![]() |
Cevap: Biletler Satışta
[QUOTE=58^SiVaS^58;605865]arkada bizim averaj kötü 5 atsak daha iyi degilmi bazilariniz cok sey konusuyorsunuz yok 1-0 mis 5-0 olsun daha iyi:mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
DEGERLI HEMSERIM KESKE 5 DEGILDE 10 ATSALAR ISTEMEYENIN GOZU CIKSIN AMA BIZI OYLE UMUTSUZ BURAKTILARKI BESI FALAN DUSUNEMIYORUZ DUSUNDUGUMUZ BIRTEK SEY VAR YENILMEKTEN KURTULUP YENMEYE BASLAMAMIZDIR |
[QUOTE=58^SiVaS^58;605865]arkada bizim averaj kötü 5 atsak daha iyi degilmi bazilariniz cok sey konusuyorsunuz yok 1-0 mis 5-0 olsun daha iyi:mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
Hep 5 atacağız, 3 atacağız denilen maçlar neticesinde 3-3-4-5 yedik durduk.. Artık ayaklarımız yere basmalı.. 2 veya daha çok gol atabildiğimiz kaç maçımız var ki bu maçta 5 tane atacağız? Bizim şova değil acil 3 puana ihtiyacımız var. biz bu ve sonraki maçlarda 3 puanları aldıktan sonra ne averaja ne de 5 atmaya ihtiyacımız olur. ;) 1- 0 olsun bizim olsun |
--------------------------------------------------------------------------------
bence ucuz ama iyi |
valla yurtdişinda olmasam koşa koşa giderdim sivasda olsam sudan ucuz gardaşlarim yigidolari yanliz birakmayin ölüne destek verin denizli maçini alalim gardaşlarim.
|
[B]bir paket cigara fiyatına bilet.:) daha ne olsun ben bu hafta stadın dolacağından eminim.hem haftasonu olması hemde gündüz olması güzel.inşallah kar ve soğukta olmassa iyi bi maç ve bizden yana güzel bi skor olur diye düşünüyorum.[/B]
|
[B]Kale arkaları :5 TL
Maraton :10 TL VİP : 15 TL olarak belirlendi. Satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. ______________________________ Bence fiyatlar çok uygun umarım maça çok büyük ilgi gösterilir.[/B] |
averaj
averaj onemlı değil gardaş lig sonunda ikili, üçlü, dörtlü averajlara bakılıyor sıralama için. |
arkadaslar bana bir yer soyleyın ya soyle güzel gorunen yerde maratonda nerden alayım sizce? arkdaslarmı davet ettim malatyadan gelecekler 7 kişi bana yer soyleyebilecek olan var mı ?
|
off off o biletleri istanbulda satıcaklar varya bitane kalmaz hadi sivaslılar yeter artık doldurun stadı denizli çok güzel top oynuyo inşallah bi aksilik çıkmaz takıma sahip çıkın yiğidolar biz istanbuldan sahip çıkıyoruz...
|
inşallah bu maçı alacaz arkadaşlar haydi takımımızı yalnız bırakmayalım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:27. |