf...

bu sene denizli deplasmanında boğazımız yırtıldı...tirübine çağırdık sizi yüzümüze bile bakmadınız...sadece bilica takımı toplamaya çalıştı ama o zamanlar mehmet efendinin formu iyi olduğu için taraftarın yüzüne bile bakmadı...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:03.