SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertugral : Hedef Alt Yapı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27496)

pover58 08.10.2009 18:12

Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

altyapı çok önemli buna deginen yeni hocamızı kutlarım.ikincisi akıllı laflar ediyor mütevazi davranıyor topçu filanda istemiyor buda çok önemli.elindekileri en iy kullanmak arzusunda ancak defansa halen diyorum bir adam şart.yasin bu işi götüremez.ilk 5 olabilirsek bence çok ama çok başarı olur diyorum.bu kayıplardan sonra ilk 5 çok iyi.inşallah iyi bir ortam yaratıp takımı eski kardeşlik seviyesine getirirse başarı peşinden gelir.

58_babacan_58 08.10.2009 18:20

[B]HAYDİ HOCAM GÖREV BAŞINA BAŞARILARA İMZA ATICAZ HEP BERABER !!![/B]

Kederli Yiğido 08.10.2009 18:53

TEKKE'Yİ ŞENOL GÜNEŞ ALT YAPIDAN ÇIKARDI

Sivasspor'un yeni Teknik Direktörü Muhsin Ertuğrul'dan Fatih Tekke ile ilgili garip bir iddia.
Muhsin Ertuğrul, Trabzonspor'da Yılmaz Vural'ın yardımcısıyken Fatih Tekke'yi alt yapıdan çıkardıklarını söyledi.

ERTUĞRAL'IN GARİP İDDİASI

"Transfer şu an için gündemimizde değil. Transferden çok yerli oyuncularımızdan faydalanmayı düşünüyorum. Ülkemizde çok sayıda yetenekli oyuncu var ve bunların değerini bilmek gerekir diye düşünüyorum. Afrika'da bir çok oyuncuyu dünya piyasasına kazandırdık. Ajax'a Kamerunlu oyuncu Eyong Enoh'u ben önermiştim, Pienaar da ortaya çıkardığımız bir başka önemli oyuncu. Trabzonspor'da Yılmaz Vural ile birlikte çalışırken de altyapıdan Fatih Tekke'yi çıkarmıştık. Fatih'in ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu anlatmaya gerek yok. Altyapıya yine büyük önem vermek istiyorum"

GERÇEKLER ÖYLE DEMİYOR

Yılmaz Vural ve Muhsin Ertuğral'ın göreve gelmesinden 2 sezon önce Fatih Tekke Şenol Güneş tarafından Alt Yapıdan A takıma çıkarıldı.

TEKKE'Yİ ŞENOL GÜNEŞ ALT YAPIDAN ÇIKARDI

Fatih Tekke 1994-95 sezonunda Şenol Güneş'in teknik direktörlüğü zamanında , alt yapıdan A takıma alındı. Aynı sezon Tekke 4 lig ve 2 kupa maçı oynadı.
Trabzonspor'un şampiyonluğu kaybettiği 1995-96'da yine Güneş döneminde Tekke 20 lig 2 kupa maçında görev yaparak 4 gol attı.
Fatih Tekke'nin Trabzonspor'da 3. yılı olan 1996-97 döneminde ise ilk devre görev yapan Şenol Güneş; ligin ikinci yarısında görevi Yılmaz Vural - Muhsin Ertuğral ikilisine devretti.
1996-97'de Şenol Güneş'li ilk yarıda 13 lig maçında forma giyen Tekke ligin ikinci yarısında Vural - Ertuğral ikilisinin göreve gelmesi ile sadece 6 maç forma giyebildi. Sezon sonunda da Altay'a gönderildi.
Trabzonspor'un lige Yılmaz Vural - Muhsin Ertuğral ikilisi ile başladığı 1997-98 döneminde Fatih Tekke kiralık olarak verildiği Altay'da forma giydi

.............

Yarabbim takımımız nasıl bir kumpasın içine düştü. Rezil kepaze etti bizi elin lazlarına daha gelmeden

58SARKISLALI58 08.10.2009 19:10

yeni hocadan co ksey beklemek yanlis olur takimin biraz zamana yaymak gerekecek onun icin motivasyon destek cok onemli onemli olanda sivasli taraftarlar yigidolar desdege desdek katmasi gerekiyor hadi ark artik desdek zamani sdatdi herzaman fulleyelimki futbolcularda moivasyonu yuksek olsun TAM DESDEK

kaptann58 08.10.2009 20:04

hocam bizim için şu an alt yapıya değil takımın acilen transfere ihtiyacı var 2 3 kaliteli oyuncuya kümede kalalım alt yapı sonraki iş

ozbss07 08.10.2009 20:19

anca afrikadan getirdikleri adam yetmedi şimdide afrikadan teknik adam getiriyolar yaww

sewaz58 08.10.2009 20:20

İnşallah beraber çok güzel şeyler yaşayacağız Muhsin Hocam... Yolun açık olsun şimdiden,ama unutmamak gerekir ki lafla peynir gemisi yürümez inşallah dediğin herşeyi gerçekleştirme imkanına ve şansına erişirsin,bizi de kendini de mutlu edersin...

sivaslitaner58 08.10.2009 20:22

haydi ertugral hocam goster kendini bizlere karsi

svsli585858 08.10.2009 20:38

[QUOTE=ahbey;571756]Sivasspor taraftarı olarak, öncelikle Bülent Hocaya tüm emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bence Bülent hoca en kolay yerde bıraktı. Şu an için Musin ERTUĞRAL hocanın işi çok zor.
Neden derseniz?
1- Beklentileri çok büyük bir takıma geldi. Yeni hoca takımı bu kadar puan kaybından sonra 3.üncü bile yapsa başarısız olarak görülecektir.
2- Bülent UYGUN'un kurguladığı bir takıma geldi. Bir kaç futbolcudan başka hiç birini tanımıyor.
3- Bülent Hoca gibi çok sevilen bir hocanın halefi oldu ki ister istemez bir çok taraftar yeni hocayı sırf bu yüzden yıpratmaya çalışabilir.

Peki biz ne yapmalıyız diye düşünecek olursak;

Yeni hocaya elimizden geldiğince destek verip, özlenen ve beklenen Sivasspora tekrar kavuşmak için çalışmalıyız.

Eski hoca, yeni hoca kıyası yaparak hocayı yıpratmamalıyız.

[B]Unutmamalıyız ki, bu takım başarılı olabilseydi, bu takımı kurgulayan, trasferleri bizzat yapan BÜLENT HOCA varken başarılı olurdu. Yani Takımın başarısız sonuçlarını hocaya maletmemeliyiz.[/B][/QUOTE]
kardeşim katılıyorum sana ama sivsa 3. olsa bile başarısız sayıalcak diyorsun. tabiki hedefimiz büyük ama şu durumda 3. olursak o teknik direktörün anlından öperim ben çok büyük başarı olur bence

gokturk58 08.10.2009 20:43

altyapıya ve gençlere önem vermesi çok ii bide afrikadan gelmesi ve ordan çıkabilecek yetenek li oyuncaları bulup sivasa kazındacağına ve ordan dünya piyasısına sunabilirz :) bugün dünyanın bütün büyük klupleri afrikayı takip ediyo örnek arsenal 200 bin dolara oyuncu alıp getiriyo afrikadan bunları bizde bulabiliriz şimdi :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:30.