![]() |
Cevap: Sahada Yıkılmadı Masadan Kalkamıyor
Acikcasi cok üzüldüm mehmetin adina gecmis olsun ALLAH´acil sifalar versin.Mrhmeti gecen sene devre arasindan sonra en cok elestirenlerden biride bendim ama bu sene gördük mehmetin kadroda olmasi bile yetiyormus.Basliktada oldu gibi sahada yikamadilar masada bitirdiler mehmedim tez zamanda saglina kavusursun insallah.
|
nasıl iş bu ya anlamıyorum adamı harcadılar yazık ya bu nasıl doktor düzeldi deniyo tekrar sakat kafamı buluyolar
|
[I][B]BU SEZON MEHMETTEN PEK VERİM ALACAĞIMIZI SANMIYORUM 4-5 AY SAHALARDAN UZAK KALDI ESKİ PERFORMANSINI KAYBETMİŞTİR ŞANS BİZDEN YANA DEĞİL BU SENE BENCE ÇOK İYİ BİR FORVET ALMAMIZ LAZIM TAKIMA[/B][/I]
|
mehmet yildiz bitmis abi ya biz baska forvet arasak daha iyi olacak
|
arkadaşlar mehmetin bu konuda hatası ney anlayamadım bazı arkadaşlar iğneleyici laflar söylüyorlar da...
|
Mahalle aralarındaki sınnıhçı ya da kırıkçılara götürseler daha hızlı düzelirdi herhalde.Bu nasıl doktor!
|
Hepimizin isteği bir an önce aramıza dönmesi fakat bu gidişle döndüğü zamanda ne kadar verim alınabilir gerçekten şüpheli .. Allah acil şifa versin,hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden ...
|
bugun mehmet abi ne hıkmetse derse geldı :D
tabı hemen sakatlıgını sordum oda 3 4 hafta daha yokum dedı en kısa zamanda doner ıns. |
Geçmiş olsun Mehmet..Önümüzdeki sezon görüşürüz..
|
bunun oynayacağı falan yok ya defolsun gitsin bu saatten sonra bizede kendinede bi faydası olmaz bunun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:35. |