![]() |
[B]allah yolunu açık etsin.. başarıları daim olsun... ve allah gönlünce versin... onu unutmak ne mümkün!!![/B]
|
İsmail Kartal hoca bir ilki başardı, ilkler hiçbirzaman unutulmaz.Hafızalara öyle bir yer aldıki Sivas'ı birinci lige çıkaran teknik direktör.Gelde unut haydi kolaysa:)) Seni seviyoruz unutmadık,unutmayacaz İsmail KARTAL
|
Sivassporun süper lige yükselmesinde önemli katkılarda bulunan İsmail Kartal hocamıza başarılar ancak SİVASSPOR ve SİVAS kadar istekli ve özverili taraftar Mardinde göremiyorum.
|
ARAP İSMAİL İNŞALLAH BAŞARILI OLURSUN
|
Teknik Direktör İsmail Kartal,
Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde Mardinspor,
cezası nedeniyle Malatya İnönü Stadı'nda oynadığı karşılaşmada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 mağlup etti. I. Kartalin ilk galibiyeti hayirli olsun |
[COLOR=BLUE]HAYIRLI OLSUN DEĞERLİ BİR HOCA..[/COLOR]
|
[B][COLOR="Red"]EVET GÜZEL İŞLER BASARDIK İSMAIL HOCAYLA AMA ARTIK YOLLARIMIZ AYRILDI ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN BIZEDE LORANT IMIZLA YENI BASARILAR NASIB ETSIN...[/COLOR][/B]
|
hocam iyi başladı gaziantep belediyeyi 4.1 yendiler...başarılarının devamını dileriz.
|
[QUOTE=puar]hocam iyi başladı gaziantep belediyeyi 4.1 yendiler...başarılarının devamını dileriz.[/QUOTE]
[B]bir anda mardinin kazanmasını ister gibi oldum... yoksa ismail hocadanmı :)[/B] |
ismailhocanın gelişiyle mardin çıkışa geçti bu hafta 4-1 yendiler forumda mardine topic açsak mı diye düşünüyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:33. |