![]() |
Cevap: Sivasspor Esmerleşti!
ZATEN ESMER OLMASADA SİVASIN AYAZINDA HEPSİ ESMERLEŞİRDİ AFRİKA NİRE SİVAS NİRE HEMŞERİM İŞTE FUTBOLUN GÜZELLİĞİ BURADA...***
|
Hoş geldiniz,tenleri siyah kalpleri bembeyaz yiğidolar.
|
[B]arkadaşlar bi de bu açıdan bakın.. ; :D
1-Yannick Kamanan 2-Akeem Agbetu 3-Pieter Mbamba 4-Zita Mbanangoye 5-Elrio Van Heerden 6-Souleymane Keita 7-Lucien Aubey 8-Herve Tum (gitti) 9-Kanfory Sylla (gitti) 10-Mamadou Diallo (gitti) Herve Tum , Kanfory Sylla , Mamadou Diallo bu futbolcuları vermeseydik eğer tam bir Siyahi takım çıkıyordu ortaya ilk 10 kişi kaleye de Michael Petkoviç i geçir al sana siyahi takım :D[/B] |
inşalalh..hepsi faydalı olur..ben olackalrına ınanıyorum..muhsin hoca beyefendı adam..futbolu futbolcuyu bana göre çok iyi biliyor..bu takıma bu oyuncualr göreceksınız çok şey katacaktır..hadı yiğidolar sizinleyız..lige trabzonla iyi bir başlangıç yapmamız şart...tüm sivaslıalr bu takıma sonuna kadar sahıp çıkmalı ve desteklemeldır..
|
Yaw :D Kardesim Bunlar Esmerse Ben Kumralim Ozaman :D
|
[B][QUOTE=murat_n;600575]Çikolata tadında bir takım olduk :D İnşallah oyunlarıylada bu tadı verirler :confused:[/QUOTE]
Bence de çikolota qibi takımız :D[/B] |
takıma faydalı olsunlarda rengin bir önemi yok sonuçta hepimiz insanız.yenilerin sivasspor a çok faydalı olacagını düşünüyorum.
|
esmerleşsin bütün insanları seviyorum ama esmerleri daha fazla
|
fener siyahi sever haftıya onlara patlarız
|
arkadaslar bunlar soguktan pek oynamazlar inş faydalı olurlar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14. |