![]() |
[b]bu Siteyi Cok seviyorum....Cünki Terbiyesizlige ve Holiganizme karsi seviyeli bir site oldugu icin .[/b]
|
[QUOTE=kadir20]bu siteyi seviyorum cünkü: cünküsünü sorma bilmiyorum,seviyorum[/QUOTE]
Kadir çünküsü Bayanların az olması olabilirmi?? |
[B] BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ, BAYANLARLADA SEVİYELİ SOHBET YAPILIYO (BAZEN CHAT ORTAMINDA ABLA VE BACILARIMIZA TERBİYESİZLİKLER YAPILIYO AMA ONLARDA HEMEN BANLANIYO) [/B]
|
[b]Bu siteyi seviyorum Çünkü;Küfüre ve holiganizme karşı..[/b]
|
[b]Bu Siteyi Seviyorum Çünkü;Forumlara düşüncelerimi özgür şekilde yazabiliyorum..[/b]
|
Bu siteyi seviyorum. çünkü;
1-) Memleket hasretini buradan gideriyoruz. 2-) Sivassporla ilgili hemen hemen bütün gelişmelerden haberdar olabiliyoruz. 3-) Sağcısı, solcusu, milliyetçisi, alevisi, sünnisi, islamcısı, ateisti, komunisti, liberali, yaşlısı, genci, erkeği, bayanı.... kısacası bütün dünya üzerindeki Sivaslıları bir araya getiren, bütünleştiren ve toparlayan ikinci bir site henüz yok..... |
SAYGI VAR
Cünkü burada herkese karsi sevgi ve saygi var.
Rakip taraftarda geliyor,yaziyor,elestiriyor ve seviyeli bir sekilde cevabini aliyor. |
SELAM
SİVAS KOKMASI BİR BAŞKA BURADAKİ TÜM İNSANLAR ŞEKER GİBİ ARADA BİR TATSIZLIKLAR OLSA BİLE YİNEDE GÜZEL SİTEYİ KURAL VE HAYATA GEÇİREN KİŞİ VE KİŞİLERDEN ALLAH RAZI OLSUN
EN BÜYÜK SİVASSPOR |
[b]BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ... KENDİMİ MUTLU HİSSEDİYORUM[/b]
|
BU SİTEYİ SEVİYORUM CUNKU SİTELERIN EN GÜZELI. ARKADAŞLIK BURDA ,KARDEŞLIK BURDA,DOSLUK BURDA ,SAYGI BURDA ,NEŞE SEVİNÇ,YARDIMLAŞMA,YANI NE GÜZELLIK ARARSAN BURDA
, , |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:11. |