SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Galatasaray - Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27647)

Dağcı 26.10.2009 11:29

Cevap: TSL/Galatasaray - Sivasspor

[COLOR="Blue"]Gs'nin kanatlarını kilitlersek fazla bir şey yapamazlar. En azından 1 puan alırız.[/COLOR]

GokhanTurna 26.10.2009 11:54

[QUOTE=sivaslitaner58;576725]nondanin kirmizi karti var o kesin oynamiyor baros sakatlandi insallah oda yetismez ama yinede zor olacak haydi sivassporum goster kendini[/QUOTE]

Nondanın değil Keitanın kırmızı kartı var. Barosda en az 2 ay yok

sevda58 26.10.2009 12:02

[QUOTE=GokhanTurna;576808]Nondanın değil Keitanın kırmızı kartı var. Barosda en az 2 ay yok[/QUOTE]

[B][FONT="Century Gothic"]Dun keita kirmizi kart yemisti, Baros sakatti, ama ben onun yetisecegini saniyordum, demekki 2 ay yok, Cok guzel bir haber bu:D

Bu macta yenilecegimizi dusunmuyorum, en az ya yenecegiz yada bir beraberlik diye dusunuyorum, insallah ta oyle olur, hazir morel yakalamisken...[/FONT][/B]

sivaslitaner58 26.10.2009 12:11

MILAN BAROS BIZE KARSI OYNAMIYOR DUN SAKATLANDIGI AN IKI KEMIK KIRILMIS NONDA KIRMIZI KART CEZALISI OH BE

kiNgSiZe58 26.10.2009 12:42

[QUOTE=sivaslitaner58;576817]MILAN BAROS BIZE KARSI OYNAMIYOR DUN SAKATLANDIGI AN IKI KEMIK KIRILMIS NONDA KIRMIZI KART CEZALISI OH BE[/QUOTE]

[B]usta nonda degil keita yedi kirmizi karti. Nonda zaten Baros'un yerine girmisdi maca..[/B]

kemalk58 26.10.2009 12:52

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
BEN İNANIYORUM..
ALLAH IN İZNİ VE YARDIMI İLE YENECEĞİZ.

skep06 26.10.2009 13:12

Kesinlikle defansif oynamamalıyız.Orta sahada iyi press yapıp hızlı ve isabetli pas trafiği oluşturabilirsek servet ve gökhanın arkasına atacağımız her top gol tehlikesi olur.Burada iş Kamanan a düşer inşallah hoca oynatır.

kakikli 26.10.2009 13:16

ben inanıyorum bizim takım defansda bireysel hata yapmazsa bu hafta ali sami yen'den galibiyetle döner...
dün fb ilerde bastı pres yaptı ayağa top oynadı, bizde yapabiliriz ve dahada fazlasını...

winner58 26.10.2009 13:21

bu maçı alacağız allahın izni ile başka yolu yok

hiko58 26.10.2009 13:25

bizim başka çaremiz yok mutlaka ve mutlaka yenmemiz lazım. bir avantacımız da şudurki fenerin maç yaptığı takımlarla hemen biz maç yapıyoruz. o maçlarda takımlar baya yoruluyor ve kart cezalısı duruma düşüyor. bizimle oynarken bu bize avantaj getirecektirki biz sivasspor olarak yeneriz diyorum. başka da bişey söylemiyorum. inşallah her hafta üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:46.