![]() |
Cevap: ZTK/Sivasspor - Giresunspor
maçi kazanmaktan başka caremiz yok maçi kazandimiz en grubu garentilemiş oluruz aramiza takilan transferler şov yapacagiz inşallah.
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]bu maci ya kazanacagiz ya kazanacagiz, baska yol yok..[/B][/FONT][/COLOR]
|
Ligde ikinci yarı öncesi kupa maçları devam ediyor.Denizli maçındaki oynayacağımızı sanmıyorum.Değişim yaşayan Sivas Spor var, eksiklikler giderilmeye başlandı, herkesin dediği gibi sol kanta ve forvet mevkinde takımda bir zaafiyet var, bunlar de yeni transferle ile giderilirse önümüz açık olacak.Giresun maçı önemli, galip gelmek şart.yenilirsek takımın oluşan olumlu havası bir anda olumsuzluğa dönüşebilir.Ama umut ediyorum ve diliyorum ki Giresun amçını alacağız, hem de farklı olarak.
|
bu maçı kazanacağız demiyorum ka-zan-ma-lı-yııııız başka yolu yok :D
|
[B]Bu Haftayi Bay Gececegiz,Grupta Ne Olacagini Kestirmek Mumkun Degil..Giresunun Bursa Karsisindaki Oynadigi Oyunu Gorunce Giresunun Bu Gruptan Cikacagini Dusunmustum Halen Ayni Seyleri Dusunuyorum...Takimimiz iyi Oynamiyor...Bu Bu Mac Cok Cekismeli Gececek insallah Yenen taraf oluruz[/B]
|
biz yedeklerle çıksak bile favoriyiz. kaybetme lüksümüz yok tek çıkış kupa alıp düze çıkarız inşallah. yeni transfer yapmaktan daha önemlisi mehmet yıldız 'ın iyileşmesi futbolu unutmadan...
|
Giresun kötü bir takım değil ama onlara en az 3 gol atacağımızı düşünüyorum.
|
[QUOTE=yıldız58im;596814]biz yedeklerle çıksak bile favoriyiz. kaybetme lüksümüz yok tek çıkış kupa alıp düze çıkarız inşallah. yeni transfer yapmaktan daha önemlisi mehmet yıldız 'ın iyileşmesi futbolu unutmadan...[/QUOTE]
Mehmet YILDIZ'a bu kadar fazla umut bağlamak doğru değil diye düşünüyorum.. Hadi sahaya döndü, onunda beraber oynadığı, Mehmet YILDIZ'ı Mehmet YILDIZ yapan, Balili, Muhammed Ali KURTULUŞ gibi futbolcular yok. Yani onunda yeni takıma uyum sağlaması bir hayli zaman alacak gibi geliyor.. Hatta Hocanın oyun kurgusunu Mehmet YILDIZ'sız yapması sezon sonunda Sivastan ayrılabileceğini ortaya koyar.. Umarım ben yanılıyorumdur... Denizli maçında da takımımızı favori görüyorduk ama beraberliği başarı olarak görmeye başladık .. Eğer daha çok transfer yapılmazsa çok zor bir ikinci yarı bizi bekliyor olacak.. Hadi Hayırlısı.. |
hayirlisi insaallah...............................
|
Giresunspor maçi çok zorlu gececek aramiza yeni katilanlarla inşallah fark yaratir sivas a döneriz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:40. |