SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sylla: Sivas'ı Bülent Uygun yıktı !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27306)

Turan 59 22.09.2009 17:27

Cevap: Sylla: Sivas'ı Bülent Uygun yıktı !!!

Yener ŞAHİN,tekrar söylüyorum Bülent UYGUN antrenörse ben de futbolun prof'yum.Hiç bir antrenör lig de ikinci olmuş bir takımı dağıtmaz.Anladın mı değerli kardeşim.Bırakın şu Bülent UYGUN ayaklarını.

Shan58 22.09.2009 17:27

[QUOTE=yener_sahin;564965]

bu sylla neden haftaya konuşmadı da erken konuşmadı da bu hafta ibb maçı öncesi konuştu?

[/QUOTE]

Çünki Muhabir IBB maçı öncesi kendisine mikrofon uzatmış oda konuşmuş.

Muhabir niye IBB maçı öncesi mikrofon uzatmış ? daha ilgi çekici olur gazete için iyi haber olur diye.
Sonuçta gazeteci ney iyi haber olacaksa onun peşinde koşması gayet normal.

Bazı insanlar herşeyde kötü niyet aramaya o kadar alışmışki doğru düzgün işini yapan insanlara bile laf atar hale gelmişler.

Bu kadar aşırı şüphe ve başka insanları suçlayıcı ifadeler bence anormal ve gereksiz.

Hem kötümü olmuş işte bizde öğrendik bu futbolcuların şehri beğenmediği için değil zorla kovuldukları için gittiğini.

İkide bir şehri beğenmiyor masalını okuyanlar belki yeni bir hikaye uydururlar.

Turan 59 22.09.2009 17:28

Ben bunu Sivas'ta 2 ay önce antremanda kendisine bizzat söyledim.Anladın mı değerli kardeşim.

Shan58 22.09.2009 17:33

[QUOTE=Turan 59;564968]Yener ŞAHİN,tekrar söylüyorum Bülent UYGUN antrenörse ben de futbolun prof'yum.Hiç bir antrenör lig de ikinci olmuş bir takımı dağıtmaz.Anladın mı değerli kardeşim.Bırakın şu Bülent UYGUN ayaklarını.[/QUOTE]

Yener Şahin kardeşimiz destek vermenin yanlışta olsa, hatada olsa körü körüne savunmak olduğunu sanan birisi.

Eğer Sivasspor'un tüm taraftarları onun gibi her yapılan yanlışı kabul etse ve sesini çıkarmayıp körü körüne destek verse yanlış yapanlar yaptıkları yanlışın farkına varamaz ve böyle başarısız sonuçlarda kaçınılmaz olur.

İyi taarfar herşeye evet diyen, her yapılana alkış tutan değil
Doğrulara alkış tutup destek veren yanlışlarada karşı olandır.

sandal5877 22.09.2009 17:46

[QUOTE=Shan58;564971]Yener Şahin kardeşimiz destek vermenin yanlışta olsa, hatada olsa körü körüne savunmak olduğunu sanan birisi.

Eğer Sivasspor'un tüm taraftarları onun gibi her yapılan yanlışı kabul etse ve sesini çıkarmayıp körü körüne destek verse yanlış yapanlar yaptıkları yanlışın farkına varamaz ve böyle başarısız sonuçlarda kaçınılmaz olur.

İyi taarfar herşeye evet diyen, her yapılana alkış tutan değil
Doğrulara alkış tutup destek veren yanlışlarada karşı olandır.[/QUOTE]

kimse yapılan yanlişi kabul etmiyor ama kimseninde bazıları gibi 1 ayda ipini çekmiyor daha olmuş 6 hafta adama söylenmeyen söz kalmadı giden yıllardan bahsedilmiyor yarın bu takım yine başarılı olacaktır herkez ettigi ile kalacaktır.
yazık bunlarda insan ...

shang 22.09.2009 18:08

bu haber ne kadar doğru bana pek inandırıcı gelmiyor tabiki oturmuş kadromuz bozuldu sıkıntısını çekiyoruz uyum süreci moralsizlik derken ama bir gün bu takımda oturacak geçen seneki kadrodan daha geniş bir kadroya sahip oldugumuzu dusunuyorum fenada oyuncularımız yok aslında başarı yakınlarda biyerde biraz sabır ve tahammul gerekiyor ciddi savunma sorunlarını halledıp takımı oturtunca yine eski günlere döneceğiz takım baki giden gelenler he zaman olacaktır bu takım bizim kızalım eleştirelim ama sahip çıkalım hakaret etmeyelim...

SiVaSSpOrLu 58 22.09.2009 18:08

ah sylla ah keske gelsen of of

Shan58 22.09.2009 18:11

[QUOTE=sandal5877;564976]kimse yapılan yanlişi kabul etmiyor ama kimseninde bazıları gibi 1 ayda ipini çekmiyor daha olmuş 6 hafta adama söylenmeyen söz kalmadı giden yıllardan bahsedilmiyor yarın bu takım yine başarılı olacaktır herkez ettigi ile kalacaktır.
yazık bunlarda insan ...[/QUOTE]

Bülent Uygun istifa diyenlere bizde katılmıyoruz.
Zaten istifa etsede kimi getireceksin. üstelik kadroyu değiştirme şansıda yok.
Gelecek kişide aynı kadroyla devam etmek zorunda.
Ancak yönetim'in ve Teknik heyetinde taraftara bi açıklama yapması neyi ne için yaptığını izah etmesi lazım.
Her hafta bu hafta daha iy olacağız çıkışa geçeceğiz iyi oyanayacağız diye insanlarla alay eder gibi açıklamalar yapmasınlar.

Yasin'le Hayretinle, Ersenle çıkışa geçilemeyeceğini ve maç kazanılamayacağını şu forumda bile görmeyen yokken onlar bizi kandırmaya çalışıyorlar.

Destek tabiki veririz ama taraftar umutsuz ve gidişattan hiçte memnun değil.
Takım kötü, kadro kötü gidişat kötü insanlara boş umutlar verip kimsey kandırmasınlar çıkıp dürüstçe açıklama yapsınlar.
sonuçta söylediklerini kimse inanmıyor çünki gerçekler ortada.

yigidomurat 22.09.2009 18:28

İNŞALLAH şu bülent denen kişinin gittiği günü hep birlikte görürüz,tabi SİVASı batırmadan

yigidomurat 22.09.2009 18:33

birde bu slyayı karısını dövdüğü için gönderdik demediler mi çıldırıyorum bunların yalanaları meydana çıktıkça ya

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:45.