![]() |
Cevap: Yönetimimizden Ahde Vefa
[QUOTE=osmanlisivas;585085]En sevmediğim şey şehir milliyetçiliğidir...Niye hep sivasın üzerine hep oyun oynasınlar?Sivasın Siyasi ,ekonomik ne gücü var ki oyunlar oynansın...Hani Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur,Yahut Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostu yoktur desen anlarımda Yani Sivaslının Sivaslıdan başka dostu yok demeni ilginç buldum...[B]Bu millet hep bu ayrımcılıktan Dünya Lideriyken bu durumlara düştü[/B].Bu ayrımcılıkları hep fırsatçılar yaptırıyor...![/QUOTE]
evet abi çok haklısın bence,,şehir milliyetciligi çok tehlikelidir,bazıları yaşlarının vermiş oldugu çahillikle bişeyler yazıyolar ama akılları erdiginde ne kadar yanlış düşündüklerini anlarlar..bugün ülkemizdede bazı şehirlerde,şehir ırk dil milliyetciligi yapılıyor,ve ülkenin gidişatı ortada...40-50 sene önceki vahim olayların yarasını kaşımanın bu ülkeye ve şehirlere faydası yoktur,haa unutulsunda demiyorum ama üzerine gidildikce kin güden cahiller türeyecektir,,,bu vesile ile ölenlerede ,Allah rahmet eylesin diyorum |
Bu sayfayı okuduktan sonra şöyle bir düşündüm.Bu forumda bazı arkadaşlar (kendini tabi sivasspor fanatiği olarak kabul eden bazı arkadaşlar) sivassporumuzun ilginctir ki kendisinin de mensubu olduğu sivasspor taraftarının takımı için hiçbirşey yapmadığını stada gelip bağırmadığını, destek vermediğini başka takım taraftarlarıyla karşılaştırıp kendi taraftarlarını yerden yere vurmaktan adeta zevk aldıklarını üzülerek görmekteyim.Halbuki bu arkadaşlara 1967' deki sivas-kayseri olaylarında ne olduğunu söylesen hiçbirşey bilmezler.Çünkü o olayların neden çıktığını nasıl geliştiğini araştırma gereği dahi duymamışlardır.Bugün stada gelen yaşlı amcalarımızın dedelerimizin sivasspora tutkusu o yıllardan gelmektedir.Onlara sakın kötü niyetle yaklaşmayalım.Onlar 67 devrinin taraftarlarıdır ve çok çile çekmişlerdir.
Beyler, lafım ona sivassporlu fanatikler, öncelikle bizler tarihimizi bileceğiz.Biz tarihimizi bilirsek sivassporluluğumuzla övünecek çok şey buluruz.43 tane şehidi bu ülkede hiçbir takım taraftarı vermemiştir.Sivasspor taraftarı her zaman yiğitliğiyle,dürüstlüğüyle bilinmiştir ki yiğido namını almıştır.Bundan dolayı bu takımın taraftarını vefasızlıkla suçlamak bu takıma yapılabilecek en büyük haksızlıktır.Bu konuda herkesi biraz daha düşünceli davranmaya davet ediyorum... |
Şehirde bir kampanya başlatsak ya bu stada ya da yeni bir stad yapılırsa (:)) oraya bu olayda şehit olan taraftarlarımızın isimlerinin yazılı olduğu bir anıt yapılsa... Dünya'da az yaşanan bir olayın örneği ve genelde butür olayları yaşamış takımların taraftarları daha ateşli olurken biz daha kötü durumdayız çünkü kötü olayları unutuyoruz... Bizlere unutturuluyor oysaki bir daha yaşanmaması ve gençlerin, büyüklerimizin ne barideler atlattığını anlamaları için gerekli olan konular bunlar... Kayseri'ye maletmeden bu olayı unutturmamamız gerekiyor...
|
Vay be demek Kayserispor taraftarları 43 Sivassporlu kardeşimizin ölümüne sebebiyet verdi.
|
Helal olsun yönetimimize :( şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum
|
[B]yönetime sonsuz teşekkürler
bu gibi acıları rabbim bi daha yaşatmasın [/B] |
yönetimi tüm içtenligimle tebrik ederim bu olgun ve yapıcı davranışları bizleri gerceketn büyük ölcüde gururlandırıyor sivaslının papması gereken hareket ve tutum budur tebrikler ve şehitlerimizi rahmetle bizlerde anıyoruz kabırleri pırnur olsun
|
[B]ölenlere rahmet diliyorum
yönetime de duyarlılığı için tsk ediyorum umarım böyle bir olay bir daha yaşanmaz...[/B] |
[QUOTE=subasi29;585118]Sivasa Gönül Veren Asilce Şahaadet Şerbetini icen Yigidolarimizin Mekani Cennet Olsun..[/QUOTE]
toprak işte bu be yeni imaj harıkaa ayrıca yorumunda |
ozamanki Trafdtarlara Bakıyorum Şimdikilere Takım daha ilk kurulduğu yıllar 1967 takımı için ölen kişiler Türkiyede böyle taraftarı olan kulüp yok bunlara üç büyükler de dahil.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:07. |