![]() |
Cevap: İzmir/Bucaya Sivaslı Yigidolar Derneği KURU
hayırlı olsun bende gedizdeyim en kısa zamanda 5 arkadaşla dernege üye olmak isterim zamanlada sayımızı yükseltiriz emegi geçen herkese teşekkürler
|
hayırlı olsun sivas*a uğur getirsin derneğimize herkesi bekleriz
|
Bizde daha yeni bucaya taşındık hemde süper ötesi oldu hergün ordayım!!!!!!ben bucaya yabancıyım, biraz bulmakta zorluk çekebilirim!!:(
|
3 ay oldu izmirdeki tüm sivaslıları bekleriz
|
arkadaslar ben izmir bucayı kazandım izmir dokuz eylül üniversitesini gelirsem eger bana yardımcı olurmusunuz buca da ...
|
ARKADAŞLAR İZMİR BUCAYA SİVAS YİĞİDOLAR DERNEĞİ KURULDU AYRICA ESKİİZMİR UZUNDERE VE YENİÇAMLIK SEMTLERİNE ŞUBELER AÇILDI İLGİNİZİ BEKLİYORUZ....
|
Buca rastlantımı yoksa başka bir anlamı varmı:D
|
Buca semtinin Sivaslilar payi yüksek oldugunu biliyorum. insallah hayirli cikar.
sivasspora ve bucaspora (sonucta o semtin takimi ve saygideger böylece) en iyi desteginizi gösteririsiniz bundan sonra organize halde. |
[B][CENTER]Benim Bildiğim Gurbetteki Hemşehriler Birlik Beraberlik Sağlamak Amacıyla Dernek Federasyon vs. Kuruluşlar Kurup Ortak Hareketi ve Birlikteliği Sağlamayı Amaçlar...
Burdanda Görüldüğü Üzere Bu Site de Olanlar Dahil Bir Çok İzmir'deki Sivaslı Hemşehrilerimizin Bundan Haberi Bile Yok...Bunu Pek Bi Yadırgadım... Neyse Bir İşe Kalkışılmış Burdanda Herkesin Haberi Oldu Birliktelik Sağlanır İnşallah... Hayırlı Olsun Şimdiden[/CENTER][/B] |
Bildigim tek sey Izmir´de Sivas´li potansiyeli cok fazla.Istanbul´daki ,seyirciden Buca´da oynanan maca daha fazla Sivas´li gelir.Belki talep fazla olursa Atatürk stadina bile alirlar maci.Bu arada Buca´da acilan dernegimiz hayirli ugurlu olsun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32. |