![]() |
Cevap: Başkan'dan Sert Uyarı
başkanım el atmadığınız suçtu zaten biraz ağırlığınızı koyunda artık maçalrımızı alalım özledim eskiş sivası ne oldu bize böyle sokakta ne diyeceğimi şaşırıyorum
|
Ben gene aksilik yapacağım...
Bu haberin kaynağı nedir? Yani haberi yazan bu fırça sırasında orada mıymış? Ya da bir başkası mı aktarmış? Bence ya içi yanan ve bu fırçayı kendisi atamadığı için başkanın ağzında güyya topçulara attıran biri masa başında yazmış... Ya da laf olsun torba dolsun bir haber... Ama itiraf edeyim tam nabza şerbet bir haber... |
geç oldu ama güç olmaz İNŞALLAH.valla bu taraftar seni tanır seni bilir başkanım.sen o bülente razı olmasan bi saniye katlanmayız ona da,yapcak bişey yok.biz SİVASLIYIZ anadolu çocuğuyuz.büyüklerimiz bi işe karar verdimi istemesekte ona razı olmasını biliriz.bülent bu takımın başında kalacak diyosan başkan bizede eyvallah demek düşer.(ha ben kendi namıma kalmasından yana değilim,zerre kadar da sevmiyorum bülenti)ama öte yandan bizim buralara gelmemizdeki en büyük paya sahip olan kişi mecnun başkandır,gerisini tanımam hepside benim için figürandan öte geçmez.biz önce ALLAHa sonra sana güvendik başkan.ALLAH aşkına yüzümüzü kara çıkarma.
|
[QUOTE=Turan 59;561715]Bizim bu duruma düşmemizin tek sebebi Bülent UYGUN'dur.Çünkü bu adamın antrenörlük bilgisi yoktur.Ben bunu her yerde ve her platformda söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.Ben bunu bundan 1.5 ay önce Sivas'ta antremanda söylediğimde ; beni linç etmedikleri kalmıştı.Diyeceksinizki takımın iki senedir üst üste aldığı başarılı sonuçlar ne oalacak,o kadro ile sıradan bir antrenör de aynı başarıyı yakalardı.[/QUOTE]
peki werner lorantan takimi bülent uygun aldiginda hoca hakkinda bunlari düsünüyormuydun?? madem herseyi cok iyi biliyorsun bülent hoca gidince yerine kimi düsünüyorsun??? son sorumdan takimimizin basinda bülent hoca var diye takimizin maglubiyetine seviniyormusun??? |
Geç bile kalınmış bir tepki. Aynı tepkiden bir miktar Bülent Uygunada verilirse daha anlamlı olur diye düşünüyorum.
|
[COLOR="DarkRed"][B]zamanında bişeyler ters gidiyor dedigimiz zaman nerdeyse insanlar hain ilan ediyorda yok gönüllerin şampiyonu bülent hoca sen bizim herşeyimizsin bizi şampiyon yapmak istemiyorlar diyen bir yönetici yedek kulubesini tekmeleyen bir teknik adam ve bunun gibi bir sürü herkes şabkasını önüne alıp düşünmeli [/B][/COLOR]
|
vallaha bende tanıyamıyorum takımı önceki sivastan eser yok
|
ah başkanım ah geç kaldın nerden dönersek kardır sana güvenimiz sonsuz başkanım biran önce radikal kararlar almalısınız bu gidiş bize hiç yakışmıyor dogrusu kaldıramıyoruz bu durumu.
|
ya bu haber ne dünn ne önceki günün haberi.
manisa yenilgisi sonrası otobüsde fırçayı basmış başkan. hocam bu ruhsuzlar fırçadan ne anlar utanmaz yüzüne tükürmüşler çok şükür yağmur yağdı demiş. inşallah bu maç toparlanma maçımız olur ama bu düzen ve oyun anlayışı içinde bu maçı kazansak bile diğer oynayacağımız 12 maçın en 8 ini kaybederiz. benim hiç umudum yok,hayali sukuta uğramamak için sizde umutlarınızı yüksek tutmayın dostlarım. acı ama gerçek denizlispor kolay rakip değil bu takıma!!!evet bu takıma!!! |
helal olsun mecnun başkan!!!
;););) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:46. |