![]() |
Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !
Aslında içimden çok kötü laflar geçiyor yine de onların seviyesine düşmek istemiyorum..Olayları canlı canlı yaşayan biri olarak genç Kayserili taraftarların Burası Kayseri Burdan Çıkış Yok;İlk yarının son dak.larında da Sivasspor Kümeye lafları hepimizi çok üzdü..Adamlar 2-0 öndeler utanmadan Sivas'a dil uzatıyorlar...Bu maçı vip a da izledim..Vip A Kayseri tribününe çok yakın...Olayları çok net gördüm..Olaylarda Sivasspor taraftarının hiçbir suçu yok...Adamlar koltukları kırıp tribünden attılar..Polis müdahale edip taraftarları dışarıya çıkarmasaydı 2. yarı çok üzücü olaylar yaşanabilirdi...Umarım bir daha böyle üzücü olaylar yaşanmaz...
|
[QUOTE=sivasli215;580646][B]tek dostumuz BursAnkara......
bize adam akıllı destek onlardan geldi hep trabzon ve Gayseri sivasın her zaman karşısındalar. tolunay gibi adam gibi adam bir hocanın kayseride olmasına üzülüyorum doğrusu...[/B][/QUOTE] kardas sen yanlis adam taniyorsun tolunay tam bir pikopat adi adamin birisi tam pislik bir ya.... |
[QUOTE=yener_sahin;580589]SİZİN GÜCÜNÜZ SİVASA YETMEZ!!!!!
kolpalar sizi,anca dışardaki camları kırın.Erkek olan mevzuyu şehirde yapar...[/QUOTE] [B]Aynen Öyle Hafız... Anca Koltuk Kırar,Cam Kırar Bu Kansız Şerefsizler...Şehire Girecek G.t Nerde Bunlarda.... Erkek'den Bozmalar[/B] |
geri zekalilar siz kimsiniz ki öyle Sivas kümeye diyorsunuz
|
[B]Essek eti yiye yiye essek gibi beyine sahip olmuslar her gittikleri yerde aniriyorlar [/B]
|
ulen siz kimsiniz lan sivas kümey diye barıyosunuz siz düşerseniz kümeye o zaman görüşüyüz sizle BİZ SİVASLIYIZ ALAYINA KORUZ AYAĞINIZI DENK ALIN
|
[B]ULAN KARDEŞ TAKIM OLACAKLARI YERDE BİRDE MEVZU ÇIKARIYOR TERBİYESİZ HERİFLER YA BİRDE KOMŞUMUZ OLACAKLAR ADİİ ADAMLAR[/B]
|
Kayserispor taraftarına hiç yakıştıramadım. Amaçları ne bunların Allah aşkına. Ne sanıyorlar kendilerini. İlk düşücek takım varsa o da Kayserispordur.
|
[B]artık şunu iyi anlayın bu kayseri ve trabzon bozuntularından dost olmaz kimse bir daha maçlarda kayseriyle dostluk trabzonla dostluk palavları atmasın gördük bugün işte adamları! kudurmuş köpek gibi salyalarını akıttılar! onlar dostluktan değil başka şeylerden anlarlar polis devre arasında çıkarmasaydı onları görürürlerdi dünyanın kaç bucak olduğunu adi herifler! sivas 2 sezon şampiyonluğa oynadığında da bu kansızlar trabzonla bir olup çekememişlerdi yiğidoları![/B]
|
valla bahh ********im polis tutmasaydııı kayserilerin içine atlıyordum birini tutup şiitseydim kan yemezdim ama sivas emliyet tuuttu beni
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:21. |