![]() |
Cevap: İşimiz Artık Allah'a Kaldı
[B]takımda sahada ruh gibi futbolcuları iş yapmayan topçuları görmek için ne teknik direktör olmaya gerek yok ersen martin,hayro,yasin çakmak,petkoviç,ugur bu futbolcuların saçmaladıklarını karektersiz top oynadıklarını yediden yetmişe herkes görüyorda bu takımı yönetenler mi görmüyor bunları görmek için biraz futbol bilgisi olan insan görür[/B]
|
ARA TRANSFERDE BAŞKANIN TAKIMA GEREKLİ TAKVİYELERİ YAPMASINI BEKLİYORUZ PARA İÇİN OYNAYAN RUHSUZLARIDA TAKIMDAN GÖNDERMESİNİ TABİKİ
|
ALLAH AŞKINA TARAFTAR GÜLMEK İSTİYOR.
-------------------------------------------------------------------------------- ALLAH AŞKINA ; BU TARAFTAR GÜLMEK İSTİYOR... TAKIMA FAYDASI OLMAYAN ; FUTOLCULARI LÜTFEN TAKIMDAN KESİN SAYIN YÖNETİCİLERİMİZ , VE HOCAMIZ .. OYNATMAYIN , DİNLENSİNLER , O KADAR İYİ VE KENDİNİ GÖSTERMEK İSTEYEN TAKIM ARKADAŞLARIMIZ VARKEN ISRARCI OLMAYIN LÜTFEN : LÜTFEN YÖNETİCİLERE VE HOCAMIZA BUNLARI İLETECEK BİRİLERİ OLSUN.. SİVASSPORA ; İNANMAYAN VE SİVASLIYIM , VE SİVAS İÇİN VE YİĞİDO İÇİN OYNAMAYANLAR , HİÇ OYNAMASINLAR .... TAKIMIN İSKELETİNİ OLUŞTURUN . NE OLUR .... TAKIMIN İSKELETİ YOK HALA... BİR TAKIM YOK ORTADA YOK... TAKIMDA RUH YOK... NEYMİŞ EFENDİM , BİZ İYİ OYNADIK , AMA YENİLDİK... BUMU MAZARET.. BUMU TESELLİ ; BIRAKIN ANTALYA MAÇINDAKİ GİBİ OYNAYALIM AMA SONUNDA BİZ GÜLELİM... DEĞİLMİ YANİ BENİM GİBİ HER YİĞİDO BÖYLE DÜŞÜNÜYOR.. YANİ : YETER ARTIK BİZ YENELİM.. BİZZZZZZZZZZZ BİZ GÜLELİM BİZZZZZZZZZ....... BOYNUMUZ BÜKÜK OLMASIN ARTIK... BİZ SİVASLIYIZ. VE DÜNYA YİĞİDO OLDUĞUMUZU TANIDI...BİZE YİĞİT O DİYORLARDI.. ARTIK YİĞİT O DEMİYORLAR... BOYNU BÜKÜK O DİYORLAR... AMA ALLAHTAN UMUDUMUZU HİÇ BİR ZAMAN KESMEDİK VE KESMİYORUZ. TAKIM İNŞALLAH DÜZELECEK... YETERKİ İNANSINLAR... BU HAFTA YENECEĞİZ DESİNLER... İNŞALLAH YENECEĞİZ.... BİZLER İNANIYORUZ... BÜTÜN YİĞİDOLARIN SİVASLILARIN , VE TAKIMIN - YÖNETİCİLERİN VE HOCAMIZIN ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN... NE OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ VE HOCAMIZ VE FUTBOLCULARIMIZ ; BU TARAFTTARI HAFİFE ALMAYIN ; ÜZMEYİN VE LÜTFEN KÜSTÜRMEYİN... İNANIN BUNA SIRF TAKIMA DESTEK OLMAK İÇİN 5 TL Yİ BULMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ VAR.. SIRF SİVAS İÇİN SIRF SİVASSPOR İÇİN.. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... |
ben takımı beğendim vede ankaradaydım yine bi yasin klasiğiyle yennildik hocamız çok iyi ona destek olmazmız lazım güvenmemiz lazım
|
Muhsin hocayı getirene kadar Sivas müftüsünü takımın başına getirseydik belki dualarla puan alırdık.
|
problem oyuncularda, hocada degil!!!!
oyuncular bu futbolu biraz ciddi alsalar birazda hirsli oynasalar alacagiz ama... |
[QUOTE=Kederli Yiğido;574544]Muhsin hocayı getirene kadar Sivas müftüsünü takımın başına getirseydik belki dualarla puan alırdık.[/QUOTE]
[B]ne kadar güzel söylüyorsunuz bide sazınız olsa iyiki yok ne alakası var şimdi bişeyler biliyormusunuz yoksa sırf yorum olsun diyemi yazıyorsunuz acaba.......... hocamı çıkıp gol atacak adam bi dakika bile oturmadı daha ne yapsın [/B] |
[QUOTE=Salim58;574563][B]ne kadar güzel söylüyorsunuz bide sazınız olsa iyiki yok
ne alakası var şimdi bişeyler biliyormusunuz yoksa sırf yorum olsun diyemi yazıyorsunuz acaba.......... hocamı çıkıp gol atacak adam bi dakika bile oturmadı daha ne yapsın [/B][/QUOTE] dua edilir eyvellah ona bişey dedigimiz yok da futbol maçı duayla kazanıldıgı nerde görülmüş çıkarsın adam gibi rakibe basarsın 3 puanı kaparsın |
[QUOTE=ready;574568]dua edilir eyvellah ona bişey dedigimiz yok da futbol maçı duayla kazanıldıgı nerde görülmüş çıkarsın adam gibi rakibe basarsın 3 puanı kaparsın[/QUOTE]
[B]ben böyle birşey demedim sanırım yanlış bi alıntı yaptınız bi kontrol edin isterseniz.[/B] |
fazla degıl ust uste alınacak 2 yada 3 galıbıyet takımımızı tekrar havaya sokar ama işte özgüvenı saglamamk ıcın bır kac hafta galıbıyetler almamız sart..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:43. |