![]() |
Cevap: Lige yeniden başladık
ARTIK LAF DEĞİL İCRAAT ZAMANI.DİYARBAKIRDAN PUANLA DÖNMEMİZ LAZIM BAŞKA SÖZ YOK
|
defansımız basit hatalar yapmazsa kazanırız. inş. diyarbakırın da fener maçındaki performansına bakmamak lazım. bu kadar iyilerse neden bu puandalar ayrıca biz de en iyi olduğumuz en az gol yediğimiz dönemde bile fenerden fark yedik. ben diyarın fener maçındaki gibi oynayacağını zannetmiyorum. inş. yener debiraz daha yükselir ve rahatlarız.
|
hadi hoca diyardan puanla donunde baslangica heyecan katalim
|
inş diyarbakır maçını da alırız.Alırsak bizim için çok iyi olucakkk ligdeki konumumuzu çok etkiler bu maç.
|
Hoca güzel sözler sarfetmiş. İnşallah bu güzelliği Diyarbakır maçını alarak daha da güzel hale getirir.
|
Valla ben 3 hayalde 1 puan iyidir diyorum
|
ıkıncı yarının ılk galıbıyetı gercekten guzel bır duygu tattırdınız bıze ınsallah bu basarı devam eder daha nıce galıbıyetler alırız basarılar
|
[B]yolumuz açık olsun
fikrimi herkesle paylaşmak istiyorum sonuç ortada tek sebep lorant elindeki futbolculara göre bir sistem oturttu takıma bu sistem tam oturmaya başlayınca sabırsız davrandık ve lorantı kovduk bülent efendiyi takımın başına getirdik sonra oturan sistemle zaman zaman bir kaç şanslı takviye ile başarı geldi ama takviye yapılırken takımın omurgası bozulmadı ne zamanki bülent denilen herif havaya girdi kerametin kendisinde oldugunu zannetti yandık o zaman geri zekalı başarılı olan kadroyu hallaç pamugu gibi dagıttı takımı kendisi gibi beş para etmez adamlarla doldurdu ve rezalet başladı sonuç ortada hem kendisini hem takımımızı mahvetti ve bizleri agzımızı açamayacak duruma getirdi bu takım düşmeyecek dört gözle bu takımın düşmesini bekleyen başta bülent ve onun gibi bekleyenler se-vi-ne-me-ye-cek-leeeeeeeeeeer[/B] |
iyi olur inşallah umudumuz var. iyi oyuncularımız var. bu oyuncularımız tam anlamıyla mücadele etsinler sivassporun yapamayacağı şey yok. çok kaliteli futbolcularımız olduartık. ben yinede umudumu yitirmek istemiyorum.
|
ARTIK NE SÖYLESEK BOŞ HER ŞEY SAHADA BELLİ OLACAKTIR .. SİVASIN DİYARBAKIRI YENECEK GÜCÜ VAR..YETERKİ HOCA MAÇI DOĞRU OKUYABİLSİN...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:32. |