![]() |
Cevap: Futbolun askeri, 'Uygun' adım Azerbaycan yo
selam yigidolar bence sevgili bülent uyguna cok haksizlik yapiliyor bence sivasimizi baskanimiz ve teknik ekibi ile tüm zamnlarin en basarili sivassporu yapmistir helal olsun sevgili bülent hocamiza yolu acik olsun insallah ordada basarili olur sivasimiza cok seyler varmistir
|
bülent hoca hakkında çok kötü, yorumlar yapılıyor,burada.
bülent hocanın 6 senelik emeğini,7 haftada harcayan bir zihniyet var burada. kim ne derse desin,birçok sivassporludaki,sivaslıdaki bülent hoca sevgisi,bitmeyecek,dinmeyecek... bülent hocaya,kardeş,kandaş,soydaş azerbeycandaki kariyerinde başarılar dilemeyiz.destek olmalıyız. helal olsun bülent hoca... yolun açık olsun... |
Ancak öyle bir lig de TDlik yapar Türbülent..........:D:D
Süperlig ve Avurpada ki Ligler Türbülentde XXXL Gelir:D. |
Bülent Uygun Divasta Başarılı Olmuş Olabilir Fakat Yaptığı Şeyler Başarısına Gölge düşürmüştür Kendisini Türkiyede İyi Söz etmezler Hiç Düşündünüzmü Neden Yaptıkları Konuşmalardan,Haraketlerden Hep Ben bilirim havasından AnkaraSpor Maçında Kulübenini camlarını kırarak Tüm Türkiyeyi Düşman etmiştir Sivasspora Böyle Takım Şampiyon olmasın demişlerdir Sporda Başarı Önemlidir fakat Terbiyeli,efendi,ahlaklı olmak şartıyla Yoksa Başarı olduğunu Zannedersin ama Kimse Kabul etmez Haklılarda Bülent Uygun Yaptığı Hareketlerle Sivasspora Tüm Türkiyeyi Düşman Etmiştir Çoğu İnsanlarda Düşmasini İstiyorlar
|
Sene sonunda geri gelmede. inşallah azeri takımını küme düşürmezsin.
Gerçi merak etme, Bülent Korkmaz'da ordaymış o sana yardım eder. Onun takımı büyük ihtimal senin bi iki kademe altında olurda seni kurtarır. Olmadı Samet Aybabayıda destek olarak yollarız. Sistem ve methodlarından önce Yasin Çakmak ve Hayrettin Yerlikayayıda yanında götürde bıraktığın enkaz kadro'dan bişey kalmasın. |
Başarılar hocam sana azerbeycanda sana emegin için teşekkürler lorantada pecze yede ismail kartala da kısacası emegi geçmiş herkeze
|
bülent efendi son zamanlarda başarılarından çok basına verdigi anlamsız ve saçma beyanatlarıyla tartşılmaya başladı..
|
arkadaşlar,silkinin
kendinize gelin. bülent hocaya,bu kin,bu öfke neden. istanbul ağzıyla savrulan bu küfürler neden. geçen sene,bundan birkaç ay önce,hiç böyle şeyler yazıyor muydunuz. gidenin,ayrılanın, sırtından,böyle mi vurulur. bülent hoca bu takıma hiç mi bir şey vermedi. gerçekten... bülent hocaya söven arkadaşları anlamakta,zorluk çekiyorum. bu yaptığınız sivaslılık adabına yakışmadığını belirtmek durumundayım. |
güle güle yolun açık olsun artis
|
[QUOTE=Borte Tarkan;594072]arkadaşlar,silkinin
kendinize gelin. bülent hocaya,bu kin,bu öfke neden. istanbul ağzıyla savrulan bu küfürler neden. geçen sene,bundan birkaç ay önce,hiç böyle şeyler yazıyor muydunuz. gidenin,ayrılanın, sırtından,böyle mi vurulur. bülent hoca bu takıma hiç mi bir şey vermedi. gerçekten... bülent hocaya söven arkadaşları anlamakta,zorluk çekiyorum. bu yaptığınız sivaslılık adabına yakışmadığını belirtmek durumundayım.[/QUOTE] brova kardeş dogru söze ne demeliki |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:34. |