![]() |
Cevap: Formayı hak edene vereceğiz
.............................. ................Petkoviç.......... .............................. ............
..........Abdurrahman......... .Aubey........Murat.S......... .............Hayrettin ...........Musa............... ..Nabil........Keita.......... ...............Van Heerden... ...........................Kamanan.......... ibrahim şahin |
Hocam!! Yeni TYtransferlerin Hepsini Birrada Goremedik Gitti,Ozellikle iki Turk Oyuncuyu Halen Gormus Degilim Bir Sorun mu Var?
|
Hoca rekabet ortamı yaratmakla iyi etmiş agbetu sivassporun 10 puan almasına vesile oldu neden daha önce formayı vermedi savaşçı futbolcu onuru neden gönderdi uyum sorunu olmayan zita sağlamsa neden 18 ealmıyor lig bitti sedat neden iyileşmiyor merak ediyorum.inşallah burekabet sivasa hayır getirir. ben yeni transferlerin ilerki haftalarda kalitelerini sahaya yansıtacaklarına inanıyorum.
|
REKABET HER ZAMAN İYİDİR TAKIMA HAREKET VE HIRS GETİRİR YETENEKTE BİRLEŞİRSE O ZAMAN BAŞARI KAÇINILMAZ OLUR...***:rolleyes:
|
Rekabet tabi ki iyidir ama vasat oyuncular birbirleriyle rekabet etse ne olur.Önemli olan kaliteli füybolcuların rekabetidir
|
ben bu sözler üzerine hocadan beklenilen ilk 11 in çok ötesinde bir ilk 11 bekliyorum, yarın göreceğiz bakalım
|
oynanan maçlardaki futbola bakılırsa akın dışında hiç bir futbolcu haketmiyo formayı ne yazıkki
|
[B]kimsenin gözünün yaşına bakma hocam kim hakediyorsa giysin formayı çıksın sahaya.isim önemli değil sahadaki mücadele önemli.[/B]
|
Hocam!!!! Formay Hakedene Vdereceksinde :p Bu Kirmizi Kartlar yuzunden forma giyecek adam kalmayacak takimda biaa :confused:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:08. |