![]() |
Cevap: Başkentli Yiğidolar 3.İftar Buluşması
[B] 1.Semih Pehlivanoğlu
2.Hurşit Demir 3.Muhammed Ali 4.Mustafa Parlak 5.Salim 6.Mesut Koçak 7.Muratcan 8.Burak Gedik 9.Tugay Şeker 10.Keskin Kılıç 11.kaan [/B] |
[B]iki ekleme daha yapayım [/B]
[B].Semih Pehlivanoğlu 2.Hurşit Demir 3.Muhammet Ali Toker 4.Mesut Koçak 5.Salim 6.Mustafa Parlak 7.Muratcan +1 8.Burak Gedik 9.Tugay Şeker 10. Keskin Kılıç 11.Volkan Özdemir 12.Ahmet Koçtürk 13.kaan 14. 15.[/B] |
böyle organizasyonların olması çok güzel,bir çok kunda organize olabiliyoruzda şu tribünlerde bunu bir türlü başaramadık neyse hayırlısı olsun İNŞALLAH onuda başarırız.tuttuğunuz oruçları ALLAH kabul etsin hepinize afiyet olsun
|
[B]Katılımın hayli fazla olacağını düşünüyorum organizeyi düzenleyenlerin emeğine sağlık[/B]
|
arkadaşlar organizasyonu düzenleyen arkadaşlara ulaşabileceğim bir telefon numarası verir misiniz?mekanı biliyorum katılma ihtimalim var, yardımcı olursanız sevinirim.. ...:D
|
[QUOTE=enesarslan;554201]arkadaşlar organizasyonu düzenleyen arkadaşlara ulaşabileceğim bir telefon numarası verir misiniz?mekanı biliyorum katılma ihtimalim var, yardımcı olursanız sevinirim.. ...:D[/QUOTE]
[B]katılırsanız bizleri mutlu edersiniz kardeşim tlf numaramı mesaj olarak yolladım size görüşmek üzere [/B] |
[B] Semih Pehlivanoğlu
2.Hurşit Demir 3.Muhammet Ali Toker 4.Mesut Koçak 5.Salim 6.Mustafa Parlak 7.Muratcan +1 8.Burak Gedik 9.Tugay Şeker 10. Keskin Kılıç 11.Volkan Özdemir 12.Ahmet Koçtürk 13.kaan 14.enesarslan 15. [/B] |
[COLOR="Red"][B]Birlik ve beraberlik içinde Ramazana yakışır bir şekilde tüm SİVAS sevdalılarının bir araya gelip buluşma dileklerimle.
Başkentli yiğidolara yakışır bir şekilde İnşallah katılım çok olur saygılarımla[/B][/COLOR] |
[B] Semih Pehlivanoğlu
2.Hurşit Demir 3.Muhammet Ali Toker 4.Mesut Koçak 5.Salim 6.Mustafa Parlak 7.Muratcan +1 8.Burak Gedik 9.Tugay Şeker 10. Keskin Kılıç 11.Volkan Özdemir 12.Ahmet Koçtürk 13.kaan 14.enesarslan 15. [/B] |
[B]Semih Pehlivanoğlu
2.Hurşit Demir 3.Muhammet Ali Toker 4.Mesut Koçak 5.Salim 6.Mustafa Parlak 7.Muratcan +1 8.Burak Gedik 9.Tugay Şeker 10. Keskin Kılıç 11.Volkan Özdemir 12.Ahmet Koçtürk 13.kaan 14.enesarslan 15. 16. 17. 18. 19. 20. [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:05. |