![]() |
Cevap: Monopoly Türkiye'de Sivas'ta olsun diyenler
26. sıradayız şu anda...ben bugün de oyumu verdim...
|
[B]
1 Giresun % 7.12 2 İstanbul % 7.03 3 Eskişehir % 5.02 4 İzmir % 4.81 5 Ankara % 3.32 6 Elazığ % 3.22 7 Trabzon % 2.90 8 Samsun % 2.48 9 Kocaeli % 2.30 10 Ordu % 2.18 11 Malatya % 2.14 12 Kastamonu % 2.12 13 Rize % 2.07 14 Çorum % 1.89 15 Gaziantep % 1.85 16 Bursa % 1.84 17 Antalya % 1.82 18 Niğde % 1.82 19 Adana % 1.81 20 Çanakkale % 1.78 21 Aydın % 1.72 22 Mersin % 1.71 23 Erzurum % 1.68 24 Manisa % 1.60 25 Konya % 1.58 [COLOR="Red"]26 Sivas % 1.53 [/COLOR] [/B] [B]hadi arkadaşlar sivassımıza biraz destek olalım sadece 22 sıra yetiyo[/B] |
bende kayit oldum ve ay sonuna kadar her gün oy verecegim
herkes böyle yaparsa sivas ilk 22 ye kesin girer haydi hemsolar |
[B][QUOTE=erkan5858;607287]bende kayit oldum ve ay sonuna kadar her gün oy verecegim
herkes böyle yaparsa sivas ilk 22 ye kesin girer haydi hemsolar[/QUOTE][/B] İçimizde sivaslı olmayan; ama sivası seven, sivassporu destekleyen, ayrıca bu gibi platformlarda da sivasın lehine çalışan arkadaşlar olabilir ;) belki de hemşehrilerimizden görmediğimiz hayrı onlardan görüyor falan da olabiliriz öyle değilmi? gücendirmesek daha güzel olmazmı? ;) Oy vermeye devam, sivasın da adı geçsin tabiiki merak uyandırsın oynayanlarda aşinalık yapsın sivas zihinlerinde. bu arada ilk 22 ye girmek yeter ama 22 ye girdi nasılsa bırakmamak gerek. sonra geri sıralara düşmeside 32 den 26 ya çıkması kadar mümkün ona göre. |
ben msn deki bütün sivaslı arkadaşlarıma da haber verdim bu arada. birde link verdim açıklamanın altına. Bence sizde gönderin arkadaşlar. Ama sadece sivaslı arkadaşlarınıza göndermeye dikkat edin ha. çünkü mail zinciri ile diğer yerlerdeki vatandaşlar uyanmasında zaten az zaman kaldı, sivasında adı olsun bu oyunda
|
[B]Küçük Bir Hatırlatma!!!
Kullanıcı Adınız ve Şifrenizle Giriş Yapıp Her Gün 1 Defa Oy Verebiliyorsunuz Aynı Sehre... Yani Günün 10 Sn sini Ayırıp Her Gün Sivasa Oy Verelim 18 Gün Kaldı Aradaki Fark Azaldı...[/B] |
Oyumuzu lütfen her gün kullanalım lütfen !!!
|
Trabzon 7. biz 26.yız hamsileri geçmek için yüklenin beyler bayanlar:D
|
arkadaşlar
oy vermeyi ihmal etmeyin lütfen. bu oyunda bizimde yer almamız gerekiyor. [url]www.turkiyeoyveriyor.com[/url] |
Sagolun arkadaslar ben takip ediyorum, sivasspor.com da yer aldigin dan beri oy oranimiz feci sekilde cogaldi, ben her gün oy veriyorum, suan 26.siradayiz ve 1.54%
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:56. |