![]() |
Cevap: Revire Döndük
iyi transfer yapamadik ne aldik ki halen sikintimiz var
|
Takım revire döner tabi Bülent hoca takıma idma mı yaptırıyor bu takım yaz kampında yan gelip yatmış 60. d dan sonra takım bitik acile takma kondisyoner lazım. YETER ARTIK BARİ TAKIMA ANTREMAN YAPTIR.
|
demekki sivasspor dedikeri gibi eski sivasspor deil,önceki yillarda as kadrodan yedi eksikle oynadik,ama cikan tüm gücünü ortaya koyuyo ve limitini zorluyodu yedeklere kaldiysak yedeklerde kendini göstermeli,aksi halde bu takimda kalmamalilar demekki süperlig kapastesi olmayan oyuncu durumuna düserler,ya ciksin aslanlar gibi mücadele etsinler yada bu takimi terk etsinler,yeter bu kadar sivas sporumuzu ayaklar altina düsürdükleri,ben almanyada yasiyorum bu durum benim bi sivasli olarak cok zoruma gidiyo,herkes sivas bu sene küme düser diyo yazik,sivas bu durumda olacak takim deil,saygilar,ya sev yada terket,ya bu deveyi gütsünler oyuncular yada bu diyardan gitsinler,sivassporumuzuda ayaklar altina almasinlar,hele erman adinda bi oyuncu aldik,hervetum gibvi bi oyuncuyu verdik onun yerine bide üste para vermisiz neyini gördük ya bu adamin,adam top bile saklayamiyo,hervetumun tirnagi olamaz,
|
geriye kim kaldi paf takim ciksin oynasin
|
Uygun, Turkcell Süper Lig'de son iki sezondur elde ettiği başarısı ile tarih yazan ve dar imkan ve kıt bütçeyle Anadolu'dan çıkan bir takımın nasıl başarılı olduğunu ortaya koyan ve şampiyonlukta söz sahibi olduğunu ispatlayan Sivasspor'un aynı başarıyı bu sezonda göstereceğine inandığını belirterek, ''Sakatlıklardan uzak günler bizim başarımızı artıracaktır. Kıt imkanlarla tarih yazan Sivasspor, bu sezon da aynı başarıyı gösterecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sporcularıma güveniyorum, taraftarımızın desteğiyle her şey mükemmel olacak'' dedi.
Öte yandan, Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un bugünkü çift idmanı ile yarın sabahki antrenmanın basına kapalı olduğu, yarın akşam saatlerindeki idmanın ise basına açık olduğu belirtildi. ya bu adam daha halen gecmisi yedirmeye kalkiyor bizlere,,,, hani dün gecmiste ,,, bugün ise bugündü ???? halen basina cikiyor ben söyle yaptim ben böyle etim ......... yok kit imkanlarla yapmis ,,, sen kimi kandirmaya calisiyon ,sivassporun bugüne denk 1 kurus bilen borcu olmamasi lazim,,gecen seneki kampanyadanda avrupanin en iyi ve modern otobüsünü bastik parayi aldik,, bu senede bastik parayi sahamizi yaptirdik,,benim bildigim 1 kurus borcumuz yok ,bu gelmis kisit imkanlarmis diyip duruyor,, keske paraya kiyip taraftarin istedigi transferleri yapsaydinda 10 milytl borcumuz olsaydi |
abdurrahmana çok yazık oldu doğru düzgün bi apomuz vardı oda 6 hafta yok
|
[COLOR="black"][FONT="Comic Sans MS"]sayın uygun sezon planlamasını siz hangi tarihlerde yapıyorsunuz??:confused:
türk milli takımı için fatih terim nasıl ki imparator bülent uygun da sivas için imaparator..Yanlış mı düşünüyoruz??İmparatorlar eksiksiz ve hatasız yönetim sergilerler.Sezon başından beri hata üstüne hata..Çok eksik var,, hatalı yönetim..inşallah şu 15 gün içerisinde sorunu çözüp Denizliye 5 atarız;)[/FONT][/COLOR] |
[I]Takım olmak kolay değil her türlü sakatlıklara hazırlıklı olmalıyız yedek kulübemizi kaliteli futbolcularla desteklemeliyizki böyle zor durumlarda müdehale etmeliyiz bütün futbolcularımıza acil şifaflar dilerim[/I]
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Allah sonumuzu hayir etsin, ne olduda hepsi bir anda sakatlandi:confused: , eskiden bukadar sakatlik olsa yedeklerimizde cikip yine iyi oynayip maci almasini bilirdi, ama simdi hangi yedekte olan oyuncuyu oynatacagiz??... insallah tez zamanda iylesirler[/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=sevda58;557606][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Allah sonumuzu hayir etsin, ne olduda hepsi bir anda sakatlandi:confused: , eskiden bukadar sakatlik olsa yedeklerimizde cikip yine iyi oynayip maci almasini bilirdi, ama simdi hangi yedekte olan oyuncuyu oynatacagiz??... insallah tez zamanda iylesirler[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
zaten şimdi kimin yedek olduğu kimin as oyuncu olduğu belli değil ki takımda hala bi şablon yok :confused: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43. |