![]() |
Cevap: Vee Sezer Badur Gitti
eğer engin gelmediyse sezer niye gitti
YÖNETİM İSTİFA |
Sezer'e yeni takımında başarılar...
|
ya Allah askinda bu ne sacmalik sezer badur bizim celik kadromuzun bizim omurgamizin oyuncusu:mad:
|
ersen le mbembe nin gidişi çok ii oldu keita ii bi transferdi ama sezer en kötü ihtimal külübede kalmalıydı ilk 11 i zor kuruyoruz zaten yedekte yok kamanan da giderse işler bence kötü olacak..
|
geçen sezon o ve dağaşan vazgeçilmezdi ama sakatlık sorası tam bi hayal ürününe dönüştü ilk yarıda hiç bi iş yapmayanlardandı üzülmedim açıkçası ama yolu bahtı açık olsun
|
[B]TAKIMI DAĞITMA YÖNETİM DUY SESİMİZİ TAKIMI DAĞITMAAAAAAAA BU KADAR NE GEREĞİ VAR YAAAAA TAKIMI DAĞITMANIN.BİZE ZARARDAN BAŞKA BİŞEY KAZANDIRMAZ GELEN OYUNCULAR UYUM SORUNU YAŞARLARSA NE OLACAK KÜMEYEMİ DÜŞMEMİZİ İSTİYOSUN YÖNETİMMMMMM [/B]
|
[QUOTE=58musab58;593424]ersen le mbembe nin gidişi çok ii oldu keita ii bi transferdi ama sezer en kötü ihtimal külübede kalmalıydı ilk 11 i zor kuruyoruz zaten yedekte yok kamanan da giderse işler bence kötü olacak..[/QUOTE]
kardeş kamanan gitmeyecek yönetim bırakmaz sezerin gitmeside iyi oldu bence |
[QUOTE=SİVASLI MERT 58;593420]eğer engin gelmediyse sezer niye gitti
YÖNETİM İSTİFA[/QUOTE] kardeş hemen bir oyuncu gitti diye istifamı edecekler allah aşkına biraz gerçekçi olun onun yerine iyi bir oyunucu alacaklarki gönderdiler |
[QUOTE=sivaslitaner58;593414]semih senturk belki satiliyormus sivasspor hemen devreye girsin[/QUOTE]
beni güldürdün allahta seni güldürsün :D:D:D |
engin gelmediyse sezeri niye sattılar sezer iyi oyuncudur gitmesini istememiştim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:53. |