![]() |
Cevap: Shakhtar Biletleri Satışta!
[QUOTE=gül5858;549131][B]Karşılaşmanın bilet fiyatları ise maraton 15, Kapalı VİP B 20, kale arkası ise 5 TL olarak belirlendi.
Çok uygun fiyatlar bahanesiz gidin arkadaşlar orda ah orda olmak vardıı:D:D[/B][/QUOTE] gül hanim kardeşim neden icini cekiyon gel sende izle maçi şimdi dünyanın her yeri kaç saatki sivasa:)) |
gönüller senınle yigidom bastır göster sivasın gücünü
|
bu kadar uygun fiyatlara rağmen stad dolmazsa biraz ayıp olmaz mı arkadaşlar?:confused:
|
[QUOTE=babapiton;549116]geçen sene şampıyonluga oynarken maraton 10 tl ydi şimdi 15 neden acaba?[/QUOTE]
adama bak 15 liranın hesabını yapıyo gelde çıldırma yani siz galiba barcelona gelse sivasa gene 15 liranın hesabını yaparmısınız çok merak ediyorum... |
[B]Bir çok sözde spor sitesi ' Sivaslı takımına küstü' , 'biletlere ilgi yok' gibi yalan haber yapıyor. Daha biletler satışa çıkaralı kaç gün oldu da böyle yalan haberlere başladınız.
Sivasspor'u ve Sivassporlu taraftarları bu kadar kötü göstermek kimsenin haddi değildir !!![/B] |
gıdın tabı arkadaslar bızler fb macına 55 tl verıp sivassporumuzu destsklemeye gıdıyorsak sızlerın 4 eylulu hınca hınc doldurmanız gerekıyorrrrr 5 tl nedırkı 1 paket sıgara parası SAMPIYONSIVASSPORRRRRRRRRRRRRR
|
[QUOTE=babapiton;549116]geçen sene şampıyonluga oynarken maraton 10 tl ydi şimdi 15 neden acaba?[/QUOTE]
15 tl çokmu yaa yapmayın bunun lafı bile olmaz |
[QUOTE=58ÖREN58;549239]gıdın tabı arkadaslar bızler fb macına 55 tl verıp sivassporumuzu destsklemeye gıdıyorsak sızlerın 4 eylulu hınca hınc doldurmanız gerekıyorrrrr 5 tl nedırkı 1 paket sıgara parası SAMPIYONSIVASSPORRRRRRRRRRRRRR[/QUOTE]
haklısın kardeşim ben gurbetteyim burda fb maçını kahvede 5 liraya izledim, daha fazla söze gerek yok herhalde :D |
[QUOTE=Yigido5458;549231]adama bak 15 liranın hesabını yapıyo gelde çıldırma yani siz galiba barcelona gelse sivasa gene 15 liranın hesabını yaparmısınız çok merak ediyorum...[/QUOTE]
yok gardaşım bunlara ne yapsan yaranamazsın 15 lira neki beee laf ediyolar |
[QUOTE=besyo_cu;549235][B]Bir çok sözde spor sitesi ' Sivaslı takımına küstü' , 'biletlere ilgi yok' gibi yalan haber yapıyor. Daha biletler satışa çıkaralı kaç gün oldu da böyle yalan haberlere başladınız.
Sivasspor'u ve Sivassporlu taraftarları bu kadar kötü göstermek kimsenin haddi değildir !!![/B][/QUOTE] Piskolojik savas veriyorlar kafalarina göre kendi takim taraftarlariyla karistiriyorlar bizleri iki üc mac üst üste kaybetsin bak sen gör bu sisirilmis takimin taraftarini maclarina gelirlermi gelmezlerimi.ben inaniyorumki Sivasli ve SivasSporlular yarin takimlarini yanliz birakmayacak. ve Shakhtar a 4 Eylül den malubiyet almadan cikilmayacagini onlarada gösterecegiz. ... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:19. |