![]() |
Cevap: Ferhat BIKMAZ
[B][COLOR="Indigo"]Ferhat'ın kumaşını beğendim. Ümit Milli takımda da oynaması avantaj. Sol bek için alternatif olur. [/COLOR][/B]
|
ferhat oyuna girdikten sonra syrnanın hızı kesildi...genç oyuncuları kazanmak istiyorsan şans vereceksin...malesef genç oyuncu yetiştirme konusunda bülent hocanın karnesinin iyi olduğu söylenemez...
|
bana göre bu senenin en iyi transferi topu çok güzel kullanıyor sadece takıma alışması için zamana ihtiyacı var umarım sivasımıza fayda saglar hayırlı olsun
|
Ferhat BIKMAZ hakında transfer edildiğizaman da olumlu yazılar yazdım.Bu oyuncuyu birkaç kez izleme fırsatım olmuştu..Abdullah AVCI'nın devamlı üzerinde durduğu oyunculardandı..Peru'da Dünya şamp.sında yine b,r Ramazan ayında galiba show tv maçlarımızı vermişti..O takımda kimler yoktu ki;Ardalar,Canerler,Nuri şahinler,Kaleci Volkan,UĞUR,M.duruer Özgürcan,Cafercan Tevfik gibi yetenekli oyunlarımız
|
F.BIKMAZ işte bu takımın oyuncusu ÖN LBERO VE SOL KANATTA oynayan tekniği iyi olan defansif yönü daha iyi olan bir oyuncu;ama hücuma da sık sık katılıp olumlu ortalar yapan ve çabuk geri dönen bir oyuncu..İşin ilginç yanı elimizde böyle bir oyuncu var ama biz bu oyuncuyu henüz daha haz.maçlarında bile doğru dürüst oynatmadık..Gösterizsiz oynayan ve takım için herşeyini veren bir oyuncu..Eğer süerekli şans verilirse takıma çok katkı yapacak bir oyuncu...Shatkar maçında Bülent Hocanın 25 dak. da olsa bu oyuncuya şans vermesine çok sevindim..İlk yarı Srna Murat'ın kabnadını adeta E-5 otobanına çevirmişti..Murat iyi oyuncu ama ter ayakla ancak bu kadar oynayabildi..Ferhat'ı dikkatle izledim takımda sanki sürekli oynayan bir oyuncu gibiydi..O oyuna girince Srna bir kez bile kanattan etkili gelemedi;ilk yarıdaki gibi hücuma istenilen desteği veremedi..Sivasspor bu dak. larda daha çok atak yapıp pozisyonlardsa buldu..Ferhat bu takıma çok katkı yapacak yeterki bu oyuncudan yararlanacağız..Messiler,Runniyler ,Ardalar17-18 yaşlarında büyük takımlarda oynuyorsa 21 yaşındaki Ferhat niye bizde oynamasın..Gerkirse bu oyuncu ön liberoda oynatılabilir...
|
hayrettinin son performanslarını gördükten sonra hayrodan iyidir bence ..
|
[QUOTE=enesarslan;553230]hayrettinin son performanslarını gördükten sonra hayrodan iyidir bence ..[/QUOTE]
her turlu harodan iidir ........ |
Ferhata da sans vermesi lazim ki kendini gostersin
|
[B]Bu cocukta hayat var. Bülent hoca genç oyuncu düşmanlıgını yener bu cocuga şans verirse Milli takımın değişmez sol beki olur.[/B]
|
bence hayrettinin yedeği değil ası olmalı bu adam.hatta hayrettin onun yedeği bile olmaz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08. |