![]() |
Cevap: Sivasspor Store İnternette
hayırlı ugurlu olsun,bizlerde artık üstümüze düşeni yapıp alcağız formalarımızı...
|
hayırlı uğurlu olsun hala fotoğraflar eksik, eski sezon formaları satılıyor :mad: ayrıca ürün çeşitliliği az, inşallah daha da güzelleşecek :)
|
Yeni sezon formaları yok ama. Mavi forma istiyorum ben. Mavi forma gelecek mi; bilen var mı?
|
[B]Bekledigimin gerisinde kaldi, store deki satilan ürünler orijinal ürünler maglesef yok...[/B]
|
bu sene sivasspordan eldığım en iyi hatta tek iyi haber..
|
bu cok güzel bir haber arkadaslar yanliz avrupadanda siparis verebiliyormuyuz bu konuda bilgi verebilirmisiniz tsk.
|
arkadaşlar bu site çok iyi olmuş istediğimiz zaman istediğimiz ürünü alabiliriz özellikle gurbetçi hemşerilerimiz için iyi olmuş bu siteyi kuranların ellerine sağlık yalnız ürün çeşitliliği artarsa daha iyi olur
|
[QUOTE=yener_sahin;561360][CENTER][IMG]http://sivasspor.org.tr/images_up/duyuru.jpg[/IMG][/CENTER]
Sivasspor Store İnternette... [/QUOTE] Bu sezon takımımızla ilgili alacağımız en iyi haber bu olmaz umarım..:) Yalnız ben burda başka bişeye çok şaşırdım; konu senin açtığın haliyle kalmış Yener.. Normalde aynı konunun, aynı başlıkla, yeniden açılması gerekiyordu..:) |
ARTIK YENI FORMALARI BEKLIYORUZ sitenın acılması buyuk bı asama sırada sıtenın renklendırılmesı ve urunlerın cesıtlendırılmesı gerekıyor. takımın sırf forması degıl ıdmanlarda gıydıgı esofmanlarında sortlarına tısortlerıne kadar orjınal adıdas urunlerıde satılmalı..
|
battaniye vardı.yorgan,yastık,kazak,cd onları koymamışlar mı?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00. |