![]() |
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Teşekkürler :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
muhsın hoca bır gun gelır kotu sonuclar alırsak bile ben sahsen adıma konusuyorum suana kadar yaptıgın la gonlumu kazandın sana gonulden ınanıyor ve basarılı olacagını dusunuyorum umarım hersey ıstedıgın gıbı olur ve sivassor gerektiği yerlere gelır eleştirilecek bir konuşma yapıpda antipati toplamayacagını sivassporun itibarına itibar katacagınada canı gonulden inanıyorum tebrıkler basarıların devamını dilerim
|
[B]Takıma faydalı olsunda,nereli olursa olsun.[/B]
|
petokoviç ve kanaman ve agutinin gitmemesi beni sevindirdi 4 yabancida gelirse takim harika olur hoça akili ve zeki adam kimseyi küstürmuyor bülent gençleri aliyordu oynatmadan gönderiyordu iyi birşey deyil erturul hoça delikanli hoça gururlu hoça
|
[B][COLOR="Purple"]profesyonel hoca.bu gidişle takımdaki futbolcuların beynide amatörlükten kurtulur umudumuz,herşey o zaman çok farklı olacak[/COLOR][/B]
|
Hoca ve yönetim alacakları futbolcuları Dünya Kupasına gidemeyen ülkelerin futbolcularından seçmeyi düşünüyorlarmış..Dün Fikret Ünsal açıkladı...Bu son 1 ayda çok sayıda oyuncunun sivassporla adı geçti;bakalım transfer edilecek oyuncular adı geçen oyuncular mı;yoksa başka oyuncularmı?Hoca ser veriyor sır vermiyor..Transferlerde sanki sürpriz isimler var gibime geliyor...
|
hoçamiz işini bilir genç ve yetenekli futbolculari getirir yildiz yapar bizi ikinci yari şaha kaldirir
|
[QUOTE=58 SiVaSLıYıZ;591779]bence yerli oyuncular sivaslı olmalı takımımzdaki sivaslı sayısı artırılmalı ve yabancı sınırırnın sonuna kadar yabancı transfer yapılmalı yerli olarak ceyhun ve önder gelebilir birde diyarlı şener yabancılardan tazemeta, sandro ve gerisi güney afrika gibi ülkelerden yetenekli oyuncular[/QUOTE]
bu saydıkların sivaslımı ikincisi takımdaki sivaslılar ortada bunlar başımıza bela oluyo mesela hayrettin(hayro) ve ibrahim dağaşan (ibo) bunlar yüzün den kaybettigimiz puanlara bakalım mesala kasımpaşa maçında ibo kart gördü son haftalarda yararlanamadıkk hayroya gelince iiice BMWsi ile sivasta turlamak dışında ne yapıyo sorarım bence sivassporda hayrettinin sol bekte BMW olması gerekir bu takım için yürekli olması gerek hayronun ve ibo nun bunlara büyükiş düşüyo |
muhsin hoca ligd en az parayı alan hoca muhsin hoca.hemde en az parayı.bence maasına zam yıpılmalı bizim hoca daha çok hakdiyor.son haftalardaki başarısını gördük.bence acilen yönetimin zam yapması gerek.çünkü hakediyor.bugün hürriyet gazetisi bukonuya yer vermişti.yönetim duruma el at
|
g
veniyoruz sana muhsin hocaa inşallah dedigin gibi olurr ilk yarı hayal kırıklıgı yaşadık ikinci yarı hak ettigimiz yerde oluruz inşallah.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:32. |