![]() |
Cevap: OMOTOYOSSI
çok güçlü adamin fizigi yerinde teknigi de iyi. çok faydalı olcak inşallah
htam bir yigidottp://www.youtube.com/watch?v=zwsLSLxsSL0&NR=1 |
inşallah iyi bi performans gösterir.....hayırlı olsun
|
OMOTOYOSSI sivasspora katıkılı olacaktır cunku harika bı adam kamanandan 1-2 gomlek üstün birisi yırtıcı ve güçlü bı futbolcu eger sakatlık ve herhangı bı problemle karsılasılmazsa lıg baslayınca bu adam türkiye liginde leblebi gibi gol atar deme di deme ibrahim ;)
|
nasıl bir topçu olduğu tipinden belli tebrik ediyorum odyakmazı
|
Bir galatasaraylı olarak yazıyorum. Ali Samiyende çıplak gözle izlediğim omotoyossi Sivas takımına çok çok şey katar. Adam çok hızlı kedi gibi çevik, akıllı koşular yapıyor,dağıtıcı. Umarım çok faydalı olacaktır.(Buradayım diye kızmayın bana başka takımlı olarak, alındığını duydum, heyecenlandım) Yeniden tebrikler...
|
bence 5 dk lık vıdeoyla karar vermemek lazım.herkes bıseler yazmıs senelerdır takıp edıyomus gıbı ama ne oldugu sezon baslayınca ortaya cıkacak. bulent hocam ısını bılır bı tek o yuzden ıcım bıraz rahat..
|
5dklık videoda benim izlediğim omotoyossi attığının fazlasını kaçırmış hızlı teknik ama biraz bencil bir de kente takım arkadaşlarına sisteme uyum meselesi var o yüzden ilk maçlardan büyük beklenteye girmemek lazım
|
[B][QUOTE=noname87;530556]5dklık videoda benim izlediğim omotoyossi attığının fazlasını kaçırmış hızlı teknik ama biraz bencil bir de kente takım arkadaşlarına sisteme uyum meselesi var o yüzden ilk maçlardan büyük beklenteye girmemek lazım[/QUOTE]
belki kısmen haklısın ama bu tarz oyuncular için de avrupda oynacak olan kulüpler her zaman vitrindir mesela ben omotoyossinin yanında diğer yeni gelecek yabancıların ve kamananın da daha iyi performans göstereceğine inanıyorum[/B] |
ALLAH için cok saglam bir isim bunun ismini sivas la anıp sonra yok fıyat yukseldı yok baska bir takım ile anlastı dıye duyarsam cok uzulucem birisi omotoyossinin isini biran once bitirsin fotomaç yazmıs transfer oldu dıye lakin herhangi bir somut belge yok ortada
|
NE O Bu nfutbolcuyla anlasabildik mi transfer soylentisi bitti sanirim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:48. |