![]() |
Cevap: STY Final Puan Durumu
keske numara 1 gitse..
simdilik 158 bitirmissim yoksa 58 olacakti :) |
[B]Bu yarışmayı bu sezon iyi bir yerde bitiremedim 103.oldum artık önümüze bakacağız yeni sezonda hedefim ilk 20 olacak inşallah ayrıca yarışmada ilk 3 sırayı paylaşan arkadaşları tebrik ederim her şeyden önemlisi bize zamanının büyük bölümünü ayıran bu yarışmayı tertipleyen myway kardeşimize çok ama çok teşekkür ederim asıl sen bize hakkını helal et kardeşim 700 kişiyle uğraşmak her arkadaşımızla ayrı,ayrı ilgilenmen kolay değil emeğine sağlık [/B]
|
41. oldum boş geçtiğim 2 yada 3 hafta var onları boş geçmeseydim dereceye girebilirdim............kazanan arkadaşları tebrik ediyorum........yarışmada emeği geçen arkadaşlarada teşekkürler................
|
[B] 1. olamasakta
16. ABDULLAH DUMAN 943 İyi Yerde bitirdim sayılır [/B] |
bu sene küme düştüm ama seneye sağlam gelecem :D
ben bu ödülleri bilmiyordum arkadaş.. myway bu işde şike var.devlet düşer yener şahin düşmez.yok arkadaş ne derse de kabul etmiyorum :D ellerine emeğine sağlık.seneye daha güzel ödüller olur inşallah :D |
[B][QUOTE=yener_sahin;524306]bu sene küme düştüm ama seneye sağlam gelecem :D
ben bu ödülleri bilmiyordum arkadaş.. myway bu işde şike var.devlet düşer yener şahin düşmez.yok arkadaş ne derse de kabul etmiyorum :D ellerine emeğine sağlık.seneye daha güzel ödüller olur inşallah :D[/QUOTE] hocam gonullerin sampiyonunu daha secmemistik madem oyle senin de gonlunu gonullerin sampiyonlugu ile alalim:D eyvallah saolasin :)[/B] |
[B]son hafta 1 puanla 3 lukten olduk ..kazan arkadaşları tebrık ederım[/B]
|
Myway 21. olmuş ben de 22.
Emeklerine sağlık myway... |
öncelikle MUSTAFA KARDEŞİMİZE, SİTE YÖNETİMİNE,DERCEYE GİREN ARKADAŞLARIMIZA VEDE YARIŞMAYA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER...
ÇOK ZEVKLİ VE ÇEKİŞMELİ GEÇTİ YARIŞMA... KADERİM SİVASSPOR GİBİ OLDU, UZUN Bİ ARA LİDERLİĞİ SÜRDÜRDÜK SİVASSPORUMUZ GİBİ AMA OLMADI YARIŞMAK ÇOK ZEVKLİYDİ...SENEYE İNŞALLAH...SAYGILAR |
bu güzel yarışmada emeği geçen herkese çok teşekkürler.birinciliği elde eden emre abimide kutluyorum.finalleride inş en güzel şekilde geçer.halil kardeşimede teşekkürler.inş senin katılmanla bir daha ki seneye çok daha güzel bir zirve mücadelesi olacak.
geçen yıl 6. bu yıl 2. olduk. artık önümüzdeki sene tek bir heder var oda ilk 100de yer almak:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:08. |