SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İzmir İftar Organizasyonu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27144)

GokhanTurna 08.09.2009 12:23

Cevap: İzmir İftar Organizasyonu

[QUOTE=basayev58;558958]Arkadaşlar bende Cuma günü İstanbul'da olacağım için Cuma iftarına katılamam.
Ama Cumartesi maç öncesi iftar fikri bence çok güzel.Hatta Manisa'daki Manisaspor Kepapçısında iftar açarız bu sayede Manisasporlu kardeşlerimizle hem iftar açmış hemde sohbet etmiş oluruz.
Ama benim asıl fikrim şuydu.Biliyorsunuz takım Manisa maçından sonra Denizli maçına çıkacak.Eğer mümkün olursa -bunun mümkün olabilmesi için İzmir'deki derneğin devreye girmesi lazım- İzmir'de futbolcular,yönetim,teknik heyet ve taraftarlar olarak güzel bir iftar organizasyonu yapılabilir.Ayrıca İzmir spor basını ve spor camiasından kişilerde davet edilebilir.Bunun için dediğim gibi devreye derneğin girmesi veya sponsor bulunması lazım.[/QUOTE]

Çogunluk maç öncesi Manisada iftar istiyor galiba. Maç öncesi daha kalabalık bi iftar olur o zamn

|By|_SivasLı 08.09.2009 12:29

Yazın benide pazar günü olması çok güzel

Abdullah DuMaN 08.09.2009 13:49

[B]eee listeniz nerede katılım listeniz [/B]

NETLOG 08.09.2009 15:14

[B]İzmirli kardeşlerimiz tatile çıktılar herhalde??? kimseden ses yok nerdesiniz!!!!![/B]

yigido_sampiyon 08.09.2009 16:51

yalçın abi benide listeye ekleyin...

organizasyon için teşekkürler...umarım katılım fazla olur...

yigido_sampiyon 08.09.2009 16:53

Katılacaklar:

1.izmirliyigido
2.Gökhan Turna
3.NETLOG
4.izmirliyiğido35
5.yigido_sampiyon
6.???
7.???

NETLOG 08.09.2009 19:20

[B][B][B]KOSKOCA İZMİR de sivaslı bu kadar mı var ???? Ama ben inanıyorum son günlere doğru kişi sayısında büyük yükseliş bekliyorum... Beklentilerim büyük!!!!!!!!!! [/B][/B][/B]

GokhanTurna 09.09.2009 00:14

[QUOTE=NETLOG;559047][B][B][B]KOSKOCA İZMİR de sivaslı bu kadar mı var ???? Ama ben inanıyorum son günlere doğru kişi sayısında büyük yükseliş bekliyorum... Beklentilerim büyük!!!!!!!!!! [/B][/B][/B][/QUOTE]

İstanbuldan sonra en çok İzmirde Sivaslı var ama bizle irtibatta değil kimse malesef siteye takılan yok dernek bizle baglantılı değil şu dernegin sahibi kim çıksın bi açıklama yapsın

izmiriyigidosu 09.09.2009 00:20

selam öncelikle bu organizasyonu yapanlara teşekkür ederim ben ve babamda geliyoruz sivaslı ahmetin oğluyum ben geçen sene annem ve babam gelmişti askerdeydim geldim bu sene bende geliyorum yer neresi tam olarak bucadamı olacak yine bilgilendirirseniz sevinirim

GokhanTurna 09.09.2009 00:26

[QUOTE=izmiriyigidosu;559122]selam öncelikle bu organizasyonu yapanlara teşekkür ederim ben ve babamda geliyoruz sivaslı ahmetin oğluyum ben geçen sene annem ve babam gelmişti askerdeydim geldim bu sene bende geliyorum yer neresi tam olarak bucadamı olacak yine bilgilendirirseniz sevinirim[/QUOTE]

Yer değişikliği olmazsa Bucada olcak büyük ihtimal kardeşim. Bekleriz aile olarakda katılabilirsiniz;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:51.