![]() |
Cevap: Sergio satildi, hasan sas bekleniyor
İnter Baküde bizim oyunculara takdı orda parladı galiba Devran ve Chetkov:D
|
[B]Hasan Sas Sivasa gelirse kume dusmemeye oynariz Avrupada da 0 ceker evimize doneriz...Hasan Sas huzur evine... Biz de huzur bulacagimiz topcular istiyoruz!![/B]
|
[QUOTE=giants;524528]Zaten kulüpler hangi futbolcudan kurtulmak istiyorsa ona dubaiden teklif geliyor. Ama bizim Mehmet yildiz a Muhammed Aliye ve Musaya gercekten Dubaiden teklif gelmis Dubaide bir takim Bu 3 futbolcumuza 8 milyon teklif etmis..[/QUOTE]
8 milyon Euro bence iyi para. Musa Aydın ve Muhammed ali zaten takıma hiç yararlı olamıyorlar. Bence gerçekten alıcısı varsa versinler düşünmeden. |
mehmet yıldız dan emin değilim gitmez, kim oynmaz şampiyonlar ligi arenasında
hadi gel desen bedava oynayacak 10 bin adam bulursun sivas için, boru değil şampiyonlar ligi arenasına çıkacak yiğido, onun artık sivasa gelecek futbolcularda yönetim seçici davranmalı gidecekler konusundada duygusallığı bırakmalıyız, artık geçen yıla göre bu sene bir vites üstte oynayacağız rakiplarimize göre, artık daha çok hırpalayacaklar bizi ligde, çaptan düşenleri almamalıyız ve düşen kendi ouncularımıza 3e beşe bakmadan vermeliyiz , daha dirir daha koşan daha görev adamlarına ihtiyaç var |
hasan şaş gelirse sivassporu karıştırırrr ........................
|
nonda ya evet sa la karana hayir
|
Hasan Sas , Cok yaslandi.. Adam Bu Saatten Sonra Eskisi Gibi Oyniyamaz , Bize Faydali Olamaz..Zaten Bu Adam Kavgaci.. Zarari Dokunur Bize..
Ama U.karani Hep Begeniyordum Kaliteli Futbolcu..Mehmet Yildizin Yerine ilk 11 De Banko Oynar! |
[B]Galatasarayın beğenmediğini biz ne yaplım özellikle hasan işimize yaramaz ümit karan desen sade p....c sivasa küfür edenler arsında nondaya sözüm yok en azından diğerlerine uymamıştır diye düşünüyorum[/B]
|
Arkadalar Sergio satılması lazım zaten ben hiç onu 11 de görmedim
18 belki kaza eseri girmiştir. Ama hasan konusunda kaynak olan gazete bakmak lazım ona göre haber yapmak lazım derim. Spor gazetelerine bu konuda pek sağlam değil |
Bu futbolcuların hiç birine gerek yok. Ümit Karan ve Nonda işe yaramaz
Düşen takımlardan bu oyuncular bomba olur. [B]Konya: [/B]Cihan Haspolatlı,Celaleddin Koçak,Ayman [B]Hacettepe:[/B] Orhan Şam,Selçuk Şahin,İbrahim Şahin [B]Kocaelispor:[/B] Ergün Teber,Hamza Mutlu,Taner Gülleri,Murat Hacıoğlu Özellikle Orhan Şam,Taner Gülleri,İbrahim Şahin ve Ayman |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:54. |