SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetim İstifayı Kabul Etti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27433)

iboabim 04.10.2009 20:54

Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti

hayirlisi olsun Insaallah gelen gideni aratmaz

mühendisburak58 04.10.2009 20:54

SİTE YÖNETİMİ LÜTFEN HOCAMIZI İSTİYORUZ DİYE HABER AÇIN YA.

ready 04.10.2009 20:54

[B]Sivasspor camiası için hayırlısı neyse o olsun[/B]

birlikspor 04.10.2009 20:58

benim anlamdim adam bukader basaridan basariya kosturdu takimi ve bir kac mac kotu sonuc alindi diye adami zorlan klupen kovaladiniz.

birdaha ruya bile edemeyiz boyle basari.
bulent hoca elbet daha durumu iyi olan takima gidecektir ve basaridan basariya kosturacaktik.

tek kelimeylen yaziklar solun yonetim ve baskana orda yonetim varsa baskan varsa suanki bu bulent hoca sayesindedir

58zarali 04.10.2009 20:58

teşekkür ederiz hocam 5 sene önce rüyamızda bile göremeyeceğimiz güzellikleri biz sivassporlulara ve türk spor camiasına yaşattığın için sana çook teşekkür ederiz. yolun bahtın açık olsun

mühendisburak58 04.10.2009 20:59

HADİ AMA DAHA NE BEKLİYORSUNUZ BİRŞEYLER YAPIN.YA SİTENİN AÇILIŞINI HOCAMIZI İSTİYORUZ ŞEKLİNDE RESİMLE YAPIN YA DA BİR HABER AÇIN.SİTE YÖNETİCİLERİ SİZE SESLENİYORUM.

afsin58 04.10.2009 21:00

sivasspor yönetimini kınıyorum bülent hoca ya saygısızlık yaptilar takım iskeletini bozup bir anda sisteme oturtmaya calıstılar para icin takımın onemli oyuncularını saattılar sonra bulent hoca da hatayı aradılar izmir li alperen

yigido_furkan 04.10.2009 21:04

arkadaslar bnce boyle hoca gıtmesın felan dıe konusmakla olmaz bnce guzel bı organızasyon felan yapıp yuruyus felan yapalım. ama oyle 100 200 kısıyle degıl ses getırecek bısey bnce bızı dıger anadolu takımlarından ayıran tek etkendı ıstırar ama sımdı gelecek hoca onlarca kulup gezmıs her sezon degısık hoca gelecek Sıvaslı uyuma hocana sahıp cık

RECEP_YÜKSEL 04.10.2009 21:04

Evet Vefa ismi Sivasda bir mahlleye verilir artık her önüne gelen SİVASSPORUN bir maçına gitmeyenler bile burda istifa etsin diye konu açarsa ve buna kimse burda karşı çıkmazsa sonra bu sitedeki yazıları hoca girip okuyor diyoruz ve
3. Haftada Bülent UYGUN istafa diye bağıranlardan ne farkımız oluyor ben o konu açıldığında yazdığım yazı kaldırın şu istifa yazılarını dedim ama herşey SİVASSPOR için dedik ama maalesef sonunda el birliği ile Asker Bülenti yolladık helal olsun BİZLERE.

ADAM GİBİ ADAM ASKER BÜLENT HAKKINI HELAL ET

VEFA İSTANBULDA BİR SEMT SİVASDA SEMT BİLE DEĞİLMİŞ?

KAOS 04.10.2009 21:06

Bülent bey doğrusunu yapmıştır...
Kararından dolayı tebrik ederim, çünkü ben istifa edeceğini sanmıyordum, yönetim görevine son verinceye kadar bekler zannediyordum, yanıldım...
Bana biraz anlaşılarak verilmiş bir karar diye düşünüyorum, Ünsal beyin açıklamaları mizansen gibi geldi bana.
"Her şeyde bir hayır vardır."........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24.