![]() |
Cevap: (İSTDER) YİNE YOLLARDA
Cok zor Bı takımla Oynadımızında Farkına varın arkadaslar 3 secenek var ya yenmelıyız Ya yenmelıyız ya yenmleyız Ama Takım zor ustune oyuncular strs ıcındeler sonuc nolcak bılmyrm ısanlah Kamaananla ıbrahm 2 lısı oynar ersen kenarda durur
|
bizde beş arkadaş olarak ankaradayız.
|
[QUOTE=kocakss58;573526]bizde beş arkadaş olarak ankaradayız.[/QUOTE]
[B]ankarada bekliyoruz bugün yarın hergün hep sivassporluyuz[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]SİVASSPORLUYUMMMMMMMMMMMM AMA MAÇA GİTMEM???????????[/B][/COLOR]
[B]ANKARA YOLUN TAŞTAN SAKIN ÇIKMAYIN BAŞTAN YANLIŞLIKLA SİVASSPORUN MAÇINA GİDERSİNİZ AYIP AYIP OLUR AYIP [/B] ÇOK KALABALIK GELİYORUZ :D:D:D_______ |
[B]Maalesef bu sezon deplasmanlarda ki yerimi alamayacağım :mad:
Ben orada olamasamda İSTDER olarak imkanların el verdiği bütün deplasmanlarda yerimizi alacağız... Bu maçta tribünleri doldurarak yeni hocamıza taraftarımızı göstermemiz gerekiyor...[/B] |
[QUOTE=GuNaY;573611][B]Maalesef bu sezon deplasmanlarda ki yerimi alamayacağım :mad:
Ben orada olamasamda İSTDER olarak imkanların el verdiği bütün deplasmanlarda yerimizi alacağız... Bu maçta tribünleri doldurarak yeni hocamıza taraftarımızı göstermemiz gerekiyor...[/B][/QUOTE] [B]Köfteciye sensiz mi gidecez Osman hocam. Boğazımdan geçmez benim :)[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]650 BİN RESMİ KAYITLI İSTANBULDAN 65 KİŞİ MAÇA GİDEMİYOR [/COLOR]BENİM GÜZEL MEMLEKETİM SİVASIM NEDEN BÖYLE ACABA [COLOR="Red"]BAZEN SPOR SEVEN BİRİ OLARAK KEŞKE SAKARYA, BURSA, GÖZTEPE VE KARŞIYAKALI OLMAK İSTERDİM [/COLOR]BU KADAR PASİF KALAN BİR İL TAKIM TARAFTARI OLMAZ YA SANKİM ÖLÜ TOPRAĞI SERPİLMİŞ
[COLOR="DarkGreen"]YA KALKIN Bİ SİLKİNİN KENDİNİZE GELİN GELMEYEN YAŞLILAR GENÇLERE YARDIM ETSE YİNE YETER AMA YOK NE İŞİ VARMIŞ MAÇTA KAHVEYE BERABER GİDERLER AMA MAÇA GÖNDERMEZLER [/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]CANIM ŞEHRİM SULTAN ŞEHRİM SİVASIM BİZİM İÇİMİZDEKİ ÖNCE SİVAS AŞKI MEMLEKET AŞKI SONRA SİVASSPOR AŞKI YAŞAMAK İÇİN PESİNDEYİZ HEPDE PEŞİNDE OLACAĞIZ BİZLERLE BERABER YÜRÜMEK İSTEYENLER BİZE DESTEK OLMAK İSTEYENLER BİZ BURDAYIZ SEN BEN YOK SİVASLI VAR SİVASSPOR VAR BU İŞİN BAŞKA KAVGASI YOK [/COLOR][/B] [B][COLOR="SeaGreen"]UNUTMADAN YARDIM ETMEK İSTEYEN KİM OLURSA OLSUN BİZİM İÇİN FARK ETMEZ BİZE ULAŞMAK İSTEYEN HERTÜRLÜ ULAŞIR [/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B]AŞKLAR YAŞANMADAN ANLATILMAZ BİZ SİVASSPORLA KARA SEVDADAYIZ BU SEVDA İÇİN YAŞAYANLARDANIZ[/B][/COLOR] |
herkes fb,gs,bşk lı olabilir.ama asla herkes bir sivaslı olamaz.bir sivaslı olupda sivasdan bir haber olanlar,yanlızca kimlikte sivaslı yazanlar,sivas şampiyonluğa oynarken hava atanlar bizi anlayamaz.bizi ancak aşıklar anlar.sevenler anlar.yağmurlar,karlar,tipiler,yollar bize vız gelir,vız gider.dağları bir gül bahçe olarak görürüz.koşarak aşarız tüm engelleri.aşkımıza kavuşmak,sevdamızla olmak bize hayat veririr.bizler sivas sevdalısı,sivas aşığıyız...yürekten,kalpten seviyoruz.karşılıksız...o bizi sevmesede...
|
ALLAHım şöyle fotoğraflar görünce içim kıpır kıpır oluyor ya,hadi ALLAH yolunuzu açık etsin,biz gidemiyoruz bari siz gidin de namımız yürüsün
|
ALLAHIN İZNİYLE ANKARADA OLACAGIZ NE YAPALIM GELMİYOR GELMİYORLAR YAPACAK BİR ŞEY YOK BU İŞ GÖNÜL İŞİ ZORLADA OLMUYOR İMKANLARIMIZ BU KADAR GÖNÜL İSTERDİKİ 3 TANE OTOBÜS TUTALIM YOL VE BİLET PARASI ALMAYALIM DESEM ACABA YİNEDE GELEN OLURMU BİLEMİYORUM NEDİR BU TAKIMI İSTANBULDA 10 KİŞİMİ SEVİYOR YAZIKLAR OLSUN SİVASLIYIM SİVASSPORU TUTMUYORUM DİYENLERE
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:34. |