SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   İBRAHİM ŞAHİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28322)

sebasteia 24.07.2010 23:11

Cevap: İBRAHİM ŞAHİN

az da oynasa geçen yıl kalitesini gösterdi, bu sene sakatlanma problemini çözerse takımın değişmezi olabilir, beklentimiz büyük ibrahim şahinden.....

tekdoktirin 25.07.2010 02:09

İYİ FORVET GEÇENSENE SAKKATTI AMA İYİ BENCE BAŞARILAR FAYDALI OLUR İLERİDE EMİNİM,, ANADOLU,,APL ERENLERİ,,

01011984 08.08.2010 00:36

iddia ediyorum bu sene firtina gibi esecek hollanda kamplarini izleme firsatim oldu adam iyi costuracak bizi insallah

ArifŞahin 08.08.2010 08:58

[QUOTE=yukarıyıldızlı;600360]çok sakatlanıyor yoksa baskıcı bir futbolcu ama bu da tek başına yeterli değil...[/QUOTE]

arkadaşa katılıyorum sakatlıkları olmasa bizim mehmet yıldızın yerine mirascıdır ama en fazla 5 sezon keşke altyapıdan akın ve hayrettin gibi uzun süreli oynasalar.8-9 yıl.

01011984 21.09.2010 14:54

ya su adami birkerede 5 dakkadan fazla oynat be mesut vazgec su mehmetden biz pedrielle ibrahim ikilisini izlemek istiyoruz birkerede !!!!!!!!! iki futbolcunun kalitesinide biliyoruz!!!!!

SIVAS58FOREVER 21.09.2010 16:03

öğrenmesi gereken çok şey var, Mehmet Yıldız'la kıyaslanmayacak kadar tecrübesiz, tecrübeli olsa son Eskişehir maçında topu rakip yarı sahasında tutup zaman geçirebilmeyi başarırsı. Mehmet Yıldız çıkarılınca top rakip yarı sahada değil kendi yarı sahamızda döndü dolaştı ve gol oldu.
Galatasaray'ın Baroş'u bile Buca maçında verilen uzatma dakikalarında topu rakip yarı saha korner direğinin dibinde sakladı ve 4 dakikayı orada üst üste kazandırdığı taç atışları ile geçirdi.

01011984 21.09.2010 16:18

o gol'un suclusunu ariyorsun, oda kalecidedir, defansdadir
böyle bir mantik olabilirmi, kaleye sut cekmeyecekte mehmet gibi topu kaptirsaydi dahami iyi olacakti, tecrübe bumu, güldürme beni gardas, mehmeti övüp övüp bitiremiyorsunuz diye bu adam artik futbolu birakti kosmayi birakti, nerde eski mehmet yildiz, son 4 hafta maclarini bi tekrardan izle anlarsin ne demek istedigimi, ibrahim sahini adam 5 dakkadan fazla oyuna sokmuyor, mehmetle kiyaslayamazsin diyorsunda, mehmet eskisehir macinda 85 dakka kac kere topla bulustu cevaplarmisin? mehmete laf yoktu, taaaaki sakatlana kadar, ondan sonra toparlayamadi bunu görmemezlikten gelmeyin, o formayi hak eden giysin artik!!! son 4 maca bakarsanda mehmet bunu hic haketmiyor, ibrahim ve pedriel artik degerlendirilsin, iddia ediyorum bu adamlara hoca sans tanisa cok seyler degisirde bu takimda, ama mesut bey tek mantikla gidiyor, bakalim nereye kadar!!!!

SIVAS58FOREVER 21.09.2010 17:00

01011984, futbol bir takım oyunudur, yenilen golde sadece kaleci veya defansın değil aynı zamanda orta saha oyuncularının ve forvet oyuncularının da suçu vardır. Mehmet Yıldız topu rakip yarı sahada saklayabilen ve bu sırada orta saha ve hatta defans oyuncularının bindirme yapmalarına imkan sağlamaktadır. Aynı şekilde gole dönüştürülemeyen ataklar da sadece forvetin değil defansın da suçu vardır, bizim attığımız gollerin bir çoğunun son vuruşunu Mehmet Yıldız yapmıyor, bu da onun akıllıca rakip takımın defans oyuncularını peşine takarak çapraz koşular yapması ve diğer oyuncularımıza son vuruşu yapabilme imkanı sağlamasındandır.
Aynı şekilde rakip takımın ataklarını engellemek sadece defans oyuncularının yapılan hücumları bloke etmesi ile değil, orta saha ve forvet oyuncularının ayaklarında top tutup, rakip yarı sahada topu hapsedip muhtemel atakları engellemeye çalışmasıdır.
İbrahim Şahin bu konularda Mehmet Yıldız kadar tecrübeli değil, ilerleyen yıllar ne gösterir bilinmez, ancak mehmet Yıldız gibi bir silahın yedek kulubede oturması demek, Eskişehir maçındaki 87. dakika da oyundan alınan Mehmet Yıldız'sız rakip sahada top tutamayan bir SivasSpor manzarasına alışmaya başlamak demektir. Mehmet Yıldız 87 dakika boyunca top kovaladı, rakip takımın defanslarına "illallah" çektirdi, 2 oyuncuyu peşine takıp, Ceyhun'a gol atacak boş alan ve bir de assist yaptı.
Mehmet Yıldız saç baş yolduracak poziyonları da kaçırıyor, ancak bu her forvetin yaptığı birşey. Trabzon'un teoFilosu, Umut Bulut'u, FenerBahçe'nin Niang'ı ve Dia'sı, Beşiktaş'ın Bobo'su ve Nihat'ı, GalataSaray'ın Kewell ve Baroş'u bu hafta oynadıkları maçlarda müthiş goller kaçırdılar, zaten her aldıkları topları gol yapsalar sanırım maç skorları da basketbol maçlarının skorları gibi çift haneli olurdu.
maçı tekrar dikkatlice izlemeni tavsiye ederim.

01011984 22.09.2010 00:24

sen simdi ilk yorumunu oku ondan sonrada bu en son yazdigini, bi öyle bi böyle konusma, burda herkes kendi fikrini söylüyor, benim fikrimde bu MEHMET YILDIZ'IN YILDIZI SÖNMEK ÜZERE artik, aci ama gercek!!!

SIVAS58FOREVER 22.09.2010 06:53

Ne varmış ilk yazdığım ile son yazdığım arasında?
Her iki yazımda da ibrahim Sahin'in Mehmet Yildiz'dan daha tecrübesiz olduğunu yazdım. Arada bı çelişki varsa söyle lütfen

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:45.