SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   McCarthy Gelebilir (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27820)

eyuphulagu 26.11.2009 14:47

Cevap: SON DAKİKA !!!!!

[QUOTE=stain;583944]evet arkadaşlar hoca isim ve mevkilerini açıklamadı ama güney afrikadan 2 ve rusyadan bir futbolcu ile şimdiden anlaşılmış... sivassporumuza hayırlı olsun...

transfer sezonu açılmadan isimleri açıklanmaz... ancak üç futbolcu ile kesin anlaşılmış... yani devre arası kampında bu futbolcular kesin olacak...

şimdi takımın yapması gereken tek şey ilk yarıyı en az bir galibiyet ve iki beraberlikle yani 15 puanla kapatabilmek...[/QUOTE]

Dün Rusya'daki takımların kadrolarına baktım;acaba G.Afrikalı kaç tane oyuncu var;hangisi bize gelebilir diye düşündüm..Rusya liginde oynayan fazla G.Afrikalı oyuncu da yok..Bir kaç tane var...Ben bize gelebilecek oyuncunun yaşı itibariyle de RUBİN KAZAN'ın ortadsha oyuncucsu SİBAYA OLduğunu düşünüyorum...SİBAYA orta sahada oynayan tecrübeli bir oyuncu..Ligide bitmiş durumda..Yaşı 31...Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama tv. de bu oyuncuyu çoğumuz izledik..İyi bir oyuncu..Ama bizim takım gerekli bir oyuncu mu tartışılır...Zaten yaşı da az değil...2. olarak hocanın Japonya liginden de bir oyuncuyla temas halinde olduğu söyleniyor...İsmini bilmiyorum;bilen varsa araştırsın söylesin...3. olarak hocanın eski öğrencisi olan şu anda Caiser Chief de oynayan Zimbabveli milli oyuncu TİNASHE NENGOMASHA'yı transfer etmek istediği söyleniyor...Mc Charty de sayarsak etti 4...Ben forvet de de hocanın bir oyuncu istediğini düşünüyorum...Bu oyuncu da G.Afrika milli takımının kaptanlığını yapan Avrupa'da çok sayıda takımda oynayan şu anda Tugay'ın İngiltere'deki eski takımı BlackbornRovers'in oyuncusu BENNİ MCCARTY olduğu söyleniyor.... Bizim için şu anda transferden çok oynayacağımız 5 maç çok önemli.... 5 maç diyorum çünkü Trabzonspor maçını oynayıp tatile çıkılacak..Geçen yıl da böyle olmuştu...Umarım her şey hocanın istediği gibi olur....Bu şehir ve taraftar her şeye layık...HER ŞEY SİVAS İÇİN....

karyola 26.11.2009 16:00

Cevap: McCarthy Gelebilir

HAYRETTİN ,YASİN DEN KÖTÜ OLMAZ GELENLER.

caynina 26.11.2009 17:42

yok artık sivasspor bunu alırsa şampiyonluğa yine ortak olur inşallah alır.

karakocyakup58 01.12.2009 10:10

..........................de gel yaw............................

kemalk58 01.12.2009 10:25

BEN DİYORUM Kİ ; KENDİ GÖRÜŞÜMCE ;
1-YASİN
2-ERSEN
3-AGBETU
4-MEMBEA

BU DÖRDÜ BENCE KESİN YOLCU OLMASI LAZIM. ..GİTMESİDE LAZIM..NEDEN Mİ ?
YASİN - ERSEN , OYNADIĞI MAÇLARDA HİÇ VARLIK GÖSTEREMEDİLER ..
AGBETU VE MEMBEA ZATEN TAKIMDA YOKLAR ..

BUNLARIN YERİNE KİM GELİRSE GELSİN..
ASLINDA BİR BAKIYORUM DA ARTIK KAMANAN DA TAT VERMİYOR , BİR BAKARSINIZ Kİ , ODA GİDEBİLİR.

BİZE;
EN AZ 2 DEFANS 2 FORVET LAZIM..

KİM GELİRSE GELSİN..ALLAHIN İZNİYLE YİNE BUNLARDAN İYİ OLUR İNŞALLAH...

BEŞİKTAŞ MAÇINDA BİR GOLCUMÜZ OLSAYDI.. ÇOK FARKLI OLURDU MAÇIN SONUCU. GÜLEN TARAF BİZ BİLE OLABİLİRDİK.
ALLAH BİZLERE YANİ TARAFTARLARA SABIR VERSİN.. ARTIK TAKIM TEHLİKE SİNYALLERİ VERMEYE BAŞLADI..
AMA ŞUNA SEVİNİYORUM Kİ , HOCAMIZ BEŞİKTAŞ MAÇINDA ELİNDEN GELDİĞİ KADARI İLE GEÇEN SENEKİ FUTBOLCULARA GÖREV VERDİ..NEDEN ? ÇÜNKÜ HOCAMIZDA BİLİYOR Kİ ; ONLAR SAVAŞIYOR,ŞUNUDA UNUTMAMAK LAZIM , ERMAN VE CİHAN IN HAKKINI YEMEMEK LAZIM, DÜN ÇOK İYİ OYNADILAR ..

İNŞALLAH İYİ OLACAĞIZ.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
BİZE ACİL OLARAK PUAN LAZIM. PUANLAR LAZIM...

yigidokentli58 01.12.2009 11:58

inşallah gelir hoça boş adam deyil boş adam getirmez

astaravisa 01.12.2009 13:06

2. yarı yapılacak transferler olurda tutmazsa ozaman vah ki ne vah..

bdogan58 13.12.2009 18:57

[QUOTE=caynina;584034]yok artık sivasspor bunu alırsa şampiyonluğa yine ortak olur inşallah alır.[/QUOTE]

Sanki messi geliyo heyecana bak :D

Kemalraik 13.12.2009 19:01

Bende bu adamı Blackburn Rovers'ın Benny McCarthy olduğunu zanettim.

bassguitar 14.12.2009 02:05

stopere ıhtıyacımız oldugu kesin.ınsallah kalıteli bi isimle ikinci yarıya baslarız..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:50.