SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Zor Ama İmkansız Değil (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25682)

KeruLLu_17 26.05.2009 20:21

Cevap: Zor Ama İmkansız Değil

[B]hadi bakalım allah büyükdür yolumuz zorlu...dualarımız seninle sivas..geçen hafta 8taşın aldığı galibiyet bedavaydı resmen.[/B]

yigidoilyas 26.05.2009 21:53

son düdük çalanakadar hiç birşey belli olamaz. sivassporumuzun yapacagı birşey var ilk yarıda defans yapmak ikinçi yarıda varını yogunu ortaya koymak. fakat unutmayalımki her her harükarda şampiyonlar ligine gide biliriz.

FANATIK YIGIDO 26.05.2009 22:08

salatanin karsisina ikinciliyi kaybetme korkusuyla cikarsak buyuk hayalkirikligina urayabiliriz sivassporumuzun bu maci kazanmasi icin hedeflerinden uzaklasma korkusunu sitresini kafasindan atmasilazim saten buyuk hedef yuzde doksankacti bence sitressiz oynarsak daha once yendiyimizgibi yineyeneriz

Kasim58 26.05.2009 22:21

Arkadaslar matamatiksel hersey mümkün sampiyonda olabiliriz ücüncüde ama birakalim artik kendi kendimizi kandirmayi biz sapiyonlugu G antep´te kayipettik insallah ben yanilirimda sizler haklicikarsiniz sampiyon sivasspor olur

sevda58 26.05.2009 23:21

bi 90 dakika daha var, evet ama cok zor, isimiz umutlara kaldi malesef, hayirlisi yinede, kim bilir denizli fenere yaptigini besiktasa yapar, ama bu cok kucuk bir ihtimal

yusuf_yusuf 27.05.2009 00:52

ynerde şampiyon oluruz inş-----------------

tuzlugollu 27.05.2009 01:20

garib olan gecen seneye gore busene son hafta sampiyonluga kadar oynadik kopmadik valla icim icime sigmiyo dersinki dort bes hafta kala iddiamiz bitti eyvallah amma son hafta ne olacagi belli olacak bu adama koyuyo cunku artik daha baska hafta kalmadi ve umitler bitti tukendi simdi hakikaten isimiz allaha kaldi bir sihirli degnek olsa biz gs yi yensek bjk denizlide serefli bir mucadeleyle karsilasip yenilse bizde aslanlar gibi sampiyon olsak ne var yahu ruzgar birazda bizden yana essin sans denilen sey son bikez daha bize gulsun cunku kim ne derse desin bu sene sivassporun en sansli oldugu donemdi sansi bile kusturduk umarim son bikez daha sans bizden yana olur tarihe geceriz bu gururu onuru omur boyu hatirlariz kim ne derse desin ikincilik falan beni kesmiyo olacaksa sampiyon olalim sampiyonlar ligi uefa sonraki is.....

altuntas58 27.05.2009 01:33

[B]BEN SİVASSPORUMUZ GÜVENİYORUM GS YENİP BJK NIN SONUCUNA GÖRE BEKLİYECEĞİZ ŞAPİYONLUK ÜMİDİMİZ HALEN DEVAM EDİYOR[/B]

canimfeda58 27.05.2009 13:53

ben sonuna kadar inaniyorum

SAMPIYON SIVASSPOR olacakdir
bunu unutmayin

yigidolar ezilmez ;);)

1anadoluyildizi 27.05.2009 14:08

[QUOTE=tuzlugollu;522302]simdi hakikaten isimiz allaha kaldi bir sihirli degnek olsa biz gs yi yensek bjk denizlide serefli bir mucadeleyle karsilasip yenilse bizde aslanlar gibi sampiyon olsak ne var yahu ruzgar birazda bizden yana essin sans denilen sey son bikez daha bize gulsun [/QUOTE]

hocam siz bu gese'yi ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz? o kadar mi zor 6s yi yenmek orda? bence tek zorluk denizlinin besiktaş'tan puan almasi, o da denizli biraz ciddi oynarsa olabilir, bir kerem bir anadolu takimi diger anadolu takimina yardim etsin bu sezon? cok mu istiyoruz, haydi denizli biraz şerefli ol diyecem sadece, biz zaten cimbomu yeneriz bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:18.