SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transfer Gündemi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25879)

EMRE_YÜKSEL 07.06.2009 13:21

Cevap: Transfer Gündemi

[QUOTE=yigido_sampiyon;526430][B]artık önümüze bakalım...yok mehmet kaçırdı, balili oynasaydı gol kralı olurdu, artık bunlar boş sözler...

bizler sadece izlediklerimizden ve gazetede okuduklarımızdan öğrendiklerimizle yorum yapıyoruz...demekki bülent hoca son zamanlarda balilinin performansını beğenmiyordu...yoksa niye oynatmasın...[/B][/QUOTE]

[B]Evet haklısın en iyisini HOCA bilir

illede Taner GÜLLERİ[/B]

sevda58 07.06.2009 14:12

insallah iyi transferler yapariz, ama haberi okursam, cok kisi kalici degil, insallah bir uyum sorunu olmaz takimda

KaRiZmA YiĞiDo 07.06.2009 14:43

Hasan ŞAŞ Ne Yapacak

Tüm takımlar kadrolarını gençlerden kuruyor.Sivas Spor Galatasaray'da hiç bir varlık gösteremeyen Hasan ŞAŞ'ı transfer ediyor.35'lik Hasan SİVAS'ta ne yapacak çok merak ediyorum.

H_Turan 07.06.2009 17:05

[QUOTE=58xtanerx09;526342]hatırladırım birader 14 gol attı bu sezon takımın en iyisi mehmet yıldız dır bunu herkes kabullensin..[/QUOTE]

Şampiyonlukta O nun sayesinde Kaçtı.

heNRy81 07.06.2009 18:19

[B]Merhaba arkadaşlar.. Sivasspor Futbolcularımızdan Onur Tuncer 'e destek olmak ve Onu sevdiğimizi göstermek için Facebook ta onun adına bir sayfa açtık , Facebookta ona destek olmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayıp Futbolcumuzun Hayranı olalım.. biraz çorbada tuzumuz olsun diyorsanız listemizdeki herkese gönderip futbolcumuza destek çıkalım lütfen.. Şimdiden Teşekkürler..[/B]

[url]http://www.facebook.com/pages/Onur-Tuncer/89271114242?ref=nf[/url]

[B]Not : RüStü ElmaS abi'ye yardımlarından dolayı teşekkür ederim..[/B]

Kasim58 07.06.2009 23:43

M yildiz takimimiza cok büyük katkilar sagladigi malumunuz!Ama busene ikinci yaridan sonra yani GS transferi gündeme geldikten sonra takima cok büyük zarari olmustur hata sampiyonlugu mehmet beyin sayesinde kayib ettik diye bilirim bir futbolcu 17 hafta formsuz olamaz olursa yedek kulübesinde oturmasi gerekir diye düsünüyorum.Ben yönetimin yerinde olsam mehmeti bir dakika tutmam.Mehmetim kusura bakma dost aci söyler.Emre asik sana bu formayi hayata giyemiyeceksin derken dogru söylüyormus?Sen ilk yarida oynadin futbolun ucte birini oynasan acik ara sampiayonduk sende gol kirali ozaman ne gs,sen avurpadan teklifler alirdin ama simdi sen gs besinden kosuyorsun ama yüzüne bakan yok.Tabi bundada vardir bir hayir bülent hoca ve baskan daha iyisini bilir elbet vardir bir düsündükleri yinede hepinize sonzuz tsk bizlere bu heycani ,sevinci yasatiniz icin butün sivasspor camiasina tesekürler.

agacan58 08.06.2009 00:19

sayin yonetim degerli arkadaslarim okudugum kadariyla herkes memleketi icin fikirlerini sunuyor dogruda ediyor ama su bir gercek biz ne kadar istesekte arzulasakta hersey masa basinda bitiyor bu sivasspora acik yansidi bana soracak olursaniz mehmet yildiz gitsin SEBEP: bir transfer dedi kodusu cikti adam bitti 2. yari mehmet yok sahada nitekim kendiside acikladi neden bir mehmet yada mehmet gibileri yuzunden sampiyonlugu turkiye kupasini kaybetsin.Adam dune kadar butun kuluplerden kovuluyor istifa etmek zorunda kaliyor bugun 2 kupa aldi diye 2. imparator kesildi basimiza hic kimse benim gozumde Bulent UYGUN Mecnun OTYAKMAZ olamaz hasan SAS ne alaka kardesim adamin kendi faul zaten nasil abilik yapacak nasil top oynuyacak forma sansi yok yasi 40 a gelmis zaten abilikse muhammet aliyi gonderme o sehrimizin cocugu yapsin abiligini abi lazimsa...

konuksivaslı 08.06.2009 01:03

ben sivaslı degilim ama sivasın birşeyler başarmsası istiyorum bu sene avrupa kupalrıda var çok önemli tarsferler yapmaları lazım bence sivasa [COLOR="Red"]AMR HASSAN ZAKİ [/COLOR]bu forveti almalarını isterim hep çok pahalı degil hemde çok iyi takip ettigim biri.orta sahayada [COLOR="red"]Vitor Silva Assis de Oliveira Júnior[/COLOR]çok iyi 22 yasında ve brezilyada kesfedilmeye bekleyen birisi para varsa bir araştırılmalı derim. ayrcıda iç trasnferde [COLOR="red"]ENGİN BAYTAR [/COLOR]düşünülmelidir ilgilenelere

aslanefe58 08.06.2009 01:56

son zamanlarda fatih terimin milli takımdaki 'fatih ve adamları' anlayışının sivassporumuzda geliştiğini üzülerek görüyorum. bana hiç kimse gs'yi sahadan silen balili - kamanan ikilisinin futbol icabı oynatılmadığını anlatmasın. 'bülent ve adamları' anlayışı bizi şampiyonluktan etmiştir. devre arasında mehmet bi tabuydu. sanki o gidince şampiyonlukta gidecek havası vardı. şimdi aynı şey bülent uygun için var. hiç kimse onsuz başarılı olacağımıza inanmıyor. oysa bu takım bu yönetimle aklı başında her hocayla şampiyonluğa oynar. göreceğiz bu sayfalarda aynı mehmet'te olduğu gibi bir çok kardeşimizin artık bülent'i istemiyoruz diyeceği günler yakındır. haa yine olan sivassporumuza olur biraz daha vakit kaybedilir o ayrı....

canimfeda58 08.06.2009 02:01

hayirlisi.. insallah iyi transferlere imza ataariz.. bide gönderigimiz futbolcular isimize yarayan futbolcular olmasin dagasan, kamanan gibi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:36.