![]() |
Cevap: Avrupa'da 5. Sınav
[QUOTE=stutgart58;539134]ilk yarı 0-0 biterse zaten adamlar ikici yarı kesin gol arıycakları için açıalcaklar defansları boşalacak 2.yarı mutlaka gol olur merak etme[/QUOTE]
insallah..ama 0-0 olursa ben defansi bosaltacak sekilde saldiracaklarini dusunmuyorum yinede kontrollü ama daha fazla risk alarak o anlari çok iyi degerlendirmemiz gerekiyor |
[QUOTE=1989cArsi03;539140]insallah..ama 0-0 olursa ben defansi bosaltacak sekilde saldiracaklarini dusunmuyorum yinede kontrollü ama daha fazla risk alarak o anlari çok iyi degerlendirmemiz gerekiyor[/QUOTE]
iş o aldıkları risk zaten bize yeticektir.ileride türkiyenin en hızlı forveti kamanan var..messi erman ve bücür agbeut da hızlarıyla sivasa çok şey katıcaktır bu sene |
[QUOTE=stutgart58;539139]ama yasinin tek sorunu bazen çok tuhaf amatörce hatalar yapıp duruyor..biraz daha dikkatli olması lazım gari[/QUOTE]
haklisin zaten ilerlemesi için bunu gidermesi gerekiyor.. |
[QUOTE=stutgart58;539141]iş o aldıkları risk zaten bize yeticektir.ileride türkiyenin en hızlı forveti kamanan var..messi erman ve bücür agbeut da hızlarıyla sivasa çok şey katıcaktır bu sene[/QUOTE]
o amaçli transfer edindiler sivas'in hedeflerini ulasmak için |
[QUOTE=1989cArsi03;539143]o amaçli transfer edindiler sivas'in hedeflerini ulasmak için[/QUOTE]
ama sivasın mutalaka bir oyun kurucu alması gerekiyor..yksa anderellchti geçse bile daha fazla ilerleyemez |
ınsallah bu sinavdan 5 alirız :))
|
bu 5 maçın içinde en önemli maç bu maç ve kazanacaz baska yolu yok
bu turu geçmeliyiz:D |
ortasaha kalabalık olmalı sssssssssssssss
|
KADRO BOLE OLMALI BENCE ..PETKOVİCH,ABDURRAHMAN,YASİN,SEDAT,HAYRETTİN,.İBRAHİM,MBAMBA,ONUR,ERMAN,MUSA,ERSEN.. BU KADRO AÇIK VERMEZ İLK YARI YORAR SONRA DA KAMANAN VE AGBETUYU ALIRSAK BURDAN BELKİDE GALİBİYET ALIRIZ HİÇ BELLİ OLMAZ .ZATEN KAMANAN VE AGBETU OYNARSA İLK YARI BU FUTBOLCULAR DEFANS YAPAMIYO .. KAYBOLURLAR ..
|
[QUOTE=alben;539190]KADRO BOLE OLMALI BENCE ..PETKOVİCH,ABDURRAHMAN,YASİN,SEDAT,HAYRETTİN,.İBRAHİM,MBAMBA,ONUR,ERMAN,MUSA,ERSEN.. BU KADRO AÇIK VERMEZ İLK YARI YORAR SONRA DA KAMANAN VE AGBETUYU ALIRSAK BURDAN BELKİDE GALİBİYET ALIRIZ HİÇ BELLİ OLMAZ .ZATEN KAMANAN VE AGBETU OYNARSA İLK YARI BU FUTBOLCULAR DEFANS YAPAMIYO .. KAYBOLURLAR ..[/QUOTE]
kardeş mbemba ortasahada oynamıyo..adam stopper |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:15. |