SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   En çok taraftar kimde? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26127)

yigidoilyas 26.06.2009 21:02

Cevap: En çok taraftar kimde?

onlar yüzeysel saymışlar birde gönüllerin takımına bakalardı orada açık ara farkımız olurdu. ŞAMPİYON SİVAS SPOR.

Mursallı yiğido 27.06.2009 10:22

Araştırma pek önemli olmasa da yine iyi bir durumdayız bence.%26 çok yakında %50 olur.
İllere bakarsak;
Trabzonspor-%72
Eskişehirspor-%27
Sivasspor-%26
Malatyaspor-%23
Diyarbakırspor-%17 En fanatik takımlar arasına girmeyi başarmışız...

pover58 27.06.2009 11:45

bu haber yada anket ne kadar inandırıcı ,haber çok önemli degilde sivasla ilgili olan anket nerde yapılmış........ben bu sonuca inanacak degilim kim neden böyle bir anket yapar anlamak mümkün degil.dedigim gibi kesinlikle yanlış anket yada sivaslıların az oldugu bir yerde yapılmış olabilir belki cumhuriyet üniversitesinde talebelerle yepılmıştır.

sivasli215 27.06.2009 14:01

[QUOTE=Mursallı yiğido;531231]Araştırma pek önemli olmasa da yine iyi bir durumdayız bence.%26 çok yakında %50 olur.
İllere bakarsak;
Trabzonspor-%72
Eskişehirspor-%27
Sivasspor-%26
Malatyaspor-%23
Diyarbakırspor-%17 En fanatik takımlar arasına girmeyi başarmışız...[/QUOTE]

[B]daha 5 yıl öncesine gidin.bu anket o zamanlar yapılmış olsaydı bu durum çıkarmıydı sizce???
türkiyedeki en fanatik 5 ilden biri olmakta bence büyük gelişmedir...[/B]

subasi29 27.06.2009 21:36

komik cunku sivaslilar sivasi tutmuyor yoksa tek buyuk olurduk insan aciyor bu sonuclara

aslanefe58 28.06.2009 00:58

bizim insanımızın yapısında var bu! hem bjk sempatizanı olup hem de sivaslı olan o kadar çok adam tanıyorum ki son haftalara kadar sivassporun şampiyonluğunu ister görünüp bjk şampiyon olunca bjk formaları giyen...sorunca da o başka bu başka diyorlar. ne başkası kardeşim ya sivassporlu ol ya da bjk buraya gelince sivas mivas takmam de delikanlı gibi git karşı tribünde takımını destekle..haa aynı şey fb ya da gs olsa aynı olmaz mı kesinlikle olur..oysa delikanlı adamın kalbinde tek aşk olmalı!!! bunun bacağı öbürünün kıçı diyen yavşaklar sivassporumuzdan uzak dursunlar gitsin kimi istiyolarsa desteklesinler!!!

tekdoktirin 28.06.2009 01:22

sıvaslılar adam olsa tabiki sıvasta amaner de hep aynı başkasını taşı kendi kendini taşısa sıvaslı bir numara olur uz her kulvarda ama yine yok yine,,, ALP ERENLER,,,

GuVeN 28.06.2009 03:45

az önce facebookdaki sayfamızada yazdım,şu çift kimlikli ıyı gun yalakası haysıyetsız hemserılerımız buralarda sıvassporlu gıbı gorunmeye calısmasınlar,az olalım öz olalım.zaten ınsanlar memleketının takımına sahıp cıksalar ,sivaslı sivassporu,antepli g.antepsporu,kayserilisi kayserisporu......tutsalar,bu buyuk denılen kulupler semt takımı olmaktan,ilçe takımı olmaktan öteye gidemezler.
ama nerde o seref nerde o haysıyet..
burası ozgur bı sıte hangı takımı tutyorsanız o takım agzından konusun,ayak yapmayın..cımbomlusu fenere kın kusmak ıcın sıvassporu kullanıyo,fenerlısı,besıktaslısıda aynı durumda..
gecmıste herkesde belkı bı uc buyuk sempatızanlıgı,taraftarlıgı olmustur ama artık sıvasspor var o künyelerı kaldırıp atmak gerekıyo..bakın trabzonlulara adamlar bu kulturu oturtmuslar,darısı bızım basımıza.tabı bu cok kolay degıl,zaman ısteyen bi süreç ama sonunda bızde bır gun sehır takımı olacaz inşallah.
ayrıca bu sene sivasda besıktaslılara sampiyonluk sevıncı yasama ıznı vermeyen hemserılerımede buradan tesekkur edıyorum,böyle böyle bu bılıncı oturtacaz ınsallah.sivasda başka takımların formalarıyla ınsanlar gezsın ıstemıyoruz. daha bugun ızmırde marketde alısverıs yaparken bırısınde sıvasspor forması gordum ve nasıl duygulandım,nasıl hosuma gıttı anlatamam,gıttım formana kurban olurum senın dedım kutladım.bu orneklerın katlanarak artması ıcın forması olan takımdaslarımı dısarda formalarını gıymeye davet edıyorum..

57 Mehmet 28.06.2009 04:07

ben almanyada yasiyorum aslen sinopluyum futbolda ise artik sivassporluyum,herzaman anadolu takimlarinin sampiyon olmasini isteyen birisiyim.cünkü türkiye liginde düzen istanbul takimlarina kurulmus ve liginde sevki kalmamis ama bu düzeni bozacak anadoludan birtek takim var oda sivasspor.sivasspor bu basarisini devam edirdiydi süre yalniz sivasda degil,bütün anadoluda türkiyede ve yurtdisanda yasayan vatandaslarimizin sivas 2. yada 3.takimlari olmayacak,sivas1.takimlari olacak

GuVeN 28.06.2009 04:15

[QUOTE=57 Mehmet;531362]ben almanyada yasiyorum aslen sinopluyum futbolda ise artik sivassporluyum,herzaman anadolu takimlarinin sampiyon olmasini isteyen birisiyim.cünkü türkiye liginde düzen istanbul takimlarina kurulmus ve liginde sevki kalmamis ama bu düzeni bozacak anadoludan birtek takim var oda sivasspor.sivasspor bu basarisini devam edirdiydi süre yalniz sivasda degil,bütün anadoluda türkiyede ve yurtdisanda yasayan vatandaslarimizin sivas 2. yada 3.takimlari olmayacak,sivas1.takimlari olacak[/QUOTE]

teşekkür ederim takımdaşın duyguların için. insallah ılerısı bızler ıcın aydınlık olacak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:39.