![]() |
Cevap: Böyle bir yenilgi beklemiyordum
nerde antirenor karakolda abi adam dovdude boylemi diycez
|
ayrica kendi sitelerinde sivaslilar hep boyle zaten isleri gucleri kavga etmek diyen lavuklarada duyurulur sivasspordaki sivasli olmayanlarin olaylaridir hic bir sivasli bu kadar dusuk olamaz
|
ben hala aanlamadim banko topcumuz bizi kac macta kurtaran thumu neden gonderdik adam cogu mactaa takimin en iyisiydi
|
1) Murat Erdoğan neden banko 11 de oynatılmıyor? Eğer orta sahada takımı yönetecek bir yeni transfer gelmeyecekse , bence oyun Murat'ın üzerine kurulmalı ,ona daha çok sorumluluk verilmeli ve motive edilmeli.
2) Takım farklı sistemleri oynayamıyor. İlerde Kamanan var, halen M. Yıldız varmış gibi oynuyoruz. 3) Kanatlar çalışmadı son maçta. Özellikle Abdurrahman'ın bulunduğu kanattaki problem giderilememiş. Ne ileri çıkıp extra birşey yapıyor, ne de asli defans görevini.İyi niyetine kuşku yok Abdurrahmanın ama Bülent Uygunun oraya bir çare bulması gerek. 4) Daha kombinemi almadım, yıldız transfer beklemiyorum.Sivasspor amatör ruhla ve fedakarca , ama profesyonelyonelce ve zeki bir oyunla, takım ruhu ve oyunuyla bugünlere geldi. Sanki son maçlarda bu ruh gitmiş. Hırsını fairplay çerçevesinde sahaya verenler, Murat Erdoğan, Hayrettin, Faruk ' u beğendim. Titreyin ve kendiniz gibi oynayın. Ben de kombinemi alıp yense de yenilse de azimle,elinden geldiğince oynayan Sivassporumu seyredeyim. |
bizde beklemiyorduk hocam ama unutma sana guvenim sonsuz kendi adima yaziyorum..sen busenede bizi ucuracaksin
|
[QUOTE=selami99;534617]kardes bulent uygunun katkisina lafimiz yok ama katkisi oldu diye hep kavlarin icindemi olmasi gerekiyo bu adamin yapisinda var bu benim sivasli kimligime zarar veriyo iki kisi kufur etti diye koskoca kaleci antironorunun yumruk yumruga kavgami etmesi gerekiyo boyle rezillikmi olur[/QUOTE]
benimde sivasli kimligimi yüceltiyor bülen hoca ve ekibi helal olsun o adam hastanelik olmaliydi |
hadi git isine dengesiz dengesiz yazipda adamin asabini bozma dagdami yasiyoruzki kavgayla yucelicez.biz sivasliyiz kendimi o geri zekalilarla bir tutmayalim.bu olayi o koca burunlular yapsaydi burda gulerdik ne geri zekali hocaymis diye
|
[QUOTE=yigidoilyas;534597]Arkadaş ne demek taraftarlık iyi günde kötü günde olurmuş. biz herzaman sivas sporun yanın dayız kalıcı olan bizleriz. fakat 1 olur 2 olur lan adı sanı duyulmamış bir takımdan 5 yersen sen ön elemeyi geçmen mucizeden de öteye giderr. bunu birde benim gibi adam söylüyorsa ben şaşırmam. sivasın yüzde yüz yenilecegini bilsem idaa da yinede sivas spora basarım. okadar fanatigim. bulundugum memleketten sivasa gider maç izlemeye.[/QUOTE]
ASLANIM SEN HEMEN SINIRLENMISSIN ALLAHBILIR SEN MACA FILAN GITSEN KESIN SAHAYA INERSIN SEN SAKIN MACA FILAN GITME BIRDE SEN BUTAKIMIN HANGI ULKENIN TAKIMI OLDUGUNU BILIYONMU HIC BAKTINMI TARIHINE BENCE BI BAK GOOGLE HERENVEN DIYE YAZ KARSINA CIKAR O TAKIMIN TARIHI KACTANE SAMPIYONLUGU VAR ONUDA SAY BENCE SONUCTA BI HAZIRLIK MACI BU YENSEN NOLUR YENILSEN NOLUR SABIR SABIR SABIR HEYCANNANMA |
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]gerekli eksiklikler tamamlanır ve en kısa sürede toparlanırız inşallah[/FONT][/COLOR]
|
bu sitede bazı arkadaşlar eleştiri ile kötü niyeti ayıramıyor. unutmayalım ki bülent uygunu edebiyle eleştirenlerde sivas için sivasspor için eleştiri yapıyorlar. hocanın başarısız olduğunu yönetimle birlikte takımı nereden nereye getirdiğini kimse inkar edemez. ancak unutulmamalı ki başarıların arkasına sığınırsak yerimizde sayarız hatta gerileriz. takıma acilen çok iyi bi stoper ve bi oyun kurucu gerekiyor. bunu zaten herkeste görüyor. bülent uygunu ve yönetimi eleştirenleri de dinlemek ve saygı göstemek lazım. bence bazı noktalarda maalesef çok haklı çıkacaklar gibi....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:41. |